2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
yesa yesa çok geçmiş olsun kuzum nazar oldun valla..bi daha olmaz inş

Amin canım ya çok sağol valla Allah bi daha yaşatmaz inşallah :)

canım çok sağ ol ilk kez başıma geliyor. bana o son kurtuldugun ilaçları özel mesajdan yazar mısın rica etsem?

canım çok sağ ol çoookk
ben donaxyl fitil kullandım dediğin gibi zaten 6 günlükmüydü neydi ama ne yaptıysam sabah wc ye düştü 2 kez olmamıs yani fitil konusunda beceriksizim ya da fitil büyüktü ondan mı ki.

Benimki şu üçgen şeklinde olanlar var ya onlardandi canım inşallah fayda eder senin fitiller de :)

Naptin canm doktora gittin mi
gitmedim su bayram günü tek başıma bi evin içinde kaldım iste ağlamaktan artik başım agriyo herkesten nefret ediyorum yasamak bile istemiyorum artik kendi kendime zarar veriyorum başkada hic bisey yapamiyorum

gitmedim su bayram günü tek başıma bi evin içinde kaldım iste ağlamaktan artik başım agriyo herkesten nefret ediyorum yasamak bile istemiyorum artik kendi kendime zarar veriyorum başkada hic bisey yapamiyorum
Deme oyle. Aglama da canina yazik. Daha gelmedi mi kocan

Deme oyle. Aglama da canina yazik. Daha gelmedi mi kocan
Hayır daha gelmedi aradı konuştuk biraz adam daha kendini hakli çıkarıyor onun yüzünden gebeliğimin ilk gününden beri sigarayi bebeğim için bırakan ben bugün yine içmeye başladım üstünü bide kan pıhtılaşması var dr kesinlikle iiçmededi ama ben dayanamadım Simdi de kafayı yemiş durumdayim bebeğime bisey olduysa diye geçen dr sordum sinirlenince iiçmek istiyirum diye kalbine yada beynine pıhtı atarsa ölürsün dedi

Mutlu bayramlar kızlar..
Sıkıntısı olan arkadaşlar varmış, hepinizin tez vakitte sıkıntısı geçsin inşallah.. Allah yardımcınız olsun..
Bundan sonra da hep güzel bayramlar yaşayalım inşallah bebişlerimizle birlikte..

Hayır daha gelmedi aradı konuştuk biraz adam daha kendini hakli çıkarıyor onun yüzünden gebeliğimin ilk gününden beri sigarayi bebeğim için bırakan ben bugün yine içmeye başladım üstünü bide kan pıhtılaşması var dr kesinlikle iiçmededi ama ben dayanamadım Simdi de kafayı yemiş durumdayim bebeğime bisey olduysa diye geçen dr sordum sinirlenince iiçmek istiyirum diye kalbine yada beynine pıhtı atarsa ölürsün dedi
Kendini ve bebegini dusun kimse icin uzulmeye degmez

Kendini ve bebegini dusun kimse icin uzulmeye degmez
tesekkur ederim canım bebeğimi düşündükçe daha çok üzülüyorum arada bir bi kıpırdama oluyodu bugün oda yok kendimden geçtim zaten bu bebeğim için çok caba gösterdim çok acılar çektim halada cekiyorum ne esim ne başkası zaten umrumda değil elimde değil üzülüyorum

Gunaydin arkadaslar.tatil bitti eve gidecegim bugü.Annemlere gelmistim nasil da rahattik çocuklarla.oysa.simdi apartman dairesi,4 duvar arasina girecem.tek basina sadece bakici var.ve iki kucuk çocuğu disari cikaramama korkusundan uyuyamadim gece.alismislardi baga bahçeye.

Mrb kizlar
Bugun cok yorulmustum ve suan wcye gittigimde kan geldi yine benden drumda yok sabah artik nobetci kimse ona gidicem dua edin bize.
dua larim seninle ihmal etme.hemen git.benim de 17.hafta da yogun kanamam oldu.dusuk riskiyle 1 gece hastanesw yattim halanlekelenmem devam.ediyor. progesteron kullaniyorum.bennde cok yoruluyordum.2 kucuk bebeğim var.3. De geliyor.

Gunaydin arkadaslar.tatil bitti eve gidecegim bugü.Annemlere gelmistim nasil da rahattik çocuklarla.oysa.simdi apartman dairesi,4 duvar arasina girecem.tek basina sadece bakici var.ve iki kucuk çocuğu disari cikaramama korkusundan uyuyamadim gece.alismislardi baga bahçeye.
canım benim sağlık olsun iyi olsunlar yapacak birsey yok..
ailenle mutlu olun yaninda olsunlar çok saga onemli allahim senide aileni de korusun inşallah

Mrb kizlar
Bugun cok yorulmustum ve suan wcye gittigimde kan geldi yine benden drumda yok sabah artik nobetci kimse ona gidicem dua edin bize.
günaydın canım benim doktora gittin mi naptin merak icindeyim inşallah bebeğin iyidir allahim güzel allahim korusun inşallah senide bebeginide

Mrb kizlar
günaydın canım benim doktora gittin mi naptin merak icindeyim inşallah bebeğin iyidir allahim güzel allahim korusun inşallah senide bebeginide

tesekkur ederim canım bebeğimi düşündükçe daha çok üzülüyorum arada bir bi kıpırdama oluyodu bugün oda yok kendimden geçtim zaten bu bebeğim için çok caba gösterdim çok acılar çektim halada cekiyorum ne esim ne başkası zaten umrumda değil elimde değil üzülüyorum
Hersey duzelir insallah senin icin dua edecez allah yardimcin olsun bebegini saglikla kucagina alirsin insallah annesinin bütün acilarini hafifletir iyi dusun iyi olsun

Merhaba arkadaşlar ben ocak annelerinden değilim ama kafama takılan beni çok bunaltan bi konu var. Şubat ve mart annelerine yazmıştım ama tam net cevaplar da alamadım. Burada belki benimle benzer sıkıntıları yaşayanlar olmuştur. Benim uzun süredir karnimda sertlik var sanırım 1 ayı bulmuştur başlaması. Yatarken veya otururken normal ama ayakta sürekli göbek deligimin üstünden itibaren sert. Ama oyle girip cikan sanci gibi birsey degil ayakta hep sert. Doktor ultrasonda rahimde kasılma gördü ve az su içiyorsun dedi. 1 haftadır bol su arada icebildigim kadar maden suyu (tadı biraz midemi bulandiriyor) bir de takviye suda eriyen magnezyum tüketiyorum. Ama çok bir değişiklik hissedemedim hala sert karnım. Acaba tehlike arz eder mi benzer birşeyler yaşayan olduysa lütfen bana cevap yazın çünkü bir türlü içim tam anlamıyla rahat olamıyor. Şimdiden yanıtlarınız için teşekkür ederim.

Back
X