- 24 Eylül 2016
- 772
- 837
- 23
Yok canm benmkide aynen oyle. Belimden vuruyo. Korkma kanaman olmaz. Zaten cok dikkat ediosun sen daha once yasadigin icin kanama
İnşallah canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canm benmkide aynen oyle. Belimden vuruyo. Korkma kanaman olmaz. Zaten cok dikkat ediosun sen daha once yasadigin icin kanama
cok saol canim bende 20 yada 22 diye dusunuyorum bakalim ben bi ariyayim hemen :)Canım, önce eşim netten methini okumuştu sonra doktorumuza sorduğumuzda çok iyi bir doktor olduğunu, yıllarca birlikte çalıştıklarını ve gönül rahatlığıyla gidebileceğimizi söyledi. Ben ense, burun ölçümlerini de Zeki Bey'e yaptırmıştım adam çok güzel inceleyip her bir şeyini anlatarak yapıyor muayeneyi. Ben 14 Eylül'e aldım canım randevuyu 20+4 oluyorum güzel bir zamanlama oluyor inşallah :) seninle bir gün var aramızda o haftaya ya da bir sonraki haftaya alabilirsin. 16sında kongrede olacaktı aklında bulunsun canım
Canım gecenki detaylimda bende Osman Özyurta gittim sanırım aynı kişi dediğimiz Şişli'de bende 300 verdim ama bu sefer ona gitmek istemiyorum bayan bulabilirsem ilk tercihim öyle olucak memnun kalmadim değil ama icime sinmedi işte ne biliyimHiç bir şey yapmadım diyebilirim ama yine de çok yoruldum
Ben kızımda şişlide bir doktora gittim 4 sene önce 250 tl ydi ismi Osman hatta o daha ilgili daha detaylı baktı fehmi beyde kötü doktor diyemem ama daha kısa süre baktı bide yok resime fiyat ce fiyat bana komik geldi açıkçası 350 yapacağına 400 yap hepsi içinde olsun..
Plensentw kızımda da aşağıdaydı hiç kanamam olmadı ama belki ikinci Doğum olacağından dolayı bu kez kanama yapmış olabilir..
Bende esim gelince gitmek istiyorum benimde 24.haftama geliyor arkadaslarinkine bakinca bendemi gec acaba dedimde normal sanki daha iyi büyümüş olurlarDoktorun bana ayrıntılı ultrason verdiği günde bebeğim 24+3 oluyor. Sizce çok mu geç? Bir sorun olur mu?
Aynı sıkıntı bende de var hem de senden çok çok daha beyaz. Ben de sordum boyatabilirsin dedi. Neyse kuaförüme gittim o da bana şöyle bir yol önerdi. Biliyorsun boya tene değdiğinde zararlı yani aslında saçın kendisi ölü deri. Ama dibe değdiğinde zararlı kimyasal deri yoluyla vücuda geçiyor. Kuaförüm saçın en dibinde 1 cm bırakarak boyayı sürdü yani hiç dibine değdirmeden ve alta değmesin diye de röfle yapar gibi paketledi. Böylece hiç derime değmedi. Yine dibinde 1 cm kaldı ama o uzamış kısımlar kapandı. Böylece daha az dikkat çekiyor. Ben böyle bir çözüm buldum doktorum da sıkıntı olmaz dedi. Şimdi yine uzayınca yani 2-3 ay sonra yine böyle boyatmayı düşünüyorum. Bendeki durum bu:)Kizlarrr bdv ye de konu açtim ama burayada yaziyim dedim ben bu saćlarımi kafama cok taktim resim yukledim bi bakin yaa rezil durumda artik.kocamdan bile utanıyorum ...5 aydir boyamadim ..doktorum bu hafta izin verdi ama kendin karar ver yinede dedi ucunu acik birakinca hala icim rahat etmedi varmi hamileyken sacini boyayan kizlarr bi akil verin napim
Canim enfeksiyonun vardir idrar tahlili yaptir. Gecen hafta bendede oyle bi durum vardi enfeksiyon ciktiSon zamanlarda akıntim çoğaldı böyle olanlar var mı açık sarı yoğun bir akıntı![]()
26. Haftaya kadar yapılabiliyor diye okumuştum ama inşallah çok sorun olmazBende esim gelince gitmek istiyorum benimde 24.haftama geliyor arkadaslarinkine bakinca bendemi gec acaba dedimde normal sanki daha iyi büyümüş olurlar
Bende de var enfeksiyondan kaynaklı o. Bir sürü test yapıldı ilaç içtim ama geçmek bilmiyor benim kiSon zamanlarda akıntim çoğaldı böyle olanlar var mı açık sarı yoğun bir akıntı![]()
İlaç icme canım sabahları kuru kayısı ve kuru incir ye bı bardak ılık su iç çok kabizsan bı tatlı kaşığı zeytinyağı iç hiç bir şeyin kalmaz bı de tuvalet saatlerin düzenli olsun kendini şartla bu saatte gidecem diye inan çok etkili bunlarkızlar benim kabizlik sorunum var kadın doğum doktoru duphalak vermişti ama midemi bulandirdi hatta ikidefa kusarak surubu cikardim
sağlık ocağına gittim ordaki doktora soyledim oda bana bekonist verdi ama yan etkisi olurmu bebeğime bilemedim hic kullanan oldumu bu bekonist draje yi yada doktoruna sorma imkani olan varmi ben istanbulda oturuyorum suan bayram tatili k.v. demin memleketine giresuna geldik burda sorma imkanim yok karnim şiş rahatsizim esimde sormadan icme doktora diyor ne yapacagim bilemedim
Ay çok ayıpEki Görüntüle 2039148 28-08 22 haftalık resmimiz
Canım ben sadece emsey hospitali biliyorum 350 tl ama sanırım cd vermiyorlar sadece renkli fotoğraf veriyorlar emin değilimcanim istanbul anadolu yakasindayim
Yerim ben o kuzucuğuBende hissediyorum senin yazdıkların benimde hislerime tercümen oldu resmen solumda hergün mutlak hissediyorum hisseddemedğim zamanlarda ballı süt içip sol tarafıma yatıyorm hemen tepki veriyor cok şükür
sağol canım benim allah razı olsun tavsiyelerin için uymaya çalışacağımİlaç icme canım sabahları kuru kayısı ve kuru incir ye bı bardak ılık su iç çok kabizsan bı tatlı kaşığı zeytinyağı iç hiç bir şeyin kalmaz bı de tuvalet saatlerin düzenli olsun kendini şartla bu saatte gidecem diye inan çok etkili bunlar
sağol canım benim allah razı olsun tavsiyelerin için uymaya çalışacağım