2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Daha neler soyluyorum bi bilsen:KK70:

Ben cok ciddilesirsem guluyo saka yapiomusum.gibi. ama mesela ben ev tasidim 2 ay once. Iyi durak da onundeymis evden biner burda inerim demisti. Bende ben davetsiz misafir sevmem bi onceki gun ara da randevu al demistim. Hala gelmedi:KK70:
Saygılar abla :KK16: helal olsun hem saygısızlık yok hemde gayet açık ve net konuşmuşsun.. Peki kv ne cevap verdi?

Bizimki ozellikle kocamin yaninda soyluyo ki biz huzursuz olalim. Biktim bunun bu kotu niyetinden. Iki damla da gozyasi doktu mu aha sana doldurulmus mis gibi koca.
Dur bakalim dogumdan sonra ne oyunlar etcek bana

Arkadaşlar çok kötüyüm moralim bozuk eşimle kavga ettik gece hic uyumadım zaten sabaha kadar tartıştık çok halsizim yere düştüm belim ve karnım agriyo çok sinirlendim yine sinir krizi geçirdim bisey yiyemiyorum ayağa kalkacak halim yok bebeğim iyi midir kimseyle konuşmak istemiyorim derdimi sizinle paylaşmak istedim odamdan dışarı çıkmadım bu bayram bana hic iyi gelmedi eşimi de evden kovdum gitti ne aradı ne sordu tabi bende aramadım azıma geleni söyleyip kovdum:sus:

İki konuda da ben de sorun yaşıyorum sabah kaynanamlara geldim geleli yatıyorum eşim sürekli geliyor yanıma yemek çay getiriyor öpüyor ama kalbim kırıldı bir kere... Giderken söyleyeceğim kaynanama bir daha gelmeyeceğimi.. Bayramda üzülmeyi hak etmiyoruz.. Eşler söz konusu aileleri olduğunda çok değişiyorlar. Anlamadıkları şey bizim artık bir aile olduğumuz..

21 haftalık dogan bebegı gordunuz mu kızlar ya minicikti benimkinden bir hafta buyuk allahın mucizesi Ilk kez o kadar kucuk bebek yasamıs dıyolar

Ayy ben de defalarca izledim aksine bana da büyük geldi benim karnımda kocaman bebiş var o zaman diye şaşırdım heyecanlandım

İki konuda da ben de sorun yaşıyorum sabah kaynanamlara geldim geleli yatıyorum eşim sürekli geliyor yanıma yemek çay getiriyor öpüyor ama kalbim kırıldı bir kere... Giderken söyleyeceğim kaynanama bir daha gelmeyeceğimi.. Bayramda üzülmeyi hak etmiyoruz.. Eşler söz konusu aileleri olduğunda çok değişiyorlar. Anlamadıkları şey bizim artık bir aile olduğumuz..
Zaten tek problemleri artik aile olduklarını kabullenmemeleri daha kimseyi görmedim kahvaltı bile yapmadım hala aklıma geldikçe ağlamaya başlıyorum ağlamaktan gözlerim açılmıyor beyefendide çekti gitti sabat 7 de daha gelmedi otogara gidip bilet kesicem gelmicem dedi çekti gitti bende evin anahtarlarını da elinden aldım çek git yolun açık olsun dedim ikimizde çok inatçı ve dik kafaliyiz allah hepimizin yardımcısı olsun

Bu kaynanalardan nefret ediyorum bide biz altlı üstlü oturuyoruz sabah onada kızdım bağırdım çağırdım azıma gelini söyledim kapımı kapattım onuda kovdum gitti artik kimseyi kaldıramıyorum her seferinde kendilerini hakli durama getirmelerinden

Bu bayram eşim yanımda yok olsa tam bayram olurdu benim için ama buna şükür iyi ya onun yerine parçamız bebeğim yanımda canımda annem babam hayatta ellerini opebilicem bunlara şükür tabi geçecek esimin yeri ayri ve farklı olsa da o kalbiyle akliyla hep yanımda zaten:anne::KK74:

Oktivus Oktivus Ahh bu kaynanalar canım bende simdiden cocugumu sahiplenici ve karisan konusmalarindan dolayi gitmek istiyorum burdan esim gelince onun gelemeyecegi baska bir sehre belki kötü düşünüyorum ama umrumda degil sevmiyorum karisilmasini o benim cocugum annesi babasi olarak esim ben karar veririz fikrini söyle cekil kenara yok sunu yaparim bunu yaparım iyiligine iyide bu karisma duruma beni çileden çıkarıyor elimde olsa esim gelene kadar karnimda kalsa bebeğim o gelince dogursam diyorum en azından esim varken o beni destekliyor arkamda duruyor tek basimayken ele gecirmeye çalışıyor beni Allahtan dogumdan sonra bir süre annemlerde kalicam nasipse sürekli gelicek hali yok o zaman:halay:

iyi geceler kızlar
aranızda bakteriyel vajinit geçirenler kimlerdi? nasıl kurtuldunuz hangi ilacı kullandınız bana doktor bi fitil verdi danoxyl diye kullanmayı beceremedim geçmedi. sonra da kültür alınması gerek ilaç veremem deyip vermedi. araya bayram falan girdi kafama taktım. yardımcı olun lütfen :/
geçmiş olsun canım
Benim canım donaxyle geçmez önce metronidazol içerikli ilaç alman lazım mix ovul ya da neo penetron falan bana tekrarlamasin diye bı hap ve albitrol vermişti çok şükür kurtuldum seninki de bakteriyelse sağlık ocagida bu ilaçları yazar kullan geçer inşallah zararlı çünkü

triphop triphop canımm ben hamileyken değil de öncesinde fitil kullandım Neo penetron gibi bir şeydi adı

Şöyle kullandim

Yatmadan önce yatağa uzadım ayaklarını havaya kaldırdım itebildigim kadar derine ittim sonra da hiç kalkmadim uyudum. Eğer çok derine ittiysem sabah 0 a yakın leke kalıntı vs oldu camasiririmda ama çok itemediysem biraz leke oluyor o yüzden Peçete de koyabilirsin çamaşırına

Biraz açık yazdım kusura bakma inşallah kullanılırsin ve ise yarar :)

Oktivus Oktivus Ahh bu kaynanalar canım bende simdiden cocugumu sahiplenici ve karisan konusmalarindan dolayi gitmek istiyorum burdan esim gelince onun gelemeyecegi baska bir sehre belki kötü düşünüyorum ama umrumda degil sevmiyorum karisilmasini o benim cocugum annesi babasi olarak esim ben karar veririz fikrini söyle cekil kenara yok sunu yaparim bunu yaparım iyiligine iyide bu karisma duruma beni çileden çıkarıyor elimde olsa esim gelene kadar karnimda kalsa bebeğim o gelince dogursam diyorum en azından esim varken o beni destekliyor arkamda duruyor tek basimayken ele gecirmeye çalışıyor beni Allahtan dogumdan sonra bir süre annemlerde kalicam nasipse sürekli gelicek hali yok o zaman:halay:
Yine sizinki gelirim giderim diyo benimki sizden alicam diyo gidin evinize diyo dediğin gibi şimdiden başladılar bu sabah eşimle kavga ettim o zamanda o bebeğe birşey olsun ikinizi öldürürüm diyo evden atarım diyo sanki ben bebeğimi düşünmüyorumda o tek dusunuyo gibi sinir bozucular

Saygılar abla :KK16: helal olsun hem saygısızlık yok hemde gayet açık ve net konuşmuşsun.. Peki kv ne cevap verdi?
Napsin iyilik maskesi altina siginip canima okuyo iste:D eltimle kanka oldular beni nasil hayattan bezdirirler ona calisiyolar

Ben cok dik kafaliyim. Bundan memnun olmadiklari icin eltim guya yumusak oldugu icin(sinsi) onun gibi olmadigim icin bizde boyle sorun yasioruz. Kapimda yata yata aldiniz 50 kere gidip geldiniz. 7 ay nisanli kaldim 3 yil ciktik. Beni tanimak icin hem kocamin hem kaynanamin yillari vardi. Begenmediyseniz almasaydiniz. Bekarken smdikinden daha toksozlu daha inatciydim. Neye istinaden evlendik yani. Etrafim gerizekalilarla cevrili yemin ederim

Benm kv alttan alttan yapio her isini o yuzden disardan baksan melaike:D ama yemiorum yani ben. Sagda solda neler soyluyo arkamdan. Duyuyorum. Duymamis gibi yapmam yuzlemek istemedigimden. Ama bi patlicam gorcek

Yine sizinki gelirim giderim diyo benimki sizden alicam diyo gidin evinize diyo dediğin gibi şimdiden başladılar bu sabah eşimle kavga ettim o zamanda o bebeğe birşey olsun ikinizi öldürürüm diyo evden atarım diyo sanki ben bebeğimi düşünmüyorumda o tek dusunuyo gibi sinir bozucular
Host deseydin. Ne munasebetmis. Herkes kendi dogurduguna baksin. Ayni binada oturmak da bi dert ha

Back
X