2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Ayyy ikinci üçüncü bebişlerde bir de böyle bir durum var. Bakalım Doğum sonraları da bu maceraları dinleriz inşallah :)

Cevre de erkekte fazla saklayan bizde bir sonraki kontrolde herhalde görürüz cinsiyetini :) senin bebiş kaç kilo benimki bana zayıf geldi sanki
İnsallah ogrenirsin canm bnmki 1678 gr olmus cok şükür haftasiyle uyumluymuş şekerim oldugu icin korkmuştum cok kilo almasindan senin yavruşun kac olmus

benim kan sulandırıcı için yaptırdığım test geçen seferkinden bile fazla çıktı. ama benim doktor hala sonuca güvenemiyor. 3. bir tahlil istedi. valla delireceğim.

İnsallah ogrenirsin canm bnmki 1678 gr olmus cok şükür haftasiyle uyumluymuş şekerim oldugu icin korkmuştum cok kilo almasindan senin yavruşun kac olmus
Masallah cnm aynı benimkide 1.663 olmuş doktorda iyi dedi sevindim bana az gibi geldi de normal mış demek ki

Kızlar bu avent soothie emzikler ne kadar büyükmüş ya kargodan gelince sasirdim cocugün burnunu kapatır gibi geldi bana siz ne aldınız bi tane daha yedek alsam mi ki

Ya canim o kadar guzel soylemissin ki. Ayni sey icin esimle gerildik dun. Doguma benim gorumce kocasi ve kizlari da gelecekmis, 4-5 gun falan kalirlar muhtemelen. Esim diyo ki ilk defa geliyolar soyle hazirlaniriz yok surda yatarlar. Ben de ne hazirlanicam misafir gelecek olan eylulden sonra gelsin dedim. Doguma gelecekler yardima bi zahmet dedim.

Ohh. Ailecek çok zor ama. Kocasının ne işi varki

Görümceni anladımda eşi ve kızları ne alaka. Senin en rahat etmen gerekn zaman o kadar kisi evin içinde. Benim kv gelecek ben o gelmese daha memnun olurum zaten annem var. Tabi söylemedim ama.

Oğlum beni babasından kıskanıyor. Kardeşindende kıskanacak ama az zararla atlatırız inşallah
Benim oğlumda babasını benden kıskanıyor. Yaklaşsak gelir araya oturur. Bide beşiği kurduk sagolsun girip girip ićine oturuyor ne olacak bilmem

Kızlar bu avent soothie emzikler ne kadar büyükmüş ya kargodan gelince sasirdim cocugün burnunu kapatır gibi geldi bana siz ne aldınız bi tane daha yedek alsam mi ki
Canim ben aventten bu modeli aldim gayet minnak ve cok rahata benziyor :)

Eklentiler

• 20171114_203442-1.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 82
Benim dun kontrolde 3cm in altindaydi. 27+3 um ve doktor haftana gore rahim agzin guzel ilerliyor dedi. Ne ilaciiii vermedi bisey senin en son kac cm di?
Canim gecen hafta 3.9 du iyi dedi. Ama bana onlem aldiginda 24. Haftadaydim ben. Belki bu haftalarda normaldir. Ben arkadasin mesajini ilk okudugumda 24 hafta deyince o hafta o cm di seklinde anladim..meger o da gecen hafta olcturmus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…