- 24 Mayıs 2017
- 7.494
- 14.701
- 248
- 34
Hayir da yani sizene. Yaparken bi yardiminiz yokayy kayinpederim gorumceme dediki isim kitabi all bana isim bakcam k. v. demde onlar çocuğun adini hazirladi dedi yanimizda oldu bu konusma bende evet dedim Elif olacak neymiş degisik isim bakacakmış sonra sustu
büyük kizimda rahmetli babannem gül istedi kayin pederin annesi bende ece verdim nüfusa ece gül kaydoldu ikinci kizda ela dedim doğuma kadar dogum yaptim ben hastanedeyken kayınpeder sudenaz verdi hadi kirma dediler etrafimdada iki ,uc sude ismi vardi verdim
ayy bundada iki kizim var esim var ben doguracam kayınpedere sinir olmustum neymis isim bulacakmış
kizlarim zümra elif onayladi esim karışmadı elif adini beyendi inşallah sağlıkla kucagimiza almak nasip olur

Benmkide oyle aman. Bayrama kendine baklava acmis:O bende solemesi ayip yaptim ufak tefek kendi capimda bi baklava olmasa da. Seninki iyiymis seneyeki bayramda bana da yap dio. Ulan sen baklava acabilen insansin benim uyduruk tatlimi napican acaba. Seneye benm cocugum kucuk olcak bende hazir alirim muhtemelen yapamam dedm. Zorla soyletiolar sonra sivri dilli diolar patavatsiz diolar. Patavatsiz dedigin bilincsiz soyler ben bilincli bilincli gozunun icine baka baka soluorum vallaAynı benim kv. Bizde farklı şehirlerde yaşıyoruz. Hamileliğimin ilk 3 ayı çok zor geçti. aradı hergün hem oğlunu Hem beni gelin ben size bakarım diye neyse bizde gittik tabi, çünkü gerçekten çok rahatsızdım evde elimi hiç bir şeye süremiyordum ne yemek ne iş. Gitmez olaydım kendi derdimi unuttum, arkamdan beni akrabalara iş yapmıyor diye söylenmesini eşimi bana karşı iş yapmıyor diye doldurmalarina canımı sıktım. Her halükarda hizmet bekliyo.. Anlayacağın Ne kadar uzak o kadar iyi![]()
Ayy masallah allah omur versin.21 haftalık dogan bebegı gordunuz mu kızlar ya minicikti benimkinden bir hafta buyuk allahın mucizesi Ilk kez o kadar kucuk bebek yasamıs dıyolar