Aynen şurubun hiç bir zararı yok doktor bana yanma hissettikce icebilirsin dedi 3 ay onla idare ettim ama bende şiddetli reflü o yüzden fayda etmiyordu midem yanmasın diye hic bisey yemiyordum artik napim..gerci kilo almadim buyüzden bu da benim icin iyi tarafı oldu....ama dayanılcak gibi degil yanma karnimda büyüdü artiķ baski artti doktor 3 gunde bir icmem sartiyla nexium verdi .en azindan herseyi yiyom artik cook zorr bu yanma olayi cokCanım sen hangi ilacı kullanıyorsun? Gaviscon kullanan çok duydum zararı yok hamilelik döneminde kullanılır diyor bebeğe geçmez dedi dr. Bende 3-4 gündür başladı yanma ama bu haftalarda oluyormus zaten.
Aynen şurubun hiç bir zararı yok doktor bana yanma hissettikce icebilirsin dedi 3 ay onla idare ettim ama bende şiddetli reflü o yüzden fayda etmiyordu midem yanmasın diye hic bisey yemiyordum artik napim..gerci kilo almadim buyüzden bu da benim icin iyi tarafı oldu....ama dayanılcak gibi degil yanma karnimda büyüdü artiķ baski artti doktor 3 gunde bir icmem sartiyla nexium verdi .en azindan herseyi yiyom artik cook zorr bu yanma olayi cok
Saol canim allah razi olsun evet 18nci haftada koroid kisti var dedi doktor ama gecer demisti ama ben ölüp ölüp dirilmiştim..en son ayrintilida hiç bisi kalmamis gercekten gećmişti hepsi ..cok sukur hersey yolundaCanım bu arada sen benim aklimdaydin
Bebeğinin ultrason fotografinda basinda parilti gibi şeyler vardı ama sonra hicccc kalmamıştı
Gitmiş kızlar kalmamis mesajını bekledim hep. Görünce de çok sevindim ama bir türlü gözün aydın diyemedim.. simdi diyeyim gözün aydın sağlıkla gelsin minigin:)
Canım çok geçmiş olsun insan basına gelmeyince anlamıyor nasıl bir yanma oldugunu bende bu kadar beklemezdim. Arada süt içiyorum bi nebze iyi geliyor ama her yediğime dikkat eder oldum artık. Umarım hemen geçerAynen şurubun hiç bir zararı yok doktor bana yanma hissettikce icebilirsin dedi 3 ay onla idare ettim ama bende şiddetli reflü o yüzden fayda etmiyordu midem yanmasın diye hic bisey yemiyordum artik napim..gerci kilo almadim buyüzden bu da benim icin iyi tarafı oldu....ama dayanılcak gibi degil yanma karnimda büyüdü artiķ baski artti doktor 3 gunde bir icmem sartiyla nexium verdi .en azindan herseyi yiyom artik cook zorr bu yanma olayi cok
Canım geçmiş olsun. Karanfil koy ağrıyan bölgeye ve bir süre orada tut. Yani acısını hisset karanfilin. Hamilelikte güvenle kullanılabiliyor karanfil ve antiseptik, aynı zamanda uyuşturucu etkisi var. Diş ağrına iyi gelir.Kızlar Yirmilik diş ağrısına ne iyi gelir acilll cevap lütfen
Ben genel olarak rahatım ya garip bir şekilde
Ağrım olur aman olcak tabii ki olacak hamileyim dErim.
Doktoruma bi kere yazmadim soyleyim böyleyim şu çıktı bu çıktı diye :)
Daha pek hissetmiyorum aman hissederim daha var derim :)
Bir anda soğuk terler döküp ateş basıp bayaa bayaa kustum, mağaza ortasında comeldim kaldım aman nolcak hamileyim ben:)
Onun disinda arkadaşların bebeklerini kaldırım aman bi şey olmaz derim
Sürekli hasta değilim hamileyim derim ::) biri bi şey söyleyince özellikle :)
Beslenme konusunda da yumurta ceviz yoğurt 3lusu hayatımda var Allaha Şükür geri kalan her şeyi de yeyip içiyorum :)
Aslında oğluşum da 14 ay bekletti bizi ama rahat bi hamileyim ilk bebek ama besinci gibi rahatim... :)
canım benim komşumda vardi onun simit şeklinde minderi vardi onun üstünde oturuyordu geçmiş olsun canim yaaAranizda kuyruk sokumunda ağrı olan var mı bu ağrı beni öldürecek
canım benim komşumda vardi onun simit şeklinde minderi vardi onun üstünde oturuyordu geçmiş olsun canim yaa
sende yaparsan inşallah faydasini görürsün canım benim komsum faydasini gördüydü dogumdada doktorlar önlem aldiydi ne yaptilar hatirlamadim şimdide normal dogum yapmıştıSağol canım oturunca aciyor kalkarken falan da ben se mi öyle yapsam acaba dayanilcak gibi bi ağrı değil
Cok uzullerek soyluyorum ki boyle adamlarin olmelerine uzulemiorum. 4 aylik hamile karin varken senin o kadinla otel odasinda isin ne die bi allahin kulu da sormamis. Defne joy foster baska bi adamin evinde ölünce butun turkiye kotu kadin olarak bahsetmisti. Veryansinlar girlaydi. Smdi bakiyorum instagramda herkes bi ovguler bi ozlemler. Bu cifte standart beni deli ediyoiyi akşamlar kızlar gresuna geldim ben istanbuldan .. dün samsundaydik 11 saatte geldik hamdolsun iyiydim bugun 3 saatte giresuna geldim kasıklarim agriyor bugun biraz ayakta kaldim birde yol kasiklarimda agri yapti inşallah bebişim iyidir ..
aaz onceki haberde şok olduk vatan şaşmaz sevgilisi tarafindan silahla öldürülmüş sonrada kendini öldürmüş kadin
Canm o agri bende de var. Aile hekimi israrla magnezyum yaziyo. Ama doktorum ilac kullanmama cok aicak bakmadigindan kullandirmio. Dedi ki ilk gebeligimde bende de oldu diger gebeliklerde olmuyo dedi. Sebep olarak da eklemlerin kendini aciyo doguma hazirliyo o yuzden dedi. Bilemedm ne kadar dogru. Dogumdan 1 ay sonra gecer dediSağol canım oturunca aciyor kalkarken falan da ben se mi öyle yapsam acaba dayanilcak gibi bi ağrı değil
aynen öyleymiş şok oldumCok uzullerek soyluyorum ki boyle adamlarin olmelerine uzulemiorum. 4 aylik hamile karin varken senin o kadinla otel odasinda isin ne die bi allahin kulu da sormamis. Defne joy foster baska bi adamin evinde ölünce butun turkiye kotu kadin olarak bahsetmisti. Veryansinlar girlaydi. Smdi bakiyorum instagramda herkes bi ovguler bi ozlemler. Bu cifte standart beni deli ediyo
Kizlar aliexpress alisverisi yapiosaniz yarin indirimler var sabah 10 gibi baslicak. Bazi urunlerde iyi indirim var. Kuponla da birlestirince baya dsuyo. 200 tl lik cantayi 130 liraya aliosunuz ole dusunun iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?