2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Moralini bozma lütfen bebeğin iyiymiş sonuçta çok şükür ilaçlarla kontrol altına alınacak bişey için canını sıkma düzelir insallah

Günaydın kizlar
Bişey sorucam benim taksoplazma pozitif çıkmıştı yani geçirmişim gebelik öncesinde bu durumda sucuk yiyebilirim demi iyi pisiriyorum zaten canım istiyor kahvaltıda falan

Moralini bozma lütfen bebeğin iyiymiş sonuçta çok şükür ilaçlarla kontrol altına alınacak bişey için canını sıkma düzelir insallah
Vallamoral bozukluğundan ziyade bazinseyleri anlamlandiramiyorum. Mesela pihtilasma olsa bebegin gelisimi geriden gelmezmiydi. Okudugum yazilarda hep 9 10 haftadan sonra gelisim durmus dusukle sonuclanmis. Oyle olsa 22.haftaya varabilirmiydim yada gelisim ilerde olurmuydu bilmiyorum. Yada eger bu sorun varsa aspirin yeterli olacakmi sonuc cikana kadar. Onuda bilmiyorum. Cok fazla bilmedigim sey var.

Günaydın herkese

nemesis canını hiç sıkma lütfen, arkadaşlar da söylemişler beterin beteri var. Bebeğinde bi problem yok şükür, sende ilaçla ve dinlenerek atlatırsın inşallah. Moral de çok önemli, illa ki kafana takıldı ama olumlu düşünmeye çalış

Canim benim de bildigim kadarıyla pihtilasma sorunu onlem alinmazsa dusukle sonuclaniyor. Bu zamana kadar saglikla geldin bundan sonrasini da tamamlarsin inşallah.

Seni cok iyi anliyorum olumlu seyler diymaya cok ihtiyacimiz oluyo en ufak olumsuz bisey bile enerjimizi düşürüyor. Ben ayrintilidan sonra 1 hafta kendime gelemedim. Haftaya kontrolum var heyecanla ve stresle bekliyorum

benimde aklımda o var kuzenimin olmustu cok önceden fark edildi 5 aya kadar çoktan fark ediliyor
bence pıhtılasma yoktur da önlem almış olabilir mi

Canım pıhtılaşma genetik biseydir ya vardır ya yoktur sonradan değişmez. Ama şöyle bir durum da görülebiliyor.. Kadının normal sağlıklı bir bebegi oluyor daha sonraki gebelikleri düşükle sonuçlanıyor ve tahlil yapıldığında pıhtılaşma çıkıyor. Ama şükür ki ilk bebek bunu ucuz atlatmış oluyor.. Bu da güzel bir mucize.. İnşallah iğne kullanacak kadar ileri derecede degildir ve sadece asprin ile de idare edebilirsin. Uzme kendini büyük bir sorun olsaydı 10 haftayi geçemezdin zaten.. Bence bundan sonrasi sadece küçük bir ihtimale karsi önlem almak olur

benimde aklımda o var kuzenimin olmustu cok önceden fark edildi 5 aya kadar çoktan fark ediliyor
bence pıhtılasma yoktur da önlem almış olabilir mi
Simdi test yaptıracağım..sonucu 3 haftada cikiyormus. O sure zarfinda risk olmasin diye aspirin verdi.

Bilmiyorum. Suan kafam bir milyon kisaliga mi uzuleyim. Pihtilasmaya mi bilemiyorum. Felçli gibiyim. Onemsememeye çalışıyorum simdilik. Hayirlisi artik.

arkadaşlar ikili testi yüksek çıkan var mı?benim sonuçlarımı doktor riskli bulduğu ve kafam karıştığı için prenatest (yurtdışında yapılan kan testi) yaptırdım sonuçlarını bekliyorum bugün yarın.bu süreçten geçen varsa paylaşabilir mi?

Pıhtılaşma sorunu olup olmadığı belli değil anladigim kadarıyla test yapildi demi belki de yoktur.servis uzunluğunu ise 2.5 un altıni riskli kabul eden doktorlar var bol bol dinlen canım ağır kaldırma belki gittigin perinotolog daha titizdir bu konuda birinin normal dediği şeye diğeri çok daha fazla titizlenebiliyor ya bazı doktorlarin.bana hiç bişey demedi doktorum serviks konusunda yarın ayrıntılı var ben de sorucam

Bende süreç aynen böyle oldu ilk kızımda herşey mükemmeldi ikinci bebeğimin kalbi durunca pıhtılaşmaya bağladılar.Canını hiç sıkma nemesis inan herşey bugüne kadar çok güzel geldi bebeğin sağlıklı sende en fazla bir coraspin ve iğne ile son 4 ay idare ediceksin o kadar.

kızlar alttan baktıgı ultrason bu neredesınde yazıyor bu rahım agzı uzunlugu bı bakar mısınız

Eklentiler

• IMG_4783.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_4784.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 70
  • IMG_4785.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 77
Bilmiyorum. Suan kafam bir milyon kisaliga mi uzuleyim. Pihtilasmaya mi bilemiyorum. Felçli gibiyim. Onemsememeye çalışıyorum simdilik. Hayirlisi artik.
Ikisinin de çözümü var canim bence bebegi etkilememeye çalış hayatina devam et simdiue kadae bilmeden gayet sağlıklı geldin sonuçta.. Allah çekilmez dert vermesin canim..

Pihtilasma sorunu olabilme ihtimaline karsi test yaptirdim. Onlem olarak coraspin verdi. Kendi doktorum 3.5 altina onlem aliyoruz ilacla. 2.5 altinda dikis atiyoruz dedi.

Evet oyle olacak. Neyseki bebekte bir sorun yok diyorum.beterin beteride olabilirdi.

Ikisinin de çözümü var canim bence bebegi etkilememeye çalış hayatina devam et simdiue kadae bilmeden gayet sağlıklı geldin sonuçta.. Allah çekilmez dert vermesin canim..

Aynen.bugun biraz uzulmeye izin verdim kendime. Zaten gece uyuyamadim onu oku bunu oku. Yarin uzulmeyi birakacagim.Bugunlukte ense yapiyorum. isyerinde uzattim ayagimi dinleniyorum.

kızlar benim ölçüme bakabilir misin rica etsem ben anlamadım nerede yazan o ölçü bilemedim

nemesis canim ... öncelikle internetlerde okuma.. her hamilelik her kadinda farklidir..
simdi söyle bi düsün.. ya bebekte sknti olsaydi? Senin müdahele edemeyecegin bi sknti? Üzme cok kendini.. bak aspirine baslamissin.. bugüzwl.. benim komsum hamilelikten sonra pihtilasmasini oldugunu ögrendi.. nur topu bi kizi geldi dünyaya.. dicem o ki., Allah bebeginin rizkini ve ömrünü bictiyse.. sendeki pihtilasma fark edilmeseydi bile dünyaya saglikla gelir... hiiiic kendini bu yönden üzme.. bak önlemini almissin.. servikse gelince.. yorgunluktan oluyo.. sen simdi günde 3 kere dedigim gibi ayaklarini Duvara dogru dik isten sonra.. haftaya gttiginde Allahin iznilye uzamis olcak.. suanda 2.5 altina bile düsmüs degilsin.. aynisi oldu bende.. 3.2 idi.. üstelik progestanda kullanion.. lütfen moralini artik bozma.. bebisini üzme olur mu...bu sürecte senin moralin cok cok önemli.. hersey güzel olucak insaAllah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…