- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 35
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #2.581
Bence bunları hic kafana takma yolundadır insaallah hersey. Ben ilk bebeğimi 0 belirtiylr doğurdum:) yani belirti olacak diye birsey yoksevgili arkadaşlar gunaydın hayırlı günler.bugun tam 5 haftalık hamıleyim ama hiç mide bulantısı yok belirtiler yok bende ;
keseyi gördük 3 gun once doktor herşey normal gibi inşallah kesenin içi doludur boş olma ihtimalidemi var çok tecrubesızım
Ya o alisveris cinsiyet öğrenme çok güzel oluyor. Bide hareketler hissediliyor ya. Yani en çok tekmeleri özledim
Bence bunları hic kafana takma yolundadır insaallah hersey. Ben ilk bebeğimi 0 belirtiylr doğurdum:) yani belirti olacak diye birsey yok
Ben de kartaldayım ancak central kozyatağına gidiyorum, pendik bölgeyi tavsiye edebilirim. Çiğ yumurtadan, iyi yıkanmamış sebzelerden, bitki çaylarından(adaçayı ve rezene) özellikle uzak durun. Benim dr umun tavsiyesi bu yöndeİstanbul kartalda hastane veya doktor önerisi olan var mı? Bir de 5-6. Haftalarda yeme-içme, günlük yapılabilecek veya yapılmaması gereken hareketler gibi konularda neler söyleyebilirsiniz?
Ben de kartaldayım ancak central kozyatağına gidiyorum, pendik bölgeyi tavsiye edebilirim. Çiğ yumurtadan, iyi yıkanmamış sebzelerden, bitki çaylarından(adaçayı ve rezene) özellikle uzak durun. Benim dr umun tavsiyesi bu yönde
Sağlık ocağına kayıt olmak ne için?Cok uzuldum canim. Umarim en kisa zamanda kavusursun bebegine
Niye kiz bence her kismi eglenceli :)
Tamam kesesiydi kalp atisiydi telasi var ama tatli telaslar bunlar :)
Kizlar aranizda saglik ocagina kayit olan varmi ?
kızlar merhaba
artık sizi izlemeyi bırakıyorum cunku subat sonunda doguracak kızıma kardeş olacak bir çocuk bşir bebek yokmuş içimde ,
boş gebelıkmiş bu sabah kesinleşti , kısmetimizde yokmuş ,
şimdi iş yerindeyim akşama kızıma ne diyecem ben nasıl anlatacam kardeşin olmayacak diye , bilmiyorum ,
allah sen beterinden koru diyorum sadece ,
kızlar sizlere saglıklı dogumlar diliyorum rabbim herkesin gönlüne göre bebişler nasip etsin inşallah .
allaha emanet olun
hoşgeldiniz hayırlı olsun:))merhaba kızlar benide alın aranıza bende şubat 2018 anne adayıyım çok heyecanlı bir süreç
İstanbul kartalda hastane veya doktor önerisi olan var mı? Bir de 5-6. Haftalarda yeme-içme, günlük yapılabilecek veya yapılmaması gereken hareketler gibi konularda neler söyleyebilirsiniz?
çok geçmiş olsunkızlar merhaba
artık sizi izlemeyi bırakıyorum cunku subat sonunda doguracak kızıma kardeş olacak bir çocuk bşir bebek yokmuş içimde ,
şimdi iş yerindeyim akşama kızıma ne diyecem ben nasıl anlatacam kardeşin olmayacak diye , bilmiyorum ,
kızlar sizlere saglıklı dogumlar diliyorum rabbim herkesin gönlüne göre bebişler nasip etsin inşallah .
allaha emanet olun
27 mayısta transfer oldu 5. Gün embriyosu bugün kalp atışı için gün verdi doktorum Saat 12 de gidicem çok heyecanlıyım
Ben de yarın gidicem kalp atışı için kızlar sıkışık gidicem bu sefer daha net görünür inşallah bir de öyle deneyeyim :))
Şimdi kalp atışlarını konuşuyoruz yarın cinsiyeti konuşcaz benim ki göstermedi falan sonra alışveriş listesini konuşcaz sonra yalancı sancıları nstleri nişan gelmesini falan filan bir bakmışız kızlaar yatışımı yaptılar doğuma giricem yazmışızüff ne yazdım ya uzun uzun
kızlar merhaba
allaha emanet olun
29 mayıs transfer 5. gün emb. cteside benim randevumBenim de 24 mayıs transferim, 5. Gün embriyosu. İki tanelerde biri tutunmuş. Hadi hayırlısıyla duy inşallah kalp atışlarını. Cuma günü de benim randevum var :)
yok malesef düştü kan sonucumm Allahım sizlere nasip etsin inşş sağlıkla kucağınıza almayı
29 mayıs transfer 5. gün emb. cteside benim randevum
hem korkuyorum hem heyecanlanıyorum. daha hiç gitmedim. benim dr ağırdan alıyor biraz.
Cok uzuldum canim. Umarim en kisa zamanda kavusursun bebegine
Niye kiz bence her kismi eglenceli :)
Tamam kesesiydi kalp atisiydi telasi var ama tatli telaslar bunlar :)
Kizlar aranizda saglik ocagina kayit olan varmi ?
Evet dr. u sorabilirsen sevinirim :)Kartal konusunda benim fikrim yok maalesef ama hiç bulamazsam bir arkadaşımın çok memnun olduğu bir doktoru vardı Kartal civarında, ona sorarım.
Yeme içme konusunda sabah basit bir kahvaltı (peynir, zeytin, domates, salatalık gibi) öğlen ve akşam et veya balık yanında bol salata ve zeytinyağlı, iki ara öğünde de yoğurt, meyve, çiğ kuruyemiş. Bu benim doktorumun verdiği program. Tavuk yasak, tatlıneredeyse yasak.
Günlük hayatına normal devam ama tabi çok yorucu hareketlerden kaçınarak. Günlük yarın saat yürüyüş de kan dolaşımı için önemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?