- 2 Ocak 2013
- 3.929
- 4.462
- 448
HahahahahaBen haberlerde itfaiyeci adamı kurtardı diye hüngür hüngür ağladığımı biliyorum
Bende çok konuşmam
Heeeey napıyorsun dışarı mı çıkacaksın diyorum en fazla ittirdikçe
Zannediyorum bebek dogup ilk bir ayini gecirene kadar tam olarak ne oldugunu idrak edemiycem gibi geliyo :))Ben duygusal bağ kursam da öyle uzun uzun konuşup sevemiyorum bebişi. Bence iki durumda normal hiç garipseme
Zannediyorum bebek dogup ilk bir ayini gecirene kadar tam olarak ne oldugunu idrak edemiycem gibi geliyo :))
Insallah canim. Esasen korkum yok iyi bir anne olacagimi dusunuyorum, e ne kadar zaman bekledik kendimi de gercekten hazir hissettim. Ama her kadinda duygu yogunlasmasi ayni anda olmuyor demek ki yoksa onun icin canimi bile verecegimden hiic suphem yokYok cnm doğsun bak kucağına aldığın anda herşeyi idrak edersin
Insallah canim. Esasen korkum yok iyi bir anne olacagimi dusunuyorum, e ne kadar zaman bekledik kendimi de gercekten hazir hissettim. Ama her kadinda duygu yogunlasmasi ayni anda olmuyor demek ki yoksa onun icin canimi bile verecegimden hiic suphem yok
Ohoo sen bi anne olarak bile bunu yasiyorsan benim henuz bu duuguyu tatmamis biri olarak boyle hissetmem asiri normal o zaman.Bende uzun süre hamilelikte anlamadım kızımı çok seviyordum ama ona evde bakmak zor gelecekti işe dönmek falan istiyordum. İlk doğum iznime çıkınca günlerce ağladım çocuk Nasıl bakıcım diye ama sonrası öyle olmuyor tabi
Annelik duygusunu hamilelikte hissedemiyorsun
Şimdi bu duyguyu biliyorum ama hala oğlumu sevemezsem diyorum mutlaka gelince başka olacak hislerim
Canım suni sancılar korkma Dr banu çiftçi var çok ünlü videoları falanda var birini izlerken şey dedi videoda. Suni sancı dışardan alınıp verilen bir sancı değildir elimizde sancı diye bir madde yok Şuan ki teknolojide verdiğimiz şey sancıyı başlatan beyne o emri veren oksitosin hormonu. Biz bu hormonu dıştan veriyoruz yani eğer suni sancıyı ihtiyacınız olmadan kendi oksitosin hormonunuzla sancınız başlasaydı da aynı acıyı hissedecektiniz diyor. Yani bu anlatılan suni sancıyla doğum daha zor diyenler demekki yanlış bildikleri için psikolojik olarak zor geliyor.Sağlıklı doğsunlarda. Şu suni sancı işi falan korkutuyor beni. İnşallah kendi sancımizla sezaryena falan gerek kalmadan olur biter herşey ❤❤❤
Günaydın kızlar
Hadi ben de yazayım
Ben de Allaha şukur mutluyum huzurluyum eller havaya cubabba cubbaa cubbaa modunda geziyorum
Her şey çok güzel olacak diye içimde müthiş güzellikler var doğum korkusu bakım korkusu vs vs cahillikten olsa gerek yok
Hallederizzzzz kadir diyorum ya takılma Relax tamamdır modundayim
Amaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Bebetom 7 aylık civarı olmuş ise geri dönüyorum işte orası kapkaranlik karabasanlar üstüme üstüme nasıl olacak kim bakacak bizimle mi oturacak ama biz 3 kişilik bir aileyız sabah mi bırakacağız o nasıl olacak ama o bakan kişiye daha yakın olmasın ben anayim anaaaa vs vs vs bir sürü kötü düşünce üstüme üstüme geliyor
O yüzden ben ne yapıyorum dusunmuyorummmmmmm :)
hic korkma canim anne her zaman farklıdır. kim bakarsa baksın. ilk senin kokunu aliyo. cok farkli birsey. yasadiginizda anlayacaksınız. oyle korkularim yok cok şükür..Günaydın kızlar
Hadi ben de yazayım
Ben de Allaha şukur mutluyum huzurluyum eller havaya cubabba cubbaa cubbaa modunda geziyorum
Her şey çok güzel olacak diye içimde müthiş güzellikler var doğum korkusu bakım korkusu vs vs cahillikten olsa gerek yok
Hallederizzzzz kadir diyorum ya takılma Relax tamamdır modundayim
Amaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Bebetom 7 aylık civarı olmuş ise geri dönüyorum işte orası kapkaranlik karabasanlar üstüme üstüme nasıl olacak kim bakacak bizimle mi oturacak ama biz 3 kişilik bir aileyız sabah mi bırakacağız o nasıl olacak ama o bakan kişiye daha yakın olmasın ben anayim anaaaa vs vs vs bir sürü kötü düşünce üstüme üstüme geliyor
O yüzden ben ne yapıyorum dusunmuyorummmmmmm :)
hic korkma canim anne her zaman farklıdır. kim bakarsa baksın. ilk senin kokunu aliyo. cok farkli birsey. yasadiginizda anlayacaksınız. oyle korkularim yok cok şükür..
Sen 1 yil sonra karar vermissin ben 5 yil sonraBen de degisik duygular icindeyim bu donem. Evlendikten 1 sene sonra isteyerek hamile kaldim ama simdi sanki erken mi oldu diye dusunuyorum. Bebek geldiginde tum hayatim degisecek. Artik hep bizimle olacak 3. biri. Cok tuhaf. Tam 3 ay sonra bebegin gelme fikri... Allah'im... Cok erken oldu sanki... Gercekten erken gibi hissediyorum su an. Ya bebek geldiginde alisamazsam, Allah korusun, ya bebegimi sevemezsem diye de cok korkuyorum. Boyle seyler dusununce de sonra uzuluyorum, ne nankorsun ya, sukredecegine dusundugun seylere bak diye. Allah'a cok sukur, hamileligim sorunsuz devam ediyor, testlerde kotu bir durum ya da hamilelik dolayisiyla gelen bir rahatsizligim yok. Keyifle hamileligimi geciriyorum bile diyebilirim. Ayrica calisan birisi degilim, bebek gelince benim de hayatim degisecek ama calisanlarinki gibi oyle aman aman bir degisme degil bu. Yasim da cok kucuk degil, tam 27 yasinda anne olmus olacagim. Belki kimisine gore gec bir yas, kimisine gore de tam vaktidir. Yaşa bakinca erkenlik durumu soz konusu bile degil hatta. Ama iste psikolojik olarak su an boyle duygular icindeyim. Allah hepimizin gonlunu ferahlatsin, ailelerimizdeki huzurumuzu, sagligimizi, sihhatimizi, afiyetimizi, muhabbetimizi bebegimizle taclandirsin insaallah. Her an hamd ve sukur icinde olmamiz lazim. Buyuk bir nimet, evlat nimeti. Allah'in yardimiyla vatana, millete hayirli bir birey yetistirmekten guzel sey mi var? Onun vesilesiyle ayaklarimiza cennetler serilecek insaallah.
Ha yani tamamen psikolojik, ekstra acı yok? Bunun bilmek beni daha çok rahatlatır tabi. Çok sağol :))❤Canım suni sancılar korkma Dr banu çiftçi var çok ünlü videoları falanda var birini izlerken şey dedi videoda. Suni sancı dışardan alınıp verilen bir sancı değildir elimizde sancı diye bir madde yok Şuan ki teknolojide verdiğimiz şey sancıyı başlatan beyne o emri veren oksitosin hormonu. Biz bu hormonu dıştan veriyoruz yani eğer suni sancıyı ihtiyacınız olmadan kendi oksitosin hormonunuzla sancınız başlasaydı da aynı acıyı hissedecektiniz diyor. Yani bu anlatılan suni sancıyla doğum daha zor diyenler demekki yanlış bildikleri için psikolojik olarak zor geliyor.
Günaydın arkadaşlar
İki ay önce doktorum vitamin kan demir ilacı vermişti. Bir ay kullandım geçen ay gittiğimde sormayı da unuttum devam etcek miym diye o da bi şey söylemedi. Bir aydır kullanmıyorum. Siz vitaminlerinizi doğuma kadar kullanmak üzere mi aldınız. Devam etmeli miydim yoksa içmesem de bi şey olmaz mı
Doktor bırak demedikten sonra devam canım o söyler zaten
Nasıl 3 ay sonunda folik asit bırak demir başla dediyse yine söyler ki benim bildigim hep doğuma kadar bunlar :)
Bi de iç iç bence bırakma öyle kafana göre :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?