- 10 Mayıs 2017
- 3.024
- 4.306
- 83
Dağa kaçtıBugün hiç göbüşüm yok nereye gitti bu kız![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dağa kaçtıBugün hiç göbüşüm yok nereye gitti bu kız![]()
enfeksiyon çıktığı zaman böyle akıntm olmamışti ondanmidir acaba canım ama bayramdan sonraya kaldı insaAllah enfeksiyon degildirCanim enfeksiyonun vardir idrar tahlili yaptir. Gecen hafta bendede oyle bi durum vardi enfeksiyon cikti
Son detaylidaki 24.hafta demisti zatende sorun olmaz bence26. Haftaya kadar yapılabiliyor diye okumuştum ama inşallah çok sorun olmaz
InsaAllah geçer canım ya bayramdan sonraya kaldı ama o zamana kadar bol su icmem lazımBende de var enfeksiyondan kaynaklı o. Bir sürü test yapıldı ilaç içtim ama geçmek bilmiyor benim ki![]()
Canım gecenki detaylimda bende Osman Özyurta gittim sanırım aynı kişi dediğimiz Şişli'de bende 300 verdim ama bu sefer ona gitmek istemiyorum bayan bulabilirsem ilk tercihim öyle olucak memnun kalmadim değil ama icime sinmedi işte ne biliyim
Ay çok ayıpne güzel salmış çayıra seninki darısı bizimkinin başına gösterse de öğrensek
![]()
Aynen su biraz azaltıyor gibiSon detaylidaki 24.hafta demisti zatende sorun olmaz bence
InsaAllah geçer canım ya bayramdan sonraya kaldı ama o zamana kadar bol su icmem lazım
Bu kadar hassas olma, ben doktorumun da izniyle önceki hamileligimde de bunda da 3 ayı doldurunca boyadım , ayda bir boyuyorum, bitkisel al onlarda pek kapatmiyor ama, bunda organica galiba adı onu aldım boyadiktan sonra 10 dk fön tutuyorsun, ama tam kaptmadi beyazları, bı dahakine keranova alicam o da bitkisel ve güzel , moral de önemli , ben 3 ay zor sabrettimKizlarrr bdv ye de konu açtim ama burayada yaziyim dedim ben bu saćlarımi kafama cok taktim resim yukledim bi bakin yaa rezil durumda artik.kocamdan bile utanıyorum ...5 aydir boyamadim ..doktorum bu hafta izin verdi ama kendin karar ver yinede dedi ucunu acik birakinca hala icim rahat etmedi varmi hamileyken sacini boyayan kizlarr bi akil verin napim
Evet canım aynı yerden bahsediyoruz bana da medicalparktaki doktorum yonlendirdigi icin 300 dedi normali kac onu sormadim dogrusu ama en fazla olsun 350 bence4 sene önceydi İnan soyismini hiç hatırlayamadım ama Şişli cami karşısında pasaj içinde bir yerdi.
4 sene önce 250 şimdi 300 ise çok iyi
Yanma falan oluyor mu sende canım oda enfeksiyon belirtisiymis galibaAynen su biraz azaltıyor gibi
Hic ilaca bulasma yiyebiliosan aci cig kofte al. Bi 8 9 tanr ye ondan. Aksama gor bak kabiz falanmisin![]()
Etkili olur mu bilmiyorum canım ama ben yutamam gibi geliyor pek sevmem suyla idare edicem insaAllah yoktur ya da varsada geçer hemen
Insallah hemencecik geçer canm hamilelikte enfeksiyon çok tehlikeliymisEtkili olur mu bilmiyorum canım ama ben yutamam gibi geliyor pek sevmem suyla idare edicem insaAllah yoktur ya da varsada geçer hemen
Ay bende çok severim çiğ köfte :)Cok cok katiliyorum, haftada en az bir acili cigkofte veya aci biber tursusu yerim. Bundan dolayi galiba ki, hic kabizlik sorunu yasamiyorum.Normalde de aci ve eksili tatlara bayilirim, hamilelikte bu iyice aşermeye döndü. Yemeden duramiyorum.
![]()
Ayy bende pek seviorumCok cok katiliyorum, haftada en az bir acili cigkofte veya aci biber tursusu yerim. Bundan dolayi galiba ki, hic kabizlik sorunu yasamiyorum.Normalde de aci ve eksili tatlara bayilirim, hamilelikte bu iyice aşermeye döndü. Yemeden duramiyorum.
![]()
Canim zarari yok ki. Bulgurun salcanin ne zarari olcak. Hazirina guvenemiosan evde kendin yapabilirsinAy bende çok severim çiğ köfte :)
Hamilelikte zararlı dediler diye yiyemedim hiç
Bi zararini gördün mü hiç canm
Tembelim ben canım ondan mütevellit hazırlar için dediydimCanim zarari yok ki. Bulgurun salcanin ne zarari olcak. Hazirina guvenemiosan evde kendin yapabilirsin
Hiç duymadım onu. Sarımsaktan nefret ederim. Nasıl yutayım
İlaçlar sonucu yanma geçti ama o akıntı bir türlü geçmiyorYanma falan oluyor mu sende canım oda enfeksiyon belirtisiymis galiba