- 10 Mayıs 2017
- 3.024
- 4.306
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yesa çok geçmiş olsun kuzum nazar oldun valla..bi daha olmaz inş
canım çok sağ ol ilk kez başıma geliyor. bana o son kurtuldugun ilaçları özel mesajdan yazar mısın rica etsem?
canım çok sağ ol çoookk
ben donaxyl fitil kullandım dediğin gibi zaten 6 günlükmüydü neydi ama ne yaptıysam sabah wc ye düştü 2 kez olmamıs yani fitil konusunda beceriksizim ya da fitil büyüktü ondan mı ki.
gitmedim su bayram günü tek başıma bi evin içinde kaldım iste ağlamaktan artik başım agriyo herkesten nefret ediyorum yasamak bile istemiyorum artik kendi kendime zarar veriyorum başkada hic bisey yapamiyorumNaptin canm doktora gittin mi
Deme oyle. Aglama da canina yazik. Daha gelmedi mi kocangitmedim su bayram günü tek başıma bi evin içinde kaldım iste ağlamaktan artik başım agriyo herkesten nefret ediyorum yasamak bile istemiyorum artik kendi kendime zarar veriyorum başkada hic bisey yapamiyorum
Hayır daha gelmedi aradı konuştuk biraz adam daha kendini hakli çıkarıyor onun yüzünden gebeliğimin ilk gününden beri sigarayi bebeğim için bırakan ben bugün yine içmeye başladım üstünü bide kan pıhtılaşması var dr kesinlikle iiçmededi ama ben dayanamadım Simdi de kafayı yemiş durumdayim bebeğime bisey olduysa diye geçen dr sordum sinirlenince iiçmek istiyirum diye kalbine yada beynine pıhtı atarsa ölürsün dediDeme oyle. Aglama da canina yazik. Daha gelmedi mi kocan
Kendini ve bebegini dusun kimse icin uzulmeye degmezHayır daha gelmedi aradı konuştuk biraz adam daha kendini hakli çıkarıyor onun yüzünden gebeliğimin ilk gününden beri sigarayi bebeğim için bırakan ben bugün yine içmeye başladım üstünü bide kan pıhtılaşması var dr kesinlikle iiçmededi ama ben dayanamadım Simdi de kafayı yemiş durumdayim bebeğime bisey olduysa diye geçen dr sordum sinirlenince iiçmek istiyirum diye kalbine yada beynine pıhtı atarsa ölürsün dedi
tesekkur ederim canım bebeğimi düşündükçe daha çok üzülüyorum arada bir bi kıpırdama oluyodu bugün oda yok kendimden geçtim zaten bu bebeğim için çok caba gösterdim çok acılar çektim halada cekiyorum ne esim ne başkası zaten umrumda değil elimde değil üzülüyorumKendini ve bebegini dusun kimse icin uzulmeye degmez
Sizi anlıyorum ama önce Allah'a sonra size ve esınıze emanet bebegonızı düşünün kan pıhtılaşması bende de var aspirin ve clexan kullanıyorum her gün sizde kullanıyorsunuzdur inş . Rabbim şifa versin moralınızı bozmayın her şey geçer
dua larim seninle ihmal etme.hemen git.benim de 17.hafta da yogun kanamam oldu.dusuk riskiyle 1 gece hastanesw yattim halanlekelenmem devam.ediyor. progesteron kullaniyorum.bennde cok yoruluyordum.2 kucuk bebeğim var.3. De geliyor.Mrb kizlar
Bugun cok yorulmustum ve suan wcye gittigimde kan geldi yine benden drumda yok sabah artik nobetci kimse ona gidicem dua edin bize.
canım benim sağlık olsun iyi olsunlar yapacak birsey yok..Gunaydin arkadaslar.tatil bitti eve gidecegim bugü.Annemlere gelmistim nasil da rahattik çocuklarla.oysa.simdi apartman dairesi,4 duvar arasina girecem.tek basina sadece bakici var.ve iki kucuk çocuğu disari cikaramama korkusundan uyuyamadim gece.alismislardi baga bahçeye.
günaydın canım benim doktora gittin mi naptin merak icindeyim inşallah bebeğin iyidir allahim güzel allahim korusun inşallah senide bebeginideMrb kizlar
Bugun cok yorulmustum ve suan wcye gittigimde kan geldi yine benden drumda yok sabah artik nobetci kimse ona gidicem dua edin bize.
günaydın canım benim doktora gittin mi naptin merak icindeyim inşallah bebeğin iyidir allahim güzel allahim korusun inşallah senide bebeginideMrb kizlar
Evet o yonden bende sasırdımAyy ben de defalarca izledim aksine bana da büyük geldi benim karnımda kocaman bebiş var o zaman diye şaşırdım heyecanlandım
Hersey duzelir insallah senin icin dua edecez allah yardimcin olsun bebegini saglikla kucagina alirsin insallah annesinin bütün acilarini hafifletir iyi dusun iyi olsuntesekkur ederim canım bebeğimi düşündükçe daha çok üzülüyorum arada bir bi kıpırdama oluyodu bugün oda yok kendimden geçtim zaten bu bebeğim için çok caba gösterdim çok acılar çektim halada cekiyorum ne esim ne başkası zaten umrumda değil elimde değil üzülüyorum