- 13 Nisan 2016
- 3.264
- 2.812
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #27.341
Rahim büyğmesidir, ben de de oluyorBelli aralıklarla sancı gibi bişi giriyo kızlar vajinama... umarım bişi yoktur. uyku tutmuyor herkese iyi geceler
iki doğaran arkadasa da sordum ikisi de son 2 hafta rapor almıs ıkısının de düşülmemiş belki bizim iş yeri bilmiyordur bilemiyorum doğumum ne zaman basladı o zaman raporum basladı aktarmam da oldu dedi arkadaşlar 5 haftacanım bizim personelden sorumlu olan kişi son dakika uyardı bizim arkadaşları daha öncede öyle analık izni yanan olmuş. yönetmeliktemi kanundami ney fiili olarak çalıştığı zaman diye yazdığı için siliniyormuş ne olursa olsun. uygulama farklılığıdır belkide. sen iyice sor bence sizin personel işleriyle ilgilenenler nasıl uygulamışsa daha önce ona göre davranırsın.
canım neden 10 gün kullanıcan merak ettimÇoğu gitti azı kaldı cnm insan hayırlısıyla kavusucaz kasilmalarim oluyor diye magnezyum a başladım ben 10 gün kullanicam.
Başı çok aşağıda hissediyorum baya oynattikca kaşığının orda
Belli derken düzenli aralıklarla mıBelli aralıklarla sancı gibi bişi giriyo kızlar vajinama... umarım bişi yoktur. uyku tutmuyor herkese iyi geceler
İş kanununu bilmiyorum ama 657 var cnm. Tabi işyerindeki vatandaşın dikkatine bağlı. Hatta benim görümcemin eltisi 6 yıl önce yıllık izin kullanmıştı. Üni de uzmandı ve hem yıllık izninden hemde doğum izninden düşülmüştüiki doğaran arkadasa da sordum ikisi de son 2 hafta rapor almıs ıkısının de düşülmemiş belki bizim iş yeri bilmiyordur bilemiyorum doğumum ne zaman basladı o zaman raporum basladı aktarmam da oldu dedi arkadaşlar 5 hafta
hatta grip rapor paramı bi hafta sonra aldım bile bankadan dedi
olmadı alo 170 arayıp soracağım
Bize niye verdi ki acaba benimki toz şase halinde.canım neden 10 gün kullanıcan merak ettimbende magnezyum kullanıyorum başka bir sayfada normal doğum için son 1 ay içmemen lazım dediler kafam karıştı dr hiç öyle birsey söylemedi halbuki.32.hafta çalışabilir raporu almaya gittiğimde soracağım
Aynen öyle kacacak diye aklım oynuyor sag salim kavuşalım da merak içindeyim cinsiyeti için :)Geçmiş olsun canm evet cogu gitti azi kaldi cok şükür
Bnm bebeginde basi aşagda tam vajinayi ustunde kipirdadikca wcye kosuyorum
benim 20.haftada çok bel ağrım,kasık ağrım,kabızlığım ve ödemlerim çok fazlaydı şişiyordum her geçen gün yattığım yerden kalkamıyordum bel ağrımdan kemik ağrılarım için başlamıştı bende şase şeklinde kullanıyorum magvital bana çok büyük faydası oldu,tadınıda çok seviyorum ne ağrım kaldı ne kabızlığım ne ödemim,hatta 2 hafta önce bitmişti ilacım devam edeyimmi diye sordum devam et dediBize niye verdi ki acaba benimki toz şase halinde.
10 gün kullan sonra geldiğinde devam ederse kasılmaların devam ettiricem etmezse vermiycem dedi de ondan
ben şirkete baglıyım belkı sıerket bılmedıgınden kabul edıyordur raporuİş kanununu bilmiyorum ama 657 var cnm. Tabi işyerindeki vatandaşın dikkatine bağlı. Hatta benim görümcemin eltisi 6 yıl önce yıllık izin kullanmıştı. Üni de uzmandı ve hem yıllık izninden hemde doğum izninden düşülmüştü
Kizlar bugun ordan oraya cok kosturdum, doktor kontrolu 2 defa alisverismerkezi falan su an belden asagim karnim bacaklarim tutulmus gibi agriyor. Yattigim yerden zor kalkiyorum.Normaldir dimi? Esim de diyor daha bikac saat once doktordaydik hamilesin tabi agricak diyor.
kızlar geldim doktordan cinsiyet yine emin degilim dedi ve söylemedi bası baya aşagıya inmiş ama dogum seklim sezeryan 25 yada 27 ocakta olucak dedi 30+4 um 1.663kg olmuş çok şükür iyimiş :)
Arkadaşlar bişey sorucam benim bebiş sürekli sağ tarafima doğru toplanıyor tüm karnım değil ama orası semsert oluyor sanki popo ya da sırtını oraya toplamış gibi. bir süre sonra yer değiştiriyir. Sizde de oluyor mu böyle normal mi acaba
Bende bakiyim, işbir yatağa bakayım demiştim ama buna da bakayım. Sağolasın canım bizimki de özel ölçü gibi kolaylık olur yaptırırım
Benimde 20aralıkta bebek odası gelecek daha odayı boşaltmadım. Hiç hazır değilim. Eskisi gibi düzenleyemiyorum evi, bu da beni daraltıyor bir yandançocuumun yeleği yok battaniyesi eksik yatağı da almadık. Hastane çantam da henüz yok. Eve temizlikçi alıcam ama önden bir düzenleme şart. 35te çıkmayı düşünüyorum bende.
Valla ben günde kaç merdiven inip çıkıyorum bilmiyorum ama zorlanmıyorum. Baya hareketliyim ondan ağırlaşmadım herhalde.
Bu konuyu daha yeni okudum. Kordon dolanması olabilir engel değil normal doğuma diyor. Çoklu dolanma yada düğümlenme olması sorunmuş.
Kızlar bizim bebisler için kaç tane yelek ,hırka lazım acaba . Şubatta doğsa üç aya kadar yaz geliyor. Annem filan oremiyor benim hazır ordurecegim. 0-3 aylık mi 3-6 aylık mi yaptirsam kaç tane yaptırsam kararsızım :-(
Kizlar merhaba kontrolum vardi sabah 1470 gr 40cm olmus yavrusum.Plesenta sorun yaratacak durumda degil dedi cm felan soylemedi.Basasagi duruyor vajinamdaki baskinin ve tuvaletle kankaligimin sebebi belli oldu.
Gelisimi 1 hafta onde ama sorun yaratacak durumda degil dedi sekerden etkilenmis gorunmuyor dedi.dikkat et sekeri dengede tutmaya calis dedi.
Uyusmazlik ignem var onu da yaptirip 3 hafta sonra tekrar kontrole gidecem.
Ilk kez boyle rahat ciktim doktordan ya Allaha sukur insallah guzel haberler aliriz hep.
kuzum bizim iş yerinden biri çalışma raporunu almış 37 e kadar son hafta gelmeyip grip raporu almış onun analık izninden düşmemişler sende öyle yap dedi bende öyle düşündüm analık izninden düşüyor mu kesin bilemedim şimdi
Ben işbire de baktım ama çok sevmedim. Buranın yatağını ve hizmetini çok beğendim.
Sımdı soyle gorustum devletten alınca tek rapor alınıyor onun ıcınde ne zaman ıznın basladıgı yazıyor bu ssk ya gıdıyorBende bunu okudum canım, 32de çalışabilir raporu alınca oldu ki 34de normal rapor aldın direk iznin başlamış oluyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?