2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
yok malesef düştü kan sonucumm Allahım sizlere nasip etsin inşş sağlıkla kucağınıza almayı

Cok uzuldum canim. Umarim en kisa zamanda kavusursun bebegine

Su kalp atısını görsek 12 haftayı biran önce atlatsakta eğlenceli kısma geçsek diyen bir ben miyim

Niye kiz bence her kismi eglenceli :)

Tamam kesesiydi kalp atisiydi telasi var ama tatli telaslar bunlar :)

Kizlar aranizda saglik ocagina kayit olan varmi ?

yok malesef düştü kan sonucumm Allahım sizlere nasip etsin inşş sağlıkla kucağınıza almayı
Ya herşey zaman canım hiç üzülme inşallah en azından hamile kalabiliyorsun 3-4 ay sonra hatta bazıları hemen tekrar çalışmalara başlıyor yine kalırsın sağlıkla kucağına alırsın canım dua edicem canım senin için bugün kadir gecesi hem

Ben de yaptırmadım daha kaydımı sağlık ocağına bir ara yaptırcaktım sağlıklı ocağında ebe gelecek bekle dediler bekledim bekledim gelmedi bende çıktım gittim

Günaydın kızlar bende hayırlısıyla kalp atışlarını duyup öyle yaptırayım kayıtı diyorum

sevgili arkadaşlar gunaydın hayırlı günler.bugun tam 5 haftalık hamıleyim ama hiç mide bulantısı yok belirtiler yok bende ;
keseyi gördük 3 gun once doktor herşey normal gibi inşallah kesenin içi doludur boş olma ihtimalidemi var çok tecrubesızım

Cok uzuldum canim. Umarim en kisa zamanda kavusursun bebegine
X

Niye kiz bence her kismi eglenceli :)

Tamam kesesiydi kalp atisiydi telasi var ama tatli telaslar bunlar :)

Kizlar aranizda saglik ocagina kayit olan varmi ?
Ya o alisveris cinsiyet öğrenme çok güzel oluyor. Bide hareketler hissediliyor ya. Yani en çok tekmeleri özledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…