2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Host deseydin. Ne munasebetmis. Herkes kendi dogurduguna baksin. Ayni binada oturmak da bi dert ha
kendi doğurduğunu adam gibi büyükmusya bide benimkini buyutecek sinirden artik başım patlicak resmen büyüttüğü oğluna baksana çekti gitti öldummu kaldımı diye aramadı bile bi yanım çik dışarı kafan nereye hangi sehire yatarsa çek git sessiz sedasız kimse görmeden diyo

kendi doğurduğunu adam gibi büyükmusya bide benimkini buyutecek sinirden artik başım patlicak resmen büyüttüğü oğluna baksana çekti gitti öldummu kaldımı diye aramadı bile bi yanım çik dışarı kafan nereye hangi sehire yatarsa çek git sessiz sedasız kimse görmeden diyo
La havle de bosver

Yine sizinki gelirim giderim diyo benimki sizden alicam diyo gidin evinize diyo dediğin gibi şimdiden başladılar bu sabah eşimle kavga ettim o zamanda o bebeğe birşey olsun ikinizi öldürürüm diyo evden atarım diyo sanki ben bebeğimi düşünmüyorumda o tek dusunuyo gibi sinir bozucular
Allah akıl fikir versin ne diyim sana da sabır versin canım isimiz zor bunların yüzünden anamdan babamdan uzaklara gitmek istiyorum ic ice olmamak için

Napsin iyilik maskesi altina siginip canima okuyo iste:KK70: eltimle kanka oldular beni nasil hayattan bezdirirler ona calisiyolar

Ben cok dik kafaliyim. Bundan memnun olmadiklari icin eltim guya yumusak oldugu icin(sinsi) onun gibi olmadigim icin bizde boyle sorun yasioruz. Kapimda yata yata aldiniz 50 kere gidip geldiniz. 7 ay nisanli kaldim 3 yil ciktik. Beni tanimak icin hem kocamin hem kaynanamin yillari vardi. Begenmediyseniz almasaydiniz. Bekarken smdikinden daha toksozlu daha inatciydim. Neye istinaden evlendik yani. Etrafim gerizekalilarla cevrili yemin ederim

Benm kv alttan alttan yapio her isini o yuzden disardan baksan melaike:KK70: ama yemiorum yani ben. Sagda solda neler soyluyo arkamdan. Duyuyorum. Duymamis gibi yapmam yuzlemek istemedigimden. Ama bi patlicam gorcek
Ayıp gerçekten işte neden dusunmuyorlar oglum sevmis evlenmiş huzurlarini bozmiym diyicekleri yerde zittini yapiyorlar en güzeli uzakta olmak uzak sehirlerde insaAllah esim gelince gitcez burdan dua edin bana lütfen hayirlisiyla gidelim yoksa ben kafayi yerim birseyde diyemem senin gibi degilim canım ya soyleyemiyorum bazen sakayla diyorum anca o kadar

Ayıp gerçekten işte neden dusunmuyorlar oglum sevmis evlenmiş huzurlarini bozmiym diyicekleri yerde zittini yapiyorlar en güzeli uzakta olmak uzak sehirlerde insaAllah esim gelince gitcez burdan dua edin bana lütfen hayirlisiyla gidelim yoksa ben kafayi yerim birseyde diyemem senin gibi degilim canım ya soyleyemiyorum bazen sakayla diyorum anca o kadar
Ben baska sehre tasinsan daha fena. Burda yilda 3 gun 4 gun gelio. Baska sehirde olsam gelimce en az 15 gun kalir. Aklimi kaciririm ben

İyi bayramlar arkadaşlar, tez zamanda herkesin yaşadığı sıkıntılar sona ersin, eşler ailelerinin değil hep bizim yanımızda olsunlar, kıymetimizi bilsinler inşallah. Lütfen üzmeyin kendinizi söylemek kolay ama önemli olan uygulayabilmek, sizin ve bebeğinizin sağlığı herşeyden değerli şuanda.. en ama en kıymetliniz karnınızda her ne olursa olsun sadece bunu düşünmeye çalışın.

Arkadaşlar çok kötüyüm moralim bozuk eşimle kavga ettik gece hic uyumadım zaten sabaha kadar tartıştık çok halsizim yere düştüm belim ve karnım agriyo çok sinirlendim yine sinir krizi geçirdim bisey yiyemiyorum ayağa kalkacak halim yok bebeğim iyi midir kimseyle konuşmak istemiyorim derdimi sizinle paylaşmak istedim odamdan dışarı çıkmadım bu bayram bana hic iyi gelmedi eşimi de evden kovdum gitti ne aradı ne sordu tabi bende aramadım azıma geleni söyleyip kovdum:sus:
Canım bi doktora gitsen ne olur ne olmaz Allah korusun. Ya bide şunu farkettim tamam bayramda bazı mecburiyetliklerden dolayı geriliyoruz ama sanki şeytan özellikle bayramda mesai yapıyor. Herkes kavga ediyor tartışıyor.

Bu kaynanalardan nefret ediyorum bide biz altlı üstlü oturuyoruz sabah onada kızdım bağırdım çağırdım azıma gelini söyledim kapımı kapattım onuda kovdum gitti artik kimseyi kaldıramıyorum her seferinde kendilerini hakli durama getirmelerinden
Ya var ya dünyada hiçbir gelin kv ile yakın oturmamalı. Iki taraf müthiş kibar müthiş anlayışlı olsalar da olmaz. Bu işin oluru yok yani..

Yine sizinki gelirim giderim diyo benimki sizden alicam diyo gidin evinize diyo dediğin gibi şimdiden başladılar bu sabah eşimle kavga ettim o zamanda o bebeğe birşey olsun ikinizi öldürürüm diyo evden atarım diyo sanki ben bebeğimi düşünmüyorumda o tek dusunuyo gibi sinir bozucular
Eskiden bazı ailelerde büyükanneler büyütürmüş ilk torunları hatta beni de babaannem büyüttü ama bizim evde yaşouordu zate. Bak aynı evde yaşıyorduk ama beni babaannem besliyordu onun yanında yatıyordum komple bana o bakıyordu ama annemde beni sürekli görmesine rağmen öyle kin büyüttü ki içinde babaannem vefat edeli 10 sene oldu hala geçmedi nefreti. Bende bu konuda en çok annemi suçluyorum. Başka bir kadın olsa ortalığı yakardı benim çocuğumu sen niye büyütmeye kalkıyorsun diye. O cahil olabilir sen annesin nasıl kabul edersin böyle bişeyi diyorum.

Canım bi doktora gitsen ne olur ne olmaz Allah korusun. Ya bide şunu farkettim tamam bayramda bazı mecburiyetliklerden dolayı geriliyoruz ama sanki şeytan özellikle bayramda mesai yapıyor. Herkes kavga ediyor tartışıyor.
evde benden baska kimse yok eşim gelseydi bende dr gidicem ama oda fırsattan istifade gelmiyor galiba iki bayramda burnundan geldi zaten artik heycanla özlemle beklediğim bayramlarda yalan oldu

Eskiden bazı ailelerde büyükanneler büyütürmüş ilk torunları hatta beni de babaannem büyüttü ama bizim evde yaşouordu zate. Bak aynı evde yaşıyorduk ama beni babaannem besliyordu onun yanında yatıyordum komple bana o bakıyordu ama annemde beni sürekli görmesine rağmen öyle kin büyüttü ki içinde babaannem vefat edeli 10 sene oldu hala geçmedi nefreti. Bende bu konuda en çok annemi suçluyorum. Başka bir kadın olsa ortalığı yakardı benim çocuğumu sen niye büyütmeye kalkıyorsun diye. O cahil olabilir sen annesin nasıl kabul edersin böyle bişeyi diyorum.
Bende senin gibi böyle bi durumda olsam annemi sadece suçlardım babaannemi değil bi anne çocuğuna giz kulak olamadiktan sonra anne doğurmuş neye yarar doğurmakla bitmiyo

Bende senin gibi böyle bi durumda olsam annemi sadece suçlardım babaannemi değil bi anne çocuğuna giz kulak olamadiktan sonra anne doğurmuş neye yarar doğurmakla bitmiyo
Yani babaannemi de suçluyorum isteğin saçmalığından dolayı. Gerçi istekte değil baya hakkı olan bişeyi alır gibi almış beni. Yine de başta annem suçlu hatta babam da suçlu.. Lohusa karının bu kadar üzülmesine izin verdin, kadının sütü kesilmiş 40 gün yarım yamalak emmişim.

Yani babaannemi de suçluyorum isteğin saçmalığından dolayı. Gerçi istekte değil baya hakkı olan bişeyi alır gibi almış beni. Yine de başta annem suçlu hatta babam da suçlu.. Lohusa karının bu kadar üzülmesine izin verdin, kadının sütü kesilmiş 40 gün yarım yamalak emmişim.
çok zor bi durumya biz eslerimizle tartissak yemekten oluyoruz moralimiz düzelene kadar eskileri çoğu zaman hic ama hic anlamıyorum

olur olur merak etme bir bakmışsın 2018 Ramazan bayramı gelmiş kızına bayramlık seçiyorsun.
Sanırım dünyanın en güzel duygusu olsa gerek..
Rabbim sağlık sıhhat versin gerisi kolay
inşallah hepimizde sağlıkla kucagimiza aliriz ogunleri birlikte yaşarız :)

Ben baska sehre tasinsan daha fena. Burda yilda 3 gun 4 gun gelio. Baska sehirde olsam gelimce en az 15 gun kalir. Aklimi kaciririm ben
O daha kötü canım benimki gelmez o kadar uzun süre ondan kacmak tek çözüm Allahim sabır versin bize ne diyim bebegimiz dogunca insaAllah zehir etmezler lohusaligimizi falan

geçmiş olsun canım
Benim canım donaxyle geçmez önce metronidazol içerikli ilaç alman lazım mix ovul ya da neo penetron falan bana tekrarlamasin diye bı hap ve albitrol vermişti çok şükür kurtuldum seninki de bakteriyelse sağlık ocagida bu ilaçları yazar kullan geçer inşallah zararlı çünkü

canım çok sağ ol ilk kez başıma geliyor. bana o son kurtuldugun ilaçları özel mesajdan yazar mısın rica etsem?

triphop triphop canımm ben hamileyken değil de öncesinde fitil kullandım Neo penetron gibi bir şeydi adı

Şöyle kullandim

Yatmadan önce yatağa uzadım ayaklarını havaya kaldırdım itebildigim kadar derine ittim sonra da hiç kalkmadim uyudum. Eğer çok derine ittiysem sabah 0 a yakın leke kalıntı vs oldu camasiririmda ama çok itemediysem biraz leke oluyor o yüzden Peçete de koyabilirsin çamaşırına

Biraz açık yazdım kusura bakma inşallah kullanılırsin ve ise yarar :)

canım çok sağ ol çoookk
ben donaxyl fitil kullandım dediğin gibi zaten 6 günlükmüydü neydi ama ne yaptıysam sabah wc ye düştü 2 kez olmamıs yani fitil konusunda beceriksizim ya da fitil büyüktü ondan mı ki.

Back
X