2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Anladim kuzum bnmde sezaryen haftam 25yada 26 denildi insallah hayirlisiyle gecsede su gunler alsak kucagmiza:)
Çoğu gitti azı kaldı cnm insan hayırlısıyla kavusucaz kasilmalarim oluyor diye magnezyum a başladım ben 10 gün kullanicam.
Başı çok aşağıda hissediyorum baya oynattikca kaşığının orda

Çoğu gitti azı kaldı cnm insan hayırlısıyla kavusucaz kasilmalarim oluyor diye magnezyum a başladım ben 10 gün kullanicam.
Başı çok aşağıda hissediyorum baya oynattikca kaşığının orda
Geçmiş olsun canm evet cogu gitti azi kaldi cok şükür
Bnm bebeginde basi aşagda tam vajinayi ustunde kipirdadikca wcye kosuyorum

Anladım cnm. Bir sıkıntı olduğunu zannetmiyorum ama için rahat eder
Evet bu haftalar cok uyuyormuş bebekler doktorum oyle soyledi sabah aksam tek aktif oluyorlarmis ama yeride baya daraldigindan da hereket edemiyomus yarin bakalim zaten konturol zamanim gelmisti ozlemistim

Bende uykusuz annelerdenim uykuya dalıp gecenin bi yarısı uyanan sabaha kadar oturan biri oldum allah yardımcımız olsun

Gunaydin canim bis nim de ayni sey sola dogru oluyor. Karnimin sol tarafi daha sisik duruyor birkac saat

kuzum bizim iş yerinden biri çalışma raporunu almış 37 e kadar son hafta gelmeyip grip raporu almış onun analık izninden düşmemişler sende öyle yap dedi bende öyle düşündüm analık izninden düşüyor mu kesin bilemedim şimdi

canım bizim personelden sorumlu olan kişi son dakika uyardı bizim arkadaşları daha öncede öyle analık izni yanan olmuş. yönetmeliktemi kanundami ney fiili olarak çalıştığı zaman diye yazdığı için siliniyormuş ne olursa olsun. uygulama farklılığıdır belkide. sen iyice sor bence sizin personel işleriyle ilgilenenler nasıl uygulamışsa daha önce ona göre davranırsın.

nerden baksan aramızda 1 ay var canım bende zorlanmıyordum bu hafta başladı

Gunaydin canim bis nim de ayni sey sola dogru oluyor. Karnimin sol tarafi daha sisik duruyor birkac saat

canım benimkinin poposu :)) doktorda gördüğüme göre konuşuyorum tabi. ama benimki bir sağa bir sola kaydırıyor. kaydırırkende şişlik gözümün önünde hareket ediyor. koca popolumu olucak ney ama kafası da iki gündür bildiğin vajinaım üstünde dayalı gibi bastırınca caınım acıyor birde ufak sancı giriyor hatta. yarın doktora gideceğim. bakalım ne durumdayız.

evet bu sıra stres çok malesef bende normal doğuma yardımı olur diye severek çıkıp iniyordum hep,evet benimde kasıklarıma bastırıyor sanki bakalım bugün ne olacak ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…