2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?


  • Ankete Katılan
    286
Günaydın herkese

Zaten pazar çalıştım, zaten bugün pazartesi bide servis işe geç götürünce bütün gün işlerim ters gidiyor. Herşeye geç kalıyorum. Hep stres hep stres

Dün de sordular ne zamana kadar çalışacağımı. 35 haftaya kadar dedim, çalışabilecek misin dediler. Yahu sanane arkadaş ben işimi mi aksatmışım yapmamışım ki beni çağırıyorsun. Kilo da almadım ağırlaşmadım da gelicem dedim kapadım konuyu.
 
Arkadaşlar günaydın.pek sık giremiyorum ama arada girip yazdıklarınızı okuyup yalnız hissetmiyorum sağolundaha önce konuşulmuştur mutlaka ama ben kaçırmışım internette bebek alışverişi yaptığınız site varmı nerelerden alıyorsunuz??
 
Carters, soobe ,morhipo, ebebek, vs benim simdilik zengin ettiklerim :)
 
Selam arkadaşlar, chicco anne yanı hakkında ne düşünüyorsunuz? Prego nunda benzer bir beşiği var tavsiye eden var mı? Ya da yatak odasına normal bi beşik mi alayım ne düşünüyorsunuz?
Ben chicco next2me aldım. ankamall de e ebebekte indirimdeydi uzun süredir aklımdaydı onu almak. Ama şimdi pregoya da baktım farksız görünüyor. bazen sadece marka satıyor bu tarz şeylerde. önemli olan işlevini yerine getirmesi.

Kullanan yakınlarım çok rahat ettiklerini söylüyorlar. özellikle ilk zamanlar yanıbaşınızda olması bebeğin gelişimi açısından da destekleniyor. Parasının hakkını verdi diyor kullananlar bakalım umarım öyledir :)
 
Sabahları sorun yok akşamları ağrım artıyor cnm
 

Ben morhipo trendyol n11 bide markabebe sitesinden aldım genelde. Marka olarak da carters mothercare sobe bebeque filandı aldıklarım.
 
Kizlar ben bu kendi kendine igne yapma isini beceremedim sanirim. Kolum mosmor oldu ve yumurta gibi sisti. Varmi fikri bilgisi onerisi vs olan 3 gundur de duzelmedi o kisim gittikce morariyor siyaha dondu rengi.
 
Kızlar sırt bel kasık ağrısı olan varmı 2 gündür özellikle belim ve sırtımda ağrı var
Bende var canim doktor bel batmasından dolayı vitamin verdi ostrio care mi ne vitamin

Kizlar meraba. Hamilelikte cilt sorunu yasiyor musunuz. Bende asiri dercede akne olustu. Sabun falan yikiyorum temizliyorum hergun ama maalesef bi azalma yok. Sizin yaptiginiz uygulamalar var mi.
Benim cenede sivilceler çıktı bioderma yesil olan karma ciltler icin jeli kullanıyorum
Body shop Himalaya maskesi yaptım azaldı bir de sut ve ürünlerini azalttım gün de 1 bardak süt bi bardak ayran. 2 bardak kefir içiyordum ara öğün niyetini bitkilerle alakalı kitabı olan bi eniştesi var benim arkadaşımın o sut ürünlerini azaltsın hem mantarı gider hemde sivilceler gider dedi bende öyle yaptım şimdi çıkmıyor cok şükür akıntımda mantarlı degil artık kokmuyor sukur ki
 
Bu arada kızlar romatizma icin verdiğim kan sonucu çıktı sukur romatizmam yokmuş isinden dolayı be hamilikte etki edince sinir sıkışması ödem eklemlerde ağrı sertleşme oluyor normal cok ağrılı olursa rapor al dinlen dedi
Ama bileğim hala kotu buyuk ihtimal çatlak rotgen de çekilmiyor ne yapacağım sasirdim
 
Neden rontgen cektiremedigini anlamadim normalde 3 aydan sora cekiyorlar ben ayagim icin gittigimde 20. Haftadan once cekemeyiz gecmezse yine gelin demisti doktor. 20 haftaya kadar gecmisti.
 
Kizlar ben bu kendi kendine igne yapma isini beceremedim sanirim. Kolum mosmor oldu ve yumurta gibi sisti. Varmi fikri bilgisi onerisi vs olan 3 gundur de duzelmedi o kisim gittikce morariyor siyaha dondu rengi.
İlk şiştiğinde hemen buz koyduruyorlar cnm. Morarma şişme olmasın diye ama epey zaman geçmiş seninkinin üzerinden. Kan sulandırıcı mı vurdun
 
İlk şiştiğinde hemen buz koyduruyorlar cnm. Morarma şişme olmasın diye ama epey zaman geçmiş seninkinin üzerinden. Kan sulandırıcı mı vurdun
evet ilk yaptığımda buz koydum zaten. yapmadan önce ve sonra buz beklettim acaba o mu sebep oldu diyorum bende. eşimde belki ilaç donmuştur içeride diyor.
 
Hayirli gunler kizlar. 3 tane sorum var
1.Bebek odasi yapmayi dusunenler odayi kacinci haftada kurdurmayi dusunuyorsunuz.
2. Bebek esyalarini kavinci haftada yikama yapacaksiniz.
3. Hastane canatasini ne zaman hazirlamaliyiz.
 
Hayirli gunler kizlar. 3 tane sorum var
1.Bebek odasi yapmayi dusunenler odayi kacinci haftada kurdurmayi dusunuyorsunuz.
2. Bebek esyalarini kavinci haftada yikama yapacaksiniz.
3. Hastane canatasini ne zaman hazirlamaliyiz.

Benim bebek odasi carsamba kurulacak canim
Valla ben aldiklarimi kiyayip elbise kilofina koyacagim ufaktan. Bebis ne zaman grlir kim bilir son zamanlar iki ayak bir pabuc olmasin. Hastane cantasinida bu ay hazirlayacagim. Benimki pek uzun durmayacak gibi hep cok assagida haspa :)

Canım ilaç yakıyor ve morartıyor zaten onun çözümü pek yok aslında şans işi :/

Hemsirenin ogretirken yaptığı morarmadi sismedi. Sonra onun yanina yaptiklarimda sismedi morarmadi. Ama diger koldan olan acayip sisti ve morardi onun yerini denk getiremedim sanirim.
 
Hayirli gunler kizlar. 3 tane sorum var
1.Bebek odasi yapmayi dusunenler odayi kacinci haftada kurdurmayi dusunuyorsunuz.
2. Bebek esyalarini kavinci haftada yikama yapacaksiniz.
3. Hastane canatasini ne zaman hazirlamaliyiz.
1. ben beşiği kurdum dün, dolap zaten vardı odamda, beşiği de beklemeden kurmak istedim açıkçası sana kalmış 30 dan sonra çok beklemeden kurdur derim(koku falan olursa çıksın)
2. Eşyaları da 1,5 ay sonra yıkarım artık çok sonlara kalmayı sevmiyorum
3. Çanta da 35. Hafta civarlarında hazırlanmalı bence
 
Benim ilk başlarda morarıyordu canım sonra hiç morarmadı niye bilmiyorum belki elimiz alıştı belki vücut alıştı
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…