2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
iki doğaran arkadasa da sordum ikisi de son 2 hafta rapor almıs ıkısının de düşülmemiş belki bizim iş yeri bilmiyordur bilemiyorum doğumum ne zaman basladı o zaman raporum basladı aktarmam da oldu dedi arkadaşlar 5 hafta
hatta grip rapor paramı bi hafta sonra aldım bile bankadan dedi
olmadı alo 170 arayıp soracağım

Çoğu gitti azı kaldı cnm insan hayırlısıyla kavusucaz kasilmalarim oluyor diye magnezyum a başladım ben 10 gün kullanicam.
Başı çok aşağıda hissediyorum baya oynattikca kaşığının orda
canım neden 10 gün kullanıcan merak ettim bende magnezyum kullanıyorum başka bir sayfada normal doğum için son 1 ay içmemen lazım dediler kafam karıştı dr hiç öyle birsey söylemedi halbuki.32.hafta çalışabilir raporu almaya gittiğimde soracağım

İş kanununu bilmiyorum ama 657 var cnm. Tabi işyerindeki vatandaşın dikkatine bağlı. Hatta benim görümcemin eltisi 6 yıl önce yıllık izin kullanmıştı. Üni de uzmandı ve hem yıllık izninden hemde doğum izninden düşülmüştü

Bize niye verdi ki acaba benimki toz şase halinde.
10 gün kullan sonra geldiğinde devam ederse kasılmaların devam ettiricem etmezse vermiycem dedi de ondan

Bize niye verdi ki acaba benimki toz şase halinde.
10 gün kullan sonra geldiğinde devam ederse kasılmaların devam ettiricem etmezse vermiycem dedi de ondan
benim 20.haftada çok bel ağrım,kasık ağrım,kabızlığım ve ödemlerim çok fazlaydı şişiyordum her geçen gün yattığım yerden kalkamıyordum bel ağrımdan kemik ağrılarım için başlamıştı bende şase şeklinde kullanıyorum magvital bana çok büyük faydası oldu,tadınıda çok seviyorum ne ağrım kaldı ne kabızlığım ne ödemim,hatta 2 hafta önce bitmişti ilacım devam edeyimmi diye sordum devam et dedi

ben şirkete baglıyım belkı sıerket bılmedıgınden kabul edıyordur raporu

Gün içinde yorulduğumda biraz fazla ayakta kaldığımda ben de öyle oluyorum,

kızlar geldim doktordan cinsiyet yine emin degilim dedi ve söylemedi bası baya aşagıya inmiş ama dogum seklim sezeryan 25 yada 27 ocakta olucak dedi 30+4 um 1.663kg olmuş çok şükür iyimiş :)

Nasıl görünmüyor hala çok İlginç ya, böyle olunca hep kız derler ama bildiğim biri var onun ki erkekti :)
Sağlıklı doğsun da gerisi sürpriz artık :)

Kısa süreli ve çok sık değilse normalmiş. Ama uzun sürüyor ve periyodik oluyorsa o zaman doktora görünmek gerekiyor.

Kizlar merhaba kontrolum vardi sabah 1470 gr 40cm olmus yavrusum.Plesenta sorun yaratacak durumda degil dedi cm felan soylemedi.Basasagi duruyor vajinamdaki baskinin ve tuvaletle kankaligimin sebebi belli oldu.
Gelisimi 1 hafta onde ama sorun yaratacak durumda degil dedi sekerden etkilenmis gorunmuyor dedi.dikkat et sekeri dengede tutmaya calis dedi.
Uyusmazlik ignem var onu da yaptirip 3 hafta sonra tekrar kontrole gidecem.
Ilk kez boyle rahat ciktim doktordan ya Allaha sukur insallah guzel haberler aliriz hep.

Ben işbire de baktım ama çok sevmedim. Buranın yatağını ve hizmetini çok beğendim.

Annem 6 tane örmüş, boy boylar :) biri minicik, diğerleri ona göre giderek büyüyor.

Gözün aydın :) amin inşallah.

Bende bunu okudum canım, 32de çalışabilir raporu alınca oldu ki 34de normal rapor aldın direk iznin başlamış oluyormuş.

Ben işbire de baktım ama çok sevmedim. Buranın yatağını ve hizmetini çok beğendim.

Dün netten baktım bende altınyatağa. Bebek yatağı boyutları bize uymayacak. Bebek yatağını seçip büyüğünü mü yaptırdın canım? Bir de sorması ayıp ne kadara geldi

Bende bunu okudum canım, 32de çalışabilir raporu alınca oldu ki 34de normal rapor aldın direk iznin başlamış oluyormuş.
Sımdı soyle gorustum devletten alınca tek rapor alınıyor onun ıcınde ne zaman ıznın basladıgı yazıyor bu ssk ya gıdıyor
dolayıısyla grıp raprunu alsan da ssk ya gıden raporda ızın baslama tarıhı neyse o yazıyor yanı devlet onun pesıne dusup aa ıznı su zaman basladı dıyemıyor

ozelde rapor alan arkadasım ıse 5 hafta calısabılır raporu aldı
37 de de ızne cıkabılır raporu aldı 2 rapor dolayısıyla yıne ızne cıkabılır raporunu aldıgımız tarıhte bılıgıler ssk ya gonderılıyor o zaman 37z hafta gırısı yapılmıs oluyor yanı iki turlu de kesılmıyormus

ha sırket ya da kurum hayır kardesım sen ızne cıkamazsın gıt ıznı baslatılır raporu al derse o ayrı ana hastaneden ızın ne zaman baslatılırsa o zaman analık ıznı baslıyor otomatık kesılme gıbı bsy olmuyor cunku ıs gorememzlıkle le analık raporu cok arnı bunu devlet teshıs etmez hastanede keza bılemez edemez

yanı nette yazanlar eskı bılgıler ya da sırket insiatifinde olan şeyler
sırket su tarıhte ızne cıkmıstır dıye ssk ya bıldırme yapabılır mı onu bılmıyorum ama benım tek bıldıgım doktorunuz su tarıhte ızne cıkacaktır yazdıgında o raporun ssk ya otomatık gıttıgı ve ssk nın otomatık o tarıhten analık ıznını baslattıgı kagıt bıle goturmewye gerek yokmus iş yerine cunku sıstemden gıdıyormus ssk ya

ben calıstıgım için ıs gorememezlık yanı grıp raporu alıyorum dolayısuyla ssk da hala calısır bozusyonda gozukuyorum hamılelgıım zartum zurtum bellı degıl kı kulak burun boazcı aaa senın ıznın gelmıs yazamam analık ıznınden dusecek yazsamda vs desın

calısıypor gozukmtugumuz ıcın ıs gorememezlık raporu dıırek ıs goremezlık raporu olarak ssk ya yonlendırılıyor

bızım analık raporumuz baslayacakken de yanı 37. hafta sonrası ızın baslarkende bu da analık olarak sısteme gırılıyor yanbı ssk da aa ıkı gun once ıs gorememzlık raporu almıs bunun ıznınde kesıyım demıyor o gozukmuyor cunku o rapor gırılınce

umarım anlatabildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…