2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ya benim bulantılarım niye başlamadıki
Ben yarın doktora gideceğim kalp atışını duymazsam bile bebeği görürüm 6+3 olacagız yarın

Rabbim sağlıkla tekrar nasip etsin inşallah.

Olmaz insallah oyle seyler akluna kotusunu getirme. hayirli olsun bebisin :)

Ay resmen heyecan yaptim :)))))

Cok uzuldum. Hakkinizda hayirlisi olsun. Kizin kac yasindaydi, ben bundan onceki hamileligim dusukle sonuclandiginda kizima soylememistik 9 ay sayamayacagi icin. oyle devan etmisti ama benimki 3 yasinda henuz.

Kızlar lekem var diye doktor progestan yazdı. Kanamam Yok şu an. 200 mhlık verdi. Ağır geldi bana. Sizce bir kere kullanmam yeterli mi? Siz de kullanan var mı

Ay resmen heyecan yaptim :)))))

Çok heyecanlı şeyler canım ben de yaptım heyacan valla ikinci bebek ama ilk gibi inan hiç fark yok sadece ağrıları filan önemsemiyorum çünkü oğlumda daha çok ağrılarım oluyordu bunda nerdeyse hiç yok biraz rahatlık oluyor :)))

amin.... boş gebelikte hiç şüphelendiğiniz bir şey oldu mu

yok canım değişik hiçbirşey yoktu , kızımdada mide bulantısı hiç birşey yaşamadıgım için buda ara ara yaşıyordum normal diyordum ,

6,haftanın içinde muayne sırasında kesenın içinin boş olmasında süphelenmiştim düşündüğüm gibide oldu ne yazıkki ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…