2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

Teşekkürler.. Hassas olduğun bir konu normal o yüzden bu kadar incelemen, hassas davranman.. Allah sağlıkla hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah..

Bendede aynisi canim ne istese onu yiyorum doktorumda ne istersen ye demisti

Bendede aynisi canim ne istese onu yiyorum doktorumda ne istersen ye demisti

speedy-gonzales canım bayıldın oğuşuiuna ne güzek bir bebek öyle
Sağlıklı olduğuna ben gönülden inanıyorum
Doktorunla konuşunca daha da rahatlarsın eminim

Evet canım ne verirse Rabbim verecek sağlıkla versin yeter

İlk çocuklarda insanlar daha idealist oluyorlar

galiba İlk çocukta değişik ruh halinde oluyorsun.

evet benim.kizimdada oyleydi.aynen anlattigin gibu dokunamiyordum bile.bundada var ama o kadar degil.dokununca agriyor sadece

benim bunda hiç yok aksine göğsüm hariç her yerim ağrıyor

Oh maşallah bı kız bı oglaň Rabbim bağışlasın nazarlardan korusun inşallah

amin canım Rabbim isteyene gönlündekşni nasip etsin.

Ama iraden için tebrik ederim.. Evime almadıkça çıkıp almıyorum eşime de söyleyim almasın eve. Tuz zaten neredeyse hiç tüketmiyorum çocukluğumdan beri. Haklısın canım yolu yarıladık sayılır az kaldı...
Benim ilk Bebek pek rahatım nereden geliyorsa bu rahatlik:)
Benimde aynen ama hamilelik öncesi idealisttim hamile kaldım temkinli gösterir gibi saçma sapan beslenmeye başladım. Neyse ya dikkat etmek lazım kuzucuklar için.. Ayyyy görmeden özlüyorum yaaa gelse bir an önce ocak ayı

ne guzel canim.insallah benimde oyledir.Rabbim sagsalim kavustursun insallah.coksaol cevabin.icin
Amiiinnn hepimizi bebeklerimizi sağlıkla mutlulukla kucağımıza alalım inşallah
Evet bende bu şekilde duydum uzmanlardan
Çok haklısın, ben ilk üç ay her gün çok çok afedersiniz günde 4-5 kere çıkartıyordum. Yiyebildiğim hiçbirşey yoktu su dahil, sonra mide bulantısı geçince cılkını çıkartıyorum demek ki.. Amiinnn kuzum

Mide yanmasına gabiscon şurup kullananlr faydasını gördünüz mü? Beni anlık rahatlatıyor sanki ne ölçülerde kullanıyorsunuz? Yemek borusu resmen yanıyor bir tek ben mi yaşıyorum bunu çok kötü yine yemekten soğudum

Eskiden özellikle hamile kadın canı ne çekerse hemen alınır yapılırmış, pastalar börekler ne istiyorsa istediği kadar yenirmiş. Şimdi sağlıkçılar karşılar tabi en başta kilo yaptığı için aslında hiöbir doktor bebek zarar görür demiyor kilo alırsın sonrasında zorlanırsın işte doğumda zorlanırsın falan diyor. Yani sanırım abartmadıkça yemekte hiçbir sakınca yok. Ben baya kendimi suçlu hissediyordum sanki zehir içiyorum gibi halbuki o kadar büyük olay yokmuş.

Bana doktorum günde 1 tane iç demese, ben de belki korkumdan kahve hiç içmeyecektim.
Etrafımda da hiç içme diyen çok var, ama doktoruma her konuda çok güveniyorum sadece 1 fincan Türk kahvesi içebilirsin diyor:)
Ben de afiyetle içiyorum

Doğum sonrası kiloları verme kısmı ve Doğum zamanı çok fazla şişip ödem olma veya şeker çıkma durumları vs için doktorlar kilo almamamız için söyleniyorlar

Eger yanma çoksa surup fayda etmiyor..bende hamilikten öncede reflu ve mide fıtıgım vardı zaten ilacla yasayan biriydim 3 ay doktor izin vermedi surupla sadece anlık rahatlama yasiyordum dayanamadigim icin artik ilac kullaniyorum ama yine gunluk degil 3 gunde bir alıyorum bebek icin dayaniyorum napim....tuz ruhu içmiş gibi geziyom ortalarda yoksa

Ben genel olarak rahatım ya garip bir şekilde

Ağrım olur aman olcak tabii ki olacak hamileyim dErim.

Doktoruma bi kere yazmadim soyleyim böyleyim şu çıktı bu çıktı diye :)

Daha pek hissetmiyorum aman hissederim daha var derim :)

Bir anda soğuk terler döküp ateş basıp bayaa bayaa kustum, mağaza ortasında comeldim kaldım aman nolcak hamileyim ben:)

Onun disinda arkadaşların bebeklerini kaldırım aman bi şey olmaz derim

Sürekli hasta değilim hamileyim derim ::) biri bi şey söyleyince özellikle :)

Beslenme konusunda da yumurta ceviz yoğurt 3lusu hayatımda var Allaha Şükür geri kalan her şeyi de yeyip içiyorum :)

Aslında oğluşum da 14 ay bekletti bizi ama rahat bi hamileyim ilk bebek ama besinci gibi rahatim... :)

Günaydın canım en güzelini yapıyorsun. Ben de rahat gidiyordum şimdiye kadar, ama geçen gün şu hareket etme konusunda baya tedirgin oldum. Bazen oluyor işte böyle kafayı taktığım durumlar. Güzel bir hamilelik geçirelim inşallah hepimiz.

Amin canım. İnşallah inşallah. Bence de olur olmaz mı hiç sonuçta anayiz biz ana ana hahaaha:)

Canım sen hangi ilacı kullanıyorsun? Gaviscon kullanan çok duydum zararı yok hamilelik döneminde kullanılır diyor bebeğe geçmez dedi dr. Bende 3-4 gündür başladı yanma ama bu haftalarda oluyormus zaten.

Canım sen hangi ilacı kullanıyorsun? Gaviscon kullanan çok duydum zararı yok hamilelik döneminde kullanılır diyor bebeğe geçmez dedi dr. Bende 3-4 gündür başladı yanma ama bu haftalarda oluyormus zaten.

Benim bir arkadaşımda hamilelik reflüsu çıkmış midem çok yaniyordu resmen dikiyordum kafama gavisconu derdi. Şimdi oğlu 2 yaşını geçti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…