2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bu arada ben de simdi servikal uzunluga raporlari cikarip baktim. 16. Hafta kontrolumde asagiya dogru baski hissediyorum diye bakmisti 3.3 cm yaziyo raporda ama bana normal demisti ben de hic dikkate almamistim. Alt sinir 3 degil mi?
Sinir deger 3.5 imis. 2.5 - 3.5 arasinda ilacla onlem aliyoruz 2.5 altinda dikis uyguluyoruz dedi.

Sinir deger 3.5 imis. 2.5 - 3.5 arasinda ilacla onlem aliyoruz 2.5 altinda dikis uyguluyoruz dedi.
Çok geçmiş olsun öncelikle tez zamanda sıkıntılar düzelir inşallah. Ben yanlış mı anladim merak ettim şimdi detaylı ultrasona girdiniz ve dr pıhtılaşma sıkıntısı olduğunu mu söyledi? Rahim ağzı ölçümünü yapmasını anlıyorum da pıhtılaşmayi nasıl çözmüş onu tam anlayamadım. Eski tahlillerinizi de mi goturmustunuz bakması için yoksa sadece ultrasondan bakarak mi söyledi?

Eski tahlillerime bakti. Ama kendi doktorum daha ince boyle birsey gormemisti. Ultrason sonucunda yazmis rapora pihtilasma icin tahlil yapilmasini.

Kızlar bnm raporda sadece plasenta ve bebek bilgisi yazıyor usg çıktı var orada da bişeyler var anlamıyorum bu rahim ağzı boyu nerde yazar ki

Hiç moralini bozma canım bir sürü kişi bende dahil sırf önlem için asprin ve iğne kullanıyoruz bebek sağlıklı olsun da gerisi çaresi olan şeyler progestan toparlar inşallah bol bol yatar dinlenirsin

Bu arada kızlar bebek süsleri icin ınstagram önerisi istemişti bi arkadaş ben dugun süslerimi burcudesing adlı arkadaştan yaptırmıştım sorunsuz ter temiz gelmişti elime cok titiz çalışıyor bebekler icin çalışmaları da var bakmak isterseniz diye fikir olsun dedim

Kızlar bnm raporda sadece plasenta ve bebek bilgisi yazıyor usg çıktı var orada da bişeyler var anlamıyorum bu rahim ağzı boyu nerde yazar ki
Bende bilemedim alttan baktığı ultrason fotom dA is yerinde yarın bi bakayım nerede yazıyor merak ettim

Herhalde damarlarda ki kan akışına filan bakıyorlar kızlar damar direnci mi ne diyorlar oradan anlıyorlar sanırım pıhtılaşmayı

Bende bilemedim alttan baktığı ultrason fotom dA is yerinde yarın bi bakayım nerede yazıyor merak ettim
Bana alttan bakamıyorlar canım kanama başlarsa diye ama karından da ölçülüyor diye biliyorum bnm ayrıntılı zaten bir tuhaftı ben demesem plesanta ya bakmıyordu prof zaten bir açıklama yapmadı kuru kuru muayeneydi herkesten kısa sürdü bnm ki

Plasenta yukarı çıkıcak mı çıkmıyacak mı doğumum nerde olcak doktorum beni üni hastanesine sevk edecek mi eğer yukarı çıkmazsa kafam da deli sorular ama hiç bir açıklama yok haftaya sorucam hepsini baştan

Bende bu çapı sorunca istemediğim halde alttan bakmıştı uyuz olmustum

Hiç moralini bozma canım bir sürü kişi bende dahil sırf önlem için asprin ve iğne kullanıyoruz bebek sağlıklı olsun da gerisi çaresi olan şeyler progestan toparlar inşallah bol bol yatar dinlenirsin
Insallah..
Kesinlikle canım ben oğlumda da iğne kullandım bu bebiş de yine kullanıyorum hiç bir sorun olmuyor herşeyin çaresi var inşallah nemesis
Bakicaz artik beklemedeyiz 1 hafta.

Kızlar haidi diye bebek odası mobilyası markası varmış ne kadar güzel herşey doğal ağaç ama hiç fiyat yazmamışlar sormam lazım galiba

Sağol canım ya umarım öyledir
Ama çok kötü bir histi öyle vura vura ama hiç tepki olmaması

Evet Ankaradayim hatta universiteyide burda okudum ben dondum dolastim geldim yine.sabahlari şuan bile çok soguk
Kayınvalidem ilk evlendiğimizde Çorum a tayin isteyin demişti de
Ankara’da oku Muş’ta çalış ben artık o ayaz soğuklar karasal iklim mi hayır almayım Deniz kenarından ayrılmam demiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…