2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Beyinde sıvı kanalı genişliğiymiş. İşte genişlik artarsa sıvı birikmesi olabilirmiş Allah korusun bu da zihinsel bedensel hasara neden olabilirmiş

Canım bence hemen moralini bozma dediğin olayı daha önce duymadım ama bebeklerimiz henüz gelişimlerini tamamlamadılar. O genişlik doğuma kadar normal seviyeye inebilir. Kalbinde delik olan bebeklerin bile kapanabiliyor. Sen moralini yüksek tut ve pozitif ol bebeğim sağlıklı ve herşey yolunda de

Birkaç ay sonra hayatımız değişecek artık hiç yalnız kalmayacağız ve eşimle yıllardır alıştığımız iki kişilik hayatımız son bulacak.. Hem heyecan verici hem hüzünlü..

Neyse önümüzdeki ay bebek alışverişine başlamadan bu ay eşimin kartıyla aşk yaşamayı düşünüyorum ben addaya gidiyorum

Günaydın canım, inşallah sağsağlim kucağına alıcaksın yavrunu Allahın izniyle.
Benim geçen sene erken haftalarda 7 hafta civarında kalbi durmuştu ve o kadar ufacık olmasına rağmen üzüntümü anlatamam.
Senin için durum daha zor görünüyor farkındayım.
Hep şunu düşünüyorum, Rabbim ol demeden olmuyor. Belki olmaması, olmasından hayırlıydı, bilmiyoruzki.
Belki daha ağır şeylerle sınanacaktık, Allah göstermesin, doğup büyüyüp de kucağında kaybettiğini...

Olumlu düşün, güzel şeyler olacak bence

bende ayni senin gibi hissediyorum. 5 yil basbasaydik. Smdi nasil olcak neler degiscek cok merakli ve endiseliyim. Rahatliga alismisim. Omzuma koca bi sorumluluk yukleniorum. Ya altindan kalkamazsam die korkuorum.

Guzel dusun guzel olsun canim. Dualarimiz seninle saglikla kucagina alicaksin insallah

Kızlar günaydın . Benim küçük adam 600 gr olmuş boyu Da 21 cm . Kendi doktorumda rutinim vardı bugün . Ama zamanı geldi diye ben hiçbir şey demeden detaylı baktı bebeğe 20-25 dakika inceledi . Hiçbir sorun yok gayet sağlıklı bir bebek dedi şükürler olsun bir tek kordon ile plasenta duruşu için bir hafta sonra tekrar gel bebekte büyümüş olur net görelim rahat edelim dedi . Eşimde ben de korkarak down a yönelik ters bir durum yok değil mi dedik , hiçbir şey Yok merak etmeyin dedi . Ama esas ayrıntılı için salı günü başka bir kliniğe gideceğim inşallah bebişi renkli göreceğim . Ama teyzeleri kalbinde olan o kelebek gibi kıpırtı beni benden aldı ya

Canım daha önce biri kimyasal, biri 7 haftalık iki kaybım var.(Doktorlar kimyasalı pek önemsemiyor ama benim için çok önemliydi)
Ki senin yaşadığın acı kat be kat fazladır eminim. Yazılanı yaşıyoruz hepimiz ve olumsuz düşünceler bu kaderi yaşamamızı engellemiyor ne yazık ki. Bizim bu konuda yapabileceğimiz pek bir şey yok Rabbim ol demedikten sonra olmuyor biz de hayırlısının bu olduğuna inanıp teselli oluyoruz ve hayatımıza devam ediyoruz başka türlü yola devam edemeyiz çünkü.
Sen yepyeni bir sayfa açtın kendine ve bu hamileliğin önceki gibi değil bu bambaşka ve güzel bir sayfa ve sonucunda sağlıkla kucağına alacaksın. Bunu sürekli hatırlat kendine. Bu bebeğin Allah'ın izniyle seninle kalacak. Şu an olumsuz bir bulgu var mı? Umarım yoktur. Eğer yoksa neden olumsuz duygularının bu mutluluğu engellemesine izin vereceksin ki? Aldığımız nefes bile öncekinden farklıyken üstelik... Bu bambaşka bir gebelik ve bu bebek seninle... Bebeğinden güç al

ınsallah canım ankara da havalr sogumadan ınsallah cektırcem

Canım nerde çektirmeyi düşünüyosun ben de kendi imkanımla mı cekim yapsam diyorum da Ankara'da nerelerde guzel çekimler yapılır acabaa altınpark var bi de mavigol guzel baska var mı bildigin

birşey soracam sırt üstü yatmak tehlikelimi..
sırtüstü yatınca annedeki kan akımı bebek baskı yaptığı için azalıyor, dolayısıyla bebeğe de daha az kan gitmiş oluyor canım. özellikle bu haftalardan sonra yan yatmakta fayda var . ben hep yan yatıyorum. zaten sırtüstü uzandığımda nefesim daralıyor sanki

bende ayni senin gibi hissediyorum. 5 yil basbasaydik. Smdi nasil olcak neler degiscek cok merakli ve endiseliyim. Rahatliga alismisim. Omzuma koca bi sorumluluk yukleniorum. Ya altindan kalkamazsam die korkuorum.
Canim 20 aylik bi oglum var 1 aksam ananesine biraktim esimle birbirimize bakıyoruz ev öyle bos öyle sessiz geldi ki, Ali keremden önce biz napiyomusuz dedik ikimizde:) Daha 20 aydir hayatimizda ama sanki o hep vardi. Yani diyeceğim evet cok büyük bi sorumluluk ama öyle de büyük bi sevgisi var ki zorluğu hic göze gözükmüyor. Emin ol hersey cok güzel olacak

Canım nerde çektirmeyi düşünüyosun ben de kendi imkanımla mı cekim yapsam diyorum da Ankara'da nerelerde guzel çekimler yapılır acabaa altınpark var bi de mavigol guzel baska var mı bildigin

eymir var odtüde
yeşil vadi var hacettepe
goksu var eryaman
dikmen vadisi var dikmen :)

Hayatta hic biseye oyle tutkuyla bagli degilim galiba korkum ondan. Ne evlenince annemin yoklugunu aradim. 10 gundur annemde kaliorum kocamin yoklugunu aramiorum. Insallah bende bu kadar baglanirim

aynen bende oyle dıyorum her cıktıgımızda bıseyını alırız bu kadar daha zaman var her ay ortalama bın lıra gıbı dusunuyorum en kotu :)

EVet canım insan ilk çocukta daha farklı heyecanlı oluyor her gördüğünü almak beklemek istemiyor anneler anlayış göstersin azıcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…