Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar 7.haftanin icindeyim, bende cok bulanti var. sizde de başladı mı? . 4 gün önce başladı, hergün bir önceki günden daha beter kızlar. henüz istifra etmedim. ama beslenemiyorum
Günaydın kızlar. Benim kahverengi lekelerim devam ediyor. Dün kalp atışını karindan duydu doktor ama çok uğraştı. Bugün de karın ve bel ağrım var. Sürekli yatıyorum. İnşallah bi şey olmaz
kızlar herkeze merhaba saglıklı hayırlı bebişleriniz olur inşAllah...Allah yavrularınızı size bağışlasın benimde bata 6 gün var eger olursa bende ocak annesi olucam inşAllah..hamilelerin duası kabul olurmuş banada dua edin kızlar inşAllah hamileyimdir de bende aranıza katılırım....:)
Hamilelik zor geçecek ama sen çok şanşlısın oğlunda öyle aralarında çok az fark olacak. Arkadaş gibi büyüyecek ne güzel.
Büyüsün vakti gelince söylersiniz. Allah verdiyse vardır bir hayrı
merhaba arkadaslar bende yeni hamışlerden 5+4 haftadym. ınsallah bebklerimizi saglıkla kucagımıza alırız. ilk hamileliğm olduğu için biraz tedirginim bilmedğim pek cok sey var acaba önerebileceğniz kitap dergi varmı?