- 16 Aralık 2010
- 1.783
- 3.131
- 133
MasaAllah kocaman olmus canim bir fasulye cektiki az yesem.bisey olmaz heralde sabahlari daha cok ve sulu oluyo cok gecjyo gun icinde daha kucuk kati yaptigindan fazla sıkinti olmuyo cekecez galiba.
Ben ilk onu kullandim kiymetlimiz kizardi pisik olcak gibi oldu aktif bebeye gectik memnunum ama su kakayi sizdirmasa daha memnun olcam bide dalinin toz sabununu kullaniyorum suyla kariatirip koyuyorum makinaya kah cikariyo kah cikarmiyo
sağol canım benim. Canın çekiyorsa ye zaten suda kalıyor felan gazı coğu çıkmıştır. Pişirirken dikkat edersen birde abartmazsan sıkıntı olacağını düşünmüyorum.
Ben de sabun tozu kullanıyordum ama lekelere çözüm değil. Bende leke olunca elde beyaz sabun ile öncen yıkıyorum. Sonra makinaya attığımda da artık bizim kullandığımız sıvı deterjanı kullanıyorum.
A asya ali bende prima primum care kullanıyorum. Sleepy de aldım. ikiside zaman zaman taştı. Yoğun ve cıvık olduğundan kaynaklanıyor diye düşünüyorum. bende bez diye düşündüm ama alakası yok. görüyorum yapıyor bitsin değiştirim derken bakıyorum yanlardan sızmış. hani fark etmesen kucaklasan felan iyice taşacak.