2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

Ağrı yapması normal canım 1 hafta süren bile oluyur

Benim de çok şiddetli ağrıdı ama 3 gün geçti 4. Gün bitti ağrı.

Ama 3 gün boyunca sol kolum yokmuş gibi davrandım ağrısından

Kızlar bişey sorucam size, siz her yediğinize dikkat ediyor musunuz? Mesela ben hergün aburcubur yiyorum. Şimdi hazır puding yedim mesela sabah yarım paket bisküvi yedim. Yani hamilelik öncesinde asla kötü beslenmem sadece faydalı şeyler yerim diyordum ama hiç beceremedim. Sağlıklı da besleniyorum ama bunları da hergün yiyorum biraz da suçluluk hissediyorum

Aynen bende senin gibiyim hic düzgün beslenemiyom ögünlerim düzgün degil ..süt içemiyom yogurt yiyemiyom aksine midem yaniyo diye habire dondurma yiyom abur cubur annem cok kızıyo bu cocuk nasil beslencek diye ama kontrolde kilosu falan normal cıkıyo ..napimm canım istemiyo suçluluk duyuyom bende bazen

Canım pek hazır gıda, işlenmiş gıda tüketmiyorum ben. Cips canım çook çektiğinde iki haftada bir olarak yiyorum dün azıcık çekirdek yedim nasıl özlemişim. Tuzlu tüketimini minimuma indirdim ödem ve tansiyon riskinden dolayı. Tatlı da tüketmiyorum meyve dışında. Elimden gelenler bunlar şimdilik :)

selam kizlar nasilsiniz :) mayisda kurtajim vardi.olmasaydi ocak annesi olacakdim bende.kismet iste.simdi cok.sukur hamileyim.bir sorum olacakdi? erkek bekleyen anneler gogus agriniz oldumu?olduysa kacinci haftadan basladi?yada gogus agrisi cekmeyen kiz bekleyen hamisler varmi?

Seninki cinsiyetini yeni mi gösteriyo benimkide daha göstermedi merak ettim

Var cnm olmazmı göğsümde hiç büyüme yok agrı sızı yok sadece kahverengi kısım koyulastı okadar doktoruma sordum agrımın olmaması normalmi süt olurmu yinede diye bana gülerek tabiki olur dedi hergögüs farklıdır bazı gögüslerde kistler vardır ama zararsızdır işte o göğüslerde agrı sızı olur dedi ilk defa duydum tabi bukonuda baska bi doktor daha görüs bildirse emin olcam sanırm buarada kız bizimki

Yok ben fenayim boyle 3 gun surecekse isimiz var
Canm benm daha hamile oldugumu anlamadan oldu gogus agrim. Ama reglden bi hafta once de agrirdi hep ona baglamistim 10 11 haftalikken de bitti erkek bu arada

Canm benm aile gecmisimde meme kanseri cok yaygin. O yuzden 6 ayda bi meme ultrasonu cektiriorum. Kitle bende yok ama agri da cok oldu. O yuzden doktorun bu teorisi benm aklima yatmadi cok

Anlamdım canım banada o sekilde cvp verdi doktor ama emin olamadim neye göre agrı oooluyor neye göre olmuyor ama bu konu gerckten cok meraklı

kızımda deli gibiydim ben cevizler , sütler kusardım yarım saat sonra yine gider yerdim bir şeyler normal hazır meyve suyu içemezdim.

Şimdi hiç bahsetmeyim

Oğlum olcak hiç göğüs ağrısı yaşamadım
Ama kızımda çok kötüydüm gece yanlışlıkla üstüne yattığımda uyanıyordum

Benim Allah izin verirse oğlum Olacak canım

Hassasiyet ve acı vardı ama hemen ilk haftalarda değil

8. Haftada falandi sanirim sonra bitti 12 gibi

Kızlar benim kasıklarımda ki ağrı yerini acıya bıraktı normaldir değil mi korkuyorum hafiften

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…