Evet taze fasulye cnm. Yarim kabak 2 taze fasulye 3 4 tane bezelyeyi buharda haşlayıp çatalla eziyorum. Çatalla ezerken üzerine bir tatlı kaşığı zeytinyağı gezdiriyorum. 10 tatlı kaşığı oluyor hepsini yiyor şükür. 3 gün sonra bu menüye semizotu sonra enginar eklenecek. 2 hafta sonrada bu menüye yinebulgur buğday şeklinde tahıllar ekleyeceğiz. Ama farklı tarifleri öğrenmek güzel bir süre sonra çıkmaza girebiliriz alıştırma dönemi bittikten sonra :) bizim menümüzde havuç kış menusunde geçtiği için boyle başladık cnm:) senin kuzunda severek yiyordur inşallahcanim biz 4bucuk aylikken ek gida denemesi yapmistik tekrar gaz sorunu baslayinca birakmistim.o zaman hevesim kirilmisti acikcasi.bugun tam 6 aylik olduk.dun sebze corbasi yaptim.patates havuc ve kabak hasladim suzgecten gecirdim.uzerine soguk sikim zeytinyagi ilave ettim.yarim kaseye yakin yedi.tam ogun olarak baslamadim.mama saatini biraz ileriye almis oldum.bugunde ayni corbadan yapip icine tahilli kasik mamasi ilave ettim.bunu doktora sormadan yaptim.cunku tahilli kasik mamasini tek yemiyo.tahil cok onemli demisti doktor bende kendimce boyle bir yontem buldum.dun aksam ustude kabiz olmamasi icin seftali ezip vermistim.
bu arada yesil fasulye dedigin taze fasulye mi acaba?