2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Canım afedersinde kadın denyoymuş. Katıksız yani.. Televizyonda internette hamilelere aöylenmeyecek şeylerin başında geliyor karnın çok büyümüş lafı.. Hergün hergün söylüyorsa bence büyük olduğunu düşünmüyordur seni sinir etmeye çalışıyor gibi geldi bana. Fesatlık belki ama bana böyle geldi. Gerçekten karnının büyüdüğünü düşünüyorsa bir kere ağzından kaçırır veya düşünemeden söyler sana sonra pişman olur ne dedim ben diye bir daha konuyu açmaz. Bana iyi niyetli görünmedi. Ayy neyse uzattım. Bir tek hamilelikte koca göbeğimizi saklama ihtiyacı duymadan gere gere dolaşıyoruz. Daha da belli et sen, hatta üstüne hamileyim yazısı yapıştır bundan güzel şey mi var yaa. İçerde bebek var yağ yok takılma sakın bunlara. Kalp kırdım diyorsun ama hamileliğin hakkı 2 dir, Allah bilir ama sen bi günah kazandıysan o iki kazandı.

Canım benim de öyle ne yapıcan bilmiyorum. Bu durum için bşr çeşit masaj varmış doğuma yakın onu yapmak gerekiyormuş ayrıntısını bilmiyorum. Bir de bi çeşit aparat var sanırım aventin, onu göğsüne takıp o şekilde emzirebiliyormuşsun. Bunları biliyorum sadece.

Gunaydin. Bu tetanoz asisi nasi bi asidir ya. Sabaha kadar ates yapmis sayiklamis durmusum sacma sapan. Cok da agriyo. Sanki bu kolumla 10 kiloluk agirlik alip 3 saat hic durmadan agirlik calismisim gibi.
Ayn bende öyleyim. Dün yaptırdım gitgide ağrısı arttı, dün akşama kadar iğnenin yapıldığı yer bile belli değilken şimdi hafif kızardı ve ağrısı arttı. Dün ateşlendim baya. Biz küöğkken boşuna korkmuyormuşuz aşıdan unutmuşum böyle olduğunu.

bebistir bence o :)) ben duzenli hissediyorum.artik buyumeyede basladigi icin dokunmadan ote oluyo hareketleri.hatta dun aksam ilk defa hareketi disardanda belli oldu.ilk hareketini hissettiysen devami gelir bugun yarin :))
İnşallah canım

Geldım kızlar sagolun ıyı dileklerinız ıcın yıne erkek dedı doktor hatta oglun oglun dıye konusuyor durumumuz ıyı cok sukur 18 cm 250 gram olmus yanı kocaman adam :) bu arada ayrıntılı ıcın yıne gec verdiler tarihi galıba bu hastane boyle 24 ten sonra bakıyolarmıs Ekım ayina randevu verdiler hayırlısı he ayrıntılı 50 liraymış sizinkilere gore cok ucuz ama aynı Gun doktordan da giriş alacakmısım sebebini anlamadım

Ahhh bu konuşmak için konuşanlar yok mu sinir ederler insanı bu arada cevabını çok begendim ... Gerekene gerekli cevap verilmeli gerçi cevap versen bile sinirini atamiyorsun o başka ....

Maşallah annes oğlun büyüyor .Aslında 21.hafta en iyi haftaymıs ama 24.haftaya kdar da yapan var sıkma canını saglıklı olsublar yter

Maşallah canım çok sevindim güzel geçtiğine.

Ben hala korkuyorum dun 3 bucuk ata ata yaptirdim igneyi. Benmde sisti ve cok agriyo. Telefonu tutamiyorum elimde o derece.

KIZLAARRR NASILSINIZ BİŞİ SORCAM SİZE BEN 20.HAFTAMIN İÇİNDEYİM HALA KIZIMI HİSSEDEMİYORUM YADA HİSSEDİYORUM AMA O MU ANLAYAMIYORUM BANA TECRÜBELERİNİZİ YAZAR MISINIZ?

Kızlar üçlü testinde hcg değeri çok yüksek çıkan oldu mu aranızda risk Yok bugün ultrason kontrolünde de bişey görünmedi fakat sırf hcg değerim yüksek diye amniyosentez yapma durumları var
Iki hamileligimde de amniosentez yapildi iyi bir doktor iyi bir ultrason cihazi ile yapiliyorsa sifir risk kan aldiriyor gibi 1 gun sonra sonuc cikiyor ertesi gun işe dondum hicbir sikinti yasamadim.hoc kotkmayin yaptirin rahat mutlu bir hamilelik gecirin

Selam canım,
İzmir'e hangi Dr a gittin sen detaylı için?

Selam canım,
İzmir'e hangi Dr a gittin sen detaylı için?
Sabahattin altinyurt a gidiyorum ben dokuz eylülde Prof. Aynı zman da uzman perinatolog. Alsancakta muaynesi.ben çok memnunum. Ama ben sadece onla kalmadım ege ye de gittim fetal eko için. Hoca çekiyordu zaten ama işte biraz manyağa bağladım sanırım ben yaşadıklarımdan sonra

Ölçülere takılma canım benim oğlana kafası çok büyük dediler minicik doğdu
Çok tatlı bu bebiş maşallah Allah kucağına alacağın gunleride nasip eder inşallah

Çok şükür kızlar herşey güzel olacak inanıyorum.
Herşeyiyla kızıma benziyor dün ikisinin de ultrasonlarını Yanyana koydum çok benziyor

Ben hala korkuyorum dun 3 bucuk ata ata yaptirdim igneyi. Benmde sisti ve cok agriyo. Telefonu tutamiyorum elimde o derece.
Ben hiç korkmadım yaptırırken ama yapılınca kan vermek kadar hafif olmadığını hatırladım. Ama senin ki sanki fazla ağrıyor canım ya ben telefon falan tutabiliyorum tabi ama kolumu kaldıramıyorum mesela veya ağır bişeyler asla taşıyamıyorum. 3 gün ağrısının sürmesi normal diye okudum ama sanki artıyor ağrısı gitgide anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…