- 24 Mayıs 2017
- 7.494
- 14.701
- 248
- 34
Indirimi kacirmamalisinBen deli gibi alışveriş yapıyorum
Ama bu ara annemdeyim int dolayısıyla bakamıyorum çok

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Indirimi kacirmamalisinBen deli gibi alışveriş yapıyorum
Ama bu ara annemdeyim int dolayısıyla bakamıyorum çok
Indirimi kacirmamalisin![]()
Aranizda kuyruk sokumunda ağrı olan var mı bu ağrı beni öldürecek![]()
Cok uzulursundeme öyle yaaaa
Canm o agri bende de var. Aile hekimi israrla magnezyum yaziyo. Ama doktorum ilac kullanmama cok aicak bakmadigindan kullandirmio. Dedi ki ilk gebeligimde bende de oldu diger gebeliklerde olmuyo dedi. Sebep olarak da eklemlerin kendini aciyo doguma hazirliyo o yuzden dedi. Bilemedm ne kadar dogru. Dogumdan 1 ay sonra gecer dedi
Zarari yoktur da bende istiyorumCanim bende bir haftadir magnezyum ilacini icmiyordum zaten bir haftadir var ağrı demek ki gerçekten ilac ise yarıyor tabi zarari varsa bilemem
Cok uzulursun
Ben bebek cantasini aldm. 65 dolardan 40 dolara dustu. 2 dolar da indirim kuponu ooohh miss![]()
Aranizda kuyruk sokumunda ağrı olan var mı bu ağrı beni öldürecek![]()
Benimde özellikle geceleri kalçam cok agriyordu doktorum magnezyum vermiyo herseyi ilaçta aramayın dedi hergün 1 soda bide yarım muz ye dedi tabi kilolu oldugum icin muzu yarım ye dediCanm o agri bende de var. Aile hekimi israrla magnezyum yaziyo. Ama doktorum ilac kullanmama cok aicak bakmadigindan kullandirmio. Dedi ki ilk gebeligimde bende de oldu diger gebeliklerde olmuyo dedi. Sebep olarak da eklemlerin kendini aciyo doguma hazirliyo o yuzden dedi. Bilemedm ne kadar dogru. Dogumdan 1 ay sonra gecer dedi
Kızlar göğüslerim normalde şiş ama bazen şişliği iniyor. Siz böyle birşey yaşadınız mı ya da yaşıyor musunuz?
Hangi çantayı aldın canım? Ben de bakıyorum da bu ara çantalara..
Bu arada ben de aliexpress ten bayağı alışveriş yapıyorum.. Bir sürü saç bandı, ayakkabı filan kızıma.. Hatta çoğunu daha cinsiyet belli olmadan almıştımiki tane de müslin örtülerden aldım..
Kizlar canta buOktivus canım çantanın linkini verir misin? Ben de bakayım hemen :)
Bende bi deneyim bari sodayi da hic sevmem haaaBenimde özellikle geceleri kalçam cok agriyordu doktorum magnezyum vermiyo herseyi ilaçta aramayın dedi hergün 1 soda bide yarım muz ye dedi tabi kilolu oldugum icin muzu yarım ye dediama ben tam yiyom ne yalan sölüyüm bence faydası oldu cünkü bi hafta annemde kaldım yemedim orda agrilar yine başladı demekki azda olsa faydası oluyor en azından gece ağrıdan uyanmıyorum