2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar lekem var diye doktor progestan yazdı. Kanamam Yok şu an. 200 mhlık verdi. Ağır geldi bana. Sizce bir kere kullanmam yeterli mi? Siz de kullanan var mı
ben kullanıyorum ama zaten tedaviyle hamile kaldım. leke vs yok . bu süreçte kullanıyoruz ben ve benim gibiler.
sana gerek duymuş vermiş canım. bırakma sakın

29 mayıs transfer 5. gün emb. cteside benim randevum
hem korkuyorum hem heyecanlanıyorum. daha hiç gitmedim. benim dr ağırdan alıyor biraz.
2 haziran da benim transfer 4 günlük embriyo, 1 Temmuz'da gideyim dedim 6+5 oluyor ama duyulur mu kalp atışı duyulmazsa moralim bozulur mu bir hafta daha mı sonra gitsem diye düşünüyorum.

3 düşüğüm var daha önce , kalp atışını hiç duyamadım , inşallah bu defa Rabbim nasip eder kalp atışını duymayı da sağlıkla kucağımıza almayı da...

ctesi benim 6+1 olacak. benimki duyulursa sende gidersin canım :) az çok fikir olur.

Merhaba kızlar hayırlı kandiller.. bende çift transfer 24 mayıs 3.gün 27 mayıs 5.gün ikiz annesi olacağım inşallah..
keseleri gördük çok şükür yarında kalp atışı için randevum var kısmetse. inşallah hep güzel şeyler konuşalım ve bebişlerimiz sağlıkla büyüyüp bize gelsin...

Kızlar lekem var diye doktor progestan yazdı. Kanamam Yok şu an. 200 mhlık verdi. Ağır geldi bana. Sizce bir kere kullanmam yeterli mi? Siz de kullanan var mı

Ben günde 100 likten 6 tane kullanıyorum canım, vajinal kullanırsan fazla yan etki yapmaz.

Sağlık ocağına kayıt olmak ne için?

Sanirim tetenoz asisi icinmis. Dogum sirasinda gobek bagi kesilirken risk.oluuormus bebek icin anneden bebege antikor gecsin diye 2 defa asi olunuyormus. Banada doktorum saglik ocagina kayit ol dedi ama olmadim..

Ayyy inşallah canım Allah yüzümüze güler

hayırlı olsun canım. değerlerin nasıldı. benimde biraz yüksekti de. şüpheleniyorum

Arkadaşlar leke gören bi tek benmiyim progestan kullanan benmiyim.

Sanirim tetenoz asisi icinmis. Dogum sirasinda gobek bagi kesilirken risk.oluuormus bebek icin anneden bebege antikor gecsin diye 2 defa asi olunuyormus. Banada doktorum saglik ocagina kayit ol dedi ama olmadim..
Sağlık ocağı birkaç takibi yapıyor o yüzden kayıt olmak gerekiyor. Sadece tetanoz değil genel takip yapiyor belli zmaanlarda arıyor. Dogum sonrasıda aşı için takip yapıyor. Ben tetanoz yaptırmadım ilk gebelikte bundada düsünmüyorum.

Evet dr. u sorabilirsen sevinirim :)

Umut hastanesi Şeyma Araz.

Yalnız çok yoğun oluyormuş, hemen randevu almak gerekebilir. Çok rahatlatıcı bir doktor olduğunu söyledi. Bir de Fatih bey varmış ama o Şeyma hanım ile kızının hamileliğini takip etti. Sonra da normal Doğum yaptı. İstersen bir araştır.

Umut hastanesinde Fatih beyi duymuştum.bir çok kişide Fatih Beyi önerdi. Sanırım ona gidicem. Şeyma hnmı hiç duymadım denenebilir tabi. İlgin için teşekkürler :)

Biraz arastirdim. Ozellikle dogum sezeryan olursa asi olmamak ciddi risk yaratiyormus. Acikcasi turk kaynaklara çok guvenmedigimden yabanci kaynaklardan arastirdim. Hepsi genelde oneriyor. Gobek bagi kesimide ufakta olsa risk yaratiyormus.

1 gün erken baktırmıştık biz 538 gibi bir değerdi çok yüksekti ve dr ikiz olabilir dedi öylede çıktı çok şükür :)
hayırlı olsun canım. ALlah gönlüne göre vermiş anlaşılan. :) benim gönlüm tekten yana bakalım. 9. gün 211 11.gün 646 çıktı
annem bakacağı için sonrasında. yegenımde var su an 6 aylık. zor olur diye
ama hayırlısı tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…