- 5 Kasım 2015
- 1.616
- 2.225
- 83
- 36
maasallah canım bı hafta ondesınBen bu persembe gidicem. 22+3 oluo

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maasallah canım bı hafta ondesınBen bu persembe gidicem. 22+3 oluo
canım bol su ve armut yeyın dıyorlar ama ne kadar dogru armut kısmı bılmıyorum cok gecmıs olsunGunaydim kizlar
Sagolasin canim
Bayramin 1. Gunu cok ayakta durdugum icin kanama basladi cok sukur suan leke dahi gelmiyor 3 gun yerimden kalkmadim artik plesanta yukari cikana kadar ki ins cikar cok cok dikkat edicem
Ana sayfadan ocak annelerine girdigin yerden giriosun canmkızlar ya bende mı saflık var anlamadım su takıp ettıgımız alısverıs konulu var ya ben onu bulamıyorum takıp de edıyorum ama kolaydan nasıl gırıyoruz sayfaya :)))
Coook kotuyum. Randevum 2 bucukta. Sabah 7 de acildi gozum agridan. Uyanali 12 saat olmus gibi hissetmeme ragmen saat hala 10. Hem cok korkuorum hemde dayanamiorum bi an once kurtulmak istiorumOktivus canım nasılsın doktora gittim mi
ayrıntılı ultrasona gıden var mı kızlar ne durumdasınız ben bu hafta 20+3 iken mı gıtsem yoksa haftaya az daha buyur 21+4 de mı gıtsem karar veremıyorum :)))
Ooo smdi igne onlarin elindeasidan sonra katki yapsaydin bari
![]()
Kızlar bu arada ben 20.haftama kadar 2 kilo almıştım
Şuan 22.haftamdayım iki hafta içinde iki kilo almışım cok sasırdım halbuki yediklerimde ayni
Ayni dırumu yaşayan var mı
Karnımda cok büyüdü özellikle aksamları daha büyüyor
Benim 21+2de var cnm ben ona gidicemmm ikiside olur benceayrıntılı ultrasona gıden var mı kızlar ne durumdasınız ben bu hafta 20+3 iken mı gıtsem yoksa haftaya az daha buyur 21+4 de mı gıtsem karar veremıyorum :)))
Sağol canım dikkat ediyorum ama arada soğuk su falan ictim birde kaptim bir yerden galiba insaAllah cok yormadan geçerayni durum bende de var esyalari salona attim. gozumde gormesin diyorum. iki gune anca yerlesirim. birde annem herseyi yikadi utuledi paketledi ayri ayri herkesin kiyafeti. ona ragmen yetistiremedim.
gecmis olsun canim. arada mideue vuruyo. benimde bayramin birinci gunu oyleydim. hicbirsey yemedigim haldr o hale nasil geldim bilmiyorum.
sana da gecmis olsun canim esine de. dikkat et kendine. hamilesin.
takip ediyorsan izlenen konularda diye yazıyor canım sol başta ona gir direk çıkar karşınakızlar ya bende mı saflık var anlamadım su takıp ettıgımız alısverıs konulu var ya ben onu bulamıyorum takıp de edıyorum ama kolaydan nasıl gırıyoruz sayfaya :)))
Kızlar ya, dün akşam çamaşır ütü derken biraz yoruldum. Akşamdan beri hareketlerini pek hissedemiyorum. Bişey olmuş olsa ağrım filan olur demi?
ınsallah kuzum bu arada sana da mı erkek dedıler bıze de erkek dedı doktorumuz ama ayrıntılı ultrason netlesmeden ınanamayacagım galıba saglıkla gelsın de hıc onemlı degıltakip ediyorsan izlenen konularda diye yazıyor canım sol başta ona gir direk çıkar karşına
hatta az daha buyur netlesır dımıBenim 21+2de var cnm ben ona gidicemmm ikiside olur bence