Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı Haftalar hayırlı mutlu huzurlu canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu bol bol güzel haberli bol bol bebiş hareketli ve tekmeli güzel mi güzel harika mükemmelötesi bir Hafta geçirmemiz dileğiyle Günaydın Günaydın size
Canm o agri bende de var. Aile hekimi israrla magnezyum yaziyo. Ama doktorum ilac kullanmama cok aicak bakmadigindan kullandirmio. Dedi ki ilk gebeligimde bende de oldu diger gebeliklerde olmuyo dedi. Sebep olarak da eklemlerin kendini aciyo doguma hazirliyo o yuzden dedi. Bilemedm ne kadar dogru. Dogumdan 1 ay sonra gecer dedi
Hangi çantayı aldın canım? Ben de bakıyorum da bu ara çantalara..
Bu arada ben de aliexpress ten bayağı alışveriş yapıyorum.. Bir sürü saç bandı, ayakkabı filan kızıma.. Hatta çoğunu daha cinsiyet belli olmadan almıştım iki tane de müslin örtülerden aldım..
Canm o agri bende de var. Aile hekimi israrla magnezyum yaziyo. Ama doktorum ilac kullanmama cok aicak bakmadigindan kullandirmio. Dedi ki ilk gebeligimde bende de oldu diger gebeliklerde olmuyo dedi. Sebep olarak da eklemlerin kendini aciyo doguma hazirliyo o yuzden dedi. Bilemedm ne kadar dogru. Dogumdan 1 ay sonra gecer dedi
Benimde özellikle geceleri kalçam cok agriyordu doktorum magnezyum vermiyo herseyi ilaçta aramayın dedi hergün 1 soda bide yarım muz ye dedi tabi kilolu oldugum icin muzu yarım ye dedi ama ben tam yiyom ne yalan sölüyüm bence faydası oldu cünkü bi hafta annemde kaldım yemedim orda agrilar yine başladı demekki azda olsa faydası oluyor en azından gece ağrıdan uyanmıyorum
Ben de her gün 1 soda içiyorum, muz da sık sık yiyorum, şimdiye kadar hiç ağrım olmadı o şekilde. Sadece geçenlerde sol kolumda kemik ağrısı hissettim baya uyutmadı. İki gün sürdü. Çok da kafaya takmadım, yoğurt süt miktarını arttırdım. Şimdi ağrım yok çok şükür. Beslenmemize dikkat edersek daha ağrısız sızısız geçiricez sanki.
Hangi çantayı aldın canım? Ben de bakıyorum da bu ara çantalara..
Bu arada ben de aliexpress ten bayağı alışveriş yapıyorum.. Bir sürü saç bandı, ayakkabı filan kızıma.. Hatta çoğunu daha cinsiyet belli olmadan almıştım iki tane de müslin örtülerden aldım..
SUNVENO Su Geçirmez Bezi Nappy Çanta Organizatör Çok Fonksiyonlu Mumya Analık Çanta Içindeki Küçük Çanta ile http://s.aliexpress.com/neq6zQNB
(from AliExpress Android)
Benimde özellikle geceleri kalçam cok agriyordu doktorum magnezyum vermiyo herseyi ilaçta aramayın dedi hergün 1 soda bide yarım muz ye dedi tabi kilolu oldugum icin muzu yarım ye dedi ama ben tam yiyom ne yalan sölüyüm bence faydası oldu cünkü bi hafta annemde kaldım yemedim orda agrilar yine başladı demekki azda olsa faydası oluyor en azından gece ağrıdan uyanmıyorum
Selam anneler ben geldim biraz sıkıntılı geldim eşimin yanına gitmiştim en son yazdigimda güzel geçti cok iyi geldi duygu olarak ama hasta oldum cumartesi hicbirsey yoktu dün ishal kusma mide yanması derken solugu acilde aldım serum yedim bugünde halsizlik ve midemde hafif ağrı var etkisi geçmedi daha zaten kac gündür adam akilli beslenemedim de istahim kapandı ne yesem çıkardım dün 10 kereden fazla kusmusumdur ankaranin havası yaramadi bana sanırım yolculuk falan carpti baya suan daha daha iyiyim hamd olsun hemen toparlanip düzgün beslenip acigi kapatmam lazım kusarken baya zorlandi sanırım bebeğim daha yeni yeni gerginlik var kasiklarimda bu da benim icin hareketlenmis demek Allahim beterinden korusun esimde hastaymis gidince öğrendim saklamis yemeklerden ve temiz olmamasindan üstüne usutmekten ishal olmus oda aklim onda onun akli bende kaldı derken öyle işte
Sizler nasılsınız?