2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bence bunları hic kafana takma yolundadır insaallah hersey. Ben ilk bebeğimi 0 belirtiylr doğurdum:) yani belirti olacak diye birsey yok

Ben de yarın gidicem kalp atışı için kızlar sıkışık gidicem bu sefer daha net görünür inşallah bir de öyle deneyeyim :))

Şimdi kalp atışlarını konuşuyoruz yarın cinsiyeti konuşcaz benim ki göstermedi falan sonra alışveriş listesini konuşcaz sonra yalancı sancıları nstleri nişan gelmesini falan filan bir bakmışız kızlaar yatışımı yaptılar doğuma giricem yazmışız üff ne yazdım ya uzun uzun

İstanbul kartalda hastane veya doktor önerisi olan var mı? Bir de 5-6. Haftalarda yeme-içme, günlük yapılabilecek veya yapılmaması gereken hareketler gibi konularda neler söyleyebilirsiniz?
Ben de kartaldayım ancak central kozyatağına gidiyorum, pendik bölgeyi tavsiye edebilirim. Çiğ yumurtadan, iyi yıkanmamış sebzelerden, bitki çaylarından(adaçayı ve rezene) özellikle uzak durun. Benim dr umun tavsiyesi bu yönde

merhaba kızlar benide alın aranıza bende şubat 2018 anne adayıyım çok heyecanlı bir süreç

kızlar merhaba

artık sizi izlemeyi bırakıyorum cunku subat sonunda doguracak kızıma kardeş olacak bir çocuk bşir bebek yokmuş içimde ,
boş gebelıkmiş bu sabah kesinleşti , kısmetimizde yokmuş ,
şimdi iş yerindeyim akşama kızıma ne diyecem ben nasıl anlatacam kardeşin olmayacak diye , bilmiyorum ,
allah sen beterinden koru diyorum sadece ,

kızlar sizlere saglıklı dogumlar diliyorum rabbim herkesin gönlüne göre bebişler nasip etsin inşallah .
allaha emanet olun

Canım ya çok üzüldüm valla kaderin önüne geçilmiyor herşey vaktine esir inşallah yine olur canım

İstanbul kartalda hastane veya doktor önerisi olan var mı? Bir de 5-6. Haftalarda yeme-içme, günlük yapılabilecek veya yapılmaması gereken hareketler gibi konularda neler söyleyebilirsiniz?

Kartal konusunda benim fikrim yok maalesef ama hiç bulamazsam bir arkadaşımın çok memnun olduğu bir doktoru vardı Kartal civarında, ona sorarım.

Yeme içme konusunda sabah basit bir kahvaltı (peynir, zeytin, domates, salatalık gibi) öğlen ve akşam et veya balık yanında bol salata ve zeytinyağlı, iki ara öğünde de yoğurt, meyve, çiğ kuruyemiş. Bu benim doktorumun verdiği program. Tavuk yasak, tatlıneredeyse yasak.

Günlük hayatına normal devam ama tabi çok yorucu hareketlerden kaçınarak. Günlük yarın saat yürüyüş de kan dolaşımı için önemli.

çok geçmiş olsun((( şükredin bir kızınız var benim hiç yok ve ilk gebeliğim

27 mayısta transfer oldu 5. Gün embriyosu bugün kalp atışı için gün verdi doktorum Saat 12 de gidicem çok heyecanlıyım

Benim de 24 mayıs transferim, 5. Gün embriyosu. İki tanelerde biri tutunmuş. Hadi hayırlısıyla duy inşallah kalp atışlarını. Cuma günü de benim randevum var :)

Ayyy okuması bile çok heyecanlı :)

Her şeyde bir hayır vardır. İnşallah kızına kardeş en kısa sürede gelir sağlıkla :)

Benim de 24 mayıs transferim, 5. Gün embriyosu. İki tanelerde biri tutunmuş. Hadi hayırlısıyla duy inşallah kalp atışlarını. Cuma günü de benim randevum var :)
29 mayıs transfer 5. gün emb. cteside benim randevum
hem korkuyorum hem heyecanlanıyorum. daha hiç gitmedim. benim dr ağırdan alıyor biraz.

29 mayıs transfer 5. gün emb. cteside benim randevum
hem korkuyorum hem heyecanlanıyorum. daha hiç gitmedim. benim dr ağırdan alıyor biraz.

Ben bir an önce cuma olsun istiyorum artık. İki gündür hafif bulantım var, hoşuma gidiyor resmen. Psikopata bağladım sanırım

Cok uzuldum canim. Umarim en kisa zamanda kavusursun bebegine

Niye kiz bence her kismi eglenceli :)

Tamam kesesiydi kalp atisiydi telasi var ama tatli telaslar bunlar :)

Kizlar aranizda saglik ocagina kayit olan varmi ?

Bugün kan verdim yarınki sonuca göre kayıt yapacaklar

Evet dr. u sorabilirsen sevinirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…