2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ya benim bulantılarım niye başlamadıki
Ben yarın doktora gideceğim kalp atışını duymazsam bile bebeği görürüm 6+3 olacagız yarın

kızlar merhaba

artık sizi izlemeyi bırakıyorum cunku subat sonunda doguracak kızıma kardeş olacak bir çocuk bşir bebek yokmuş içimde ,
boş gebelıkmiş bu sabah kesinleşti , kısmetimizde yokmuş ,
şimdi iş yerindeyim akşama kızıma ne diyecem ben nasıl anlatacam kardeşin olmayacak diye , bilmiyorum ,
allah sen beterinden koru diyorum sadece ,

kızlar sizlere saglıklı dogumlar diliyorum rabbim herkesin gönlüne göre bebişler nasip etsin inşallah .
allaha emanet olun

Rabbim sağlıkla tekrar nasip etsin inşallah.

sevgili arkadaşlar gunaydın hayırlı günler.bugun tam 5 haftalık hamıleyim ama hiç mide bulantısı yok belirtiler yok bende ;
keseyi gördük 3 gun once doktor herşey normal gibi inşallah kesenin içi doludur boş olma ihtimalidemi var çok tecrubesızım :KK43:

Olmaz insallah oyle seyler akluna kotusunu getirme. hayirli olsun bebisin :)

Ben de yarın gidicem kalp atışı için kızlar sıkışık gidicem bu sefer daha net görünür inşallah bir de öyle deneyeyim :))

Şimdi kalp atışlarını konuşuyoruz yarın cinsiyeti konuşcaz benim ki göstermedi falan sonra alışveriş listesini konuşcaz sonra yalancı sancıları nstleri nişan gelmesini falan filan bir bakmışız kızlaar yatışımı yaptılar doğuma giricem yazmışız :KK70: üff ne yazdım ya uzun uzun :KK70:

Ay resmen heyecan yaptim :)))))

kızlar merhaba

artık sizi izlemeyi bırakıyorum cunku subat sonunda doguracak kızıma kardeş olacak bir çocuk bşir bebek yokmuş içimde ,
boş gebelıkmiş bu sabah kesinleşti , kısmetimizde yokmuş ,
şimdi iş yerindeyim akşama kızıma ne diyecem ben nasıl anlatacam kardeşin olmayacak diye , bilmiyorum ,
allah sen beterinden koru diyorum sadece ,

kızlar sizlere saglıklı dogumlar diliyorum rabbim herkesin gönlüne göre bebişler nasip etsin inşallah .
allaha emanet olun

Cok uzuldum. Hakkinizda hayirlisi olsun. Kizin kac yasindaydi, ben bundan onceki hamileligim dusukle sonuclandiginda kizima soylememistik 9 ay sayamayacagi icin. oyle devan etmisti ama benimki 3 yasinda henuz.

Kızlar lekem var diye doktor progestan yazdı. Kanamam Yok şu an. 200 mhlık verdi. Ağır geldi bana. Sizce bir kere kullanmam yeterli mi? Siz de kullanan var mı

Ay resmen heyecan yaptim :)))))

Çok heyecanlı şeyler canım ben de yaptım heyacan valla ikinci bebek ama ilk gibi inan hiç fark yok sadece ağrıları filan önemsemiyorum çünkü oğlumda daha çok ağrılarım oluyordu bunda nerdeyse hiç yok biraz rahatlık oluyor :)))

amin.... boş gebelikte hiç şüphelendiğiniz bir şey oldu mu

yok canım değişik hiçbirşey yoktu , kızımdada mide bulantısı hiç birşey yaşamadıgım için buda ara ara yaşıyordum normal diyordum ,

6,haftanın içinde muayne sırasında kesenın içinin boş olmasında süphelenmiştim düşündüğüm gibide oldu ne yazıkki ,

Back
X