- 12 Kasım 2012
- 653
- 539
- 123
Kac kilo canim senin bizim 38 haftamizmiz bugun 3300 dedi daha fazlada olabilir suyu azalmis tam.olcum yapamadim.dedi bide poz.vermedi.nazliBana Özeldeki iri dedi. Senin Bebek kaç kilo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kac kilo canim senin bizim 38 haftamizmiz bugun 3300 dedi daha fazlada olabilir suyu azalmis tam.olcum yapamadim.dedi bide poz.vermedi.nazliBana Özeldeki iri dedi. Senin Bebek kaç kilo
İnşallah 4ü tamamlamadan doğar4e kadar yolu var diyor çoğu doktor, hatta 4 bile denenebilir çünkü 200-300 gr eksik çıkma ihtimali yüksek diye
Doktoruna göre opsiyonlu durum :)
37+4 3500 boyu 51cm suyu falan normal azalma durumu yok.Kac kilo canim senin bizim 38 haftamizmiz bugun 3300 dedi daha fazlada olabilir suyu azalmis tam.olcum yapamadim.dedi bide poz.vermedi.nazli
Keçiboynuzu pekmezi, kıymalı yumurta ,cevizGünaydın kızlar perşembe kontrol vardı her seferinde bebeğim 2 hafta önde çıkarken biranda 2 hafta geri de çıktı moralim bozuldu. en son 34. haftada gitmiştim ama 37.haftada bu durum oldu inşallah sıkıntı olmaz 2700 biraz az dedi doktorum. Birde plesanta anomolisinden dolayı sezeryan öneriyor ama illa normal dersen bekleriz ama riski olduğunu da bil elimden geleni yaparım dedi. haftaya cuma kontrolüm var o zamana kadar karar vermemizi istedi. kilo alması için yumurta badem muz kaşar duymuştum bildiğiniz başka şey var mı? sizler nasılsınız?
Çok teşekkür ederim, inşallah benim de çatım müsaittir ve Bebek normal doğar. Entresan olacak belki ama sezaryen den korkuyorum
Kızlar bunu nasıl degerlendırebılırım fikir verir misiniz
Canım ben bir ay kefir içtim o ay iki hafta onde cıktı ben ondan kaynaklı oldugunu dusundum bu bı kac haftadır yine ıcıyorum gittiğimde bakcam fark var mı diyeGünaydın kızlar perşembe kontrol vardı her seferinde bebeğim 2 hafta önde çıkarken biranda 2 hafta geri de çıktı moralim bozuldu. en son 34. haftada gitmiştim ama 37.haftada bu durum oldu inşallah sıkıntı olmaz 2700 biraz az dedi doktorum. Birde plesanta anomolisinden dolayı sezeryan öneriyor ama illa normal dersen bekleriz ama riski olduğunu da bil elimden geleni yaparım dedi. haftaya cuma kontrolüm var o zamana kadar karar vermemizi istedi. kilo alması için yumurta badem muz kaşar duymuştum bildiğiniz başka şey var mı? sizler nasılsınız?
Bende Daha gormedim seker dgl de çikolata aldım canım ben hediye kazanmışım bu sepetıdeHastane odasında içine badem şekeri gibi birşey doldurup misafirlere ikram edebilirsiniz :) boyutu küçük sanırım başka birşey gelmedi aklıma.
ayy canım benim gözünüz aydın allah'ım analı babalı büyütsün inşallah sanada geçmiş olsun rabbim saglikla huzurla sevdiklerinizle birlikte buyutmeyi nasip etsin inşallah..Kizlar bu gece 6ya ceyrek kala normal dogumla bebegimizi kucagimiza aldik, elhamduliah. 2810 gram, 49 cm. Ben de bebegimiz de iyiyiz cok sukur. Bu gece hastanede kalip yarin sabah cikacagiz Allah'in izniyle. Her birinize ayri ayri saglikli kolay dogumlar nasip olmasini diliyorum. Dogumunuzla alakali butun gonlunuzde istediginiz ne varsa onlarin hepsini eksiksiz yasayin insaallah.
Bende Daha gormedim seker dgl de çikolata aldım canım ben hediye kazanmışım bu sepetıde
geçmiş olsun canım benim inşallah tez zamanda iyiolursun ve bebegini sağlıkla kucagina alirsin@Kimmik hayırlı olsun canım
@ferayegul rabbim yardımcın olsun
Kızlar ben dün geceden bu yana çok hastayım üşütmüsüm herhalde boğaz baş ağrısı ölüyorum
Eşimde böyle çekme hastaneye gidelim dedi
Gittik doktorum bir serum yaptı ilaç yazmadi
Şimdi eve geldim inşaallah çabucak atlatırım
Tekrar selam kızlar bu saat oldu ağrı çekiyorum lakin 1 cm acılman yok yarına ancak doğar diyor doktor :)
Bakim duruma canım sagolAnladım canım çikolata için biraz küçük olur gibime geldi. En iyisi eline geçince karar verirsin.
En olmadı bebişin ufak tefek bişilerini koyarsın evde, tırnak makasıdır yedek emziktir vs :)
canım yurtdışındaydın sanırım orda da normal doğumlar jinekoloji masasında mı oluyor çatal da yani yoksa farklı seçenekler var mı? suni sancı orda da veriliyor mu yoksa bekleniyor mu?@ferayegul Rabbim yardımcın olsun canım
Rabbim hayırlı evlat eylesin sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah.Kizlar bu gece 6ya ceyrek kala normal dogumla bebegimizi kucagimiza aldik, elhamduliah. 2810 gram, 49 cm. Ben de bebegimiz de iyiyiz cok sukur. Bu gece hastanede kalip yarin sabah cikacagiz Allah'in izniyle. Her birinize ayri ayri saglikli kolay dogumlar nasip olmasini diliyorum. Dogumunuzla alakali butun gonlunuzde istediginiz ne varsa onlarin hepsini eksiksiz yasayin insaallah.
sağol cnm bunları da ekleyeyim listemeTahin de çok kilo aldırıyor hatta tahin ve Harnup / keçiboynuzu pekmezi
Bi de antep fıstığı
Normal yatak çatala dönüşüyor sonra evet canım suni sancı veriyorlar benim ilk dogumum öyle oldu protein fazla cıkmış diye eger bide günün gecerse de suni sancı veriyorlarcanım yurtdışındaydın sanırım orda da normal doğumlar jinekoloji masasında mı oluyor çatal da yani yoksa farklı seçenekler var mı? suni sancı orda da veriliyor mu yoksa bekleniyor mu?
Teşekkür ederim cnm eşimde aynı düşünce de benim ilki de düşük olmuştu.. içimde acaba kalır mı diye endişe ediyorum ama nadir görülen bir anamoli ve parça kalması yada kanama olması riskli sanırım.Doktorunuz sezeryan öneriyorsa riske atmayın hiç, önemli olan bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanız.
Kilo alması için saydıklarınıza ek olarak el yapımı pekmez çok işe yarıyor, ceviz, süt, yoğurt mutlaka hergün tüketin.
Hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah