2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
İki doğum yapmış biri olarak söyleyim hastanede gözüm hicbirsey görmedi çok aciktigimı hatırlıyorum o kadar. Normalde süsü hediyeyi severim ama bu durumda gereksiz bence. Tabi ki tercih meselesi arkadaşın dediği gibi yapana helal olsun

kalabalık aileler için bsyler hazırlama durumu oluyor mesela bizim bi arkadşaım teyzesi amcası kuzenlerı ikisininde baya akrabası arkadaşları vardı hastanede resmen hastane kapısında odanın haricinde 10 12 kişi vardı
odaya geldi guvenlık artık aşağı alalım dedi

teyzeler halalar falan koşup gelmişiti zaten birbirlerine çok bağlı bi aile çünkü

o zaman onlar bildiğinden bu kadar kişinin geleceğini pasta börek vs yapmıslardı oda da buyuk bi odaydı masanın ustunde vardı her sey içeçiği süsü püsü çikolatası pogacası her sey vardı ve kalmadı cunku mılle cıkmasını vs bekledıler aksam vaktıydı ısten gelen karnını doyurdu

ama mesela bende kimse olmayacağı için bi annem babam ablam ve kv ve kp olur çıkolata ıkı arkadasım vs gelır dıye koyacagım o kadar

Hastanede değilde eve gelince hatıralık hoşuma gidiyor. Hastane odasını süslemeyi sevmiyorum zaten 1 gece kalıniyor birde normal.olunca. o sancıylada süslü odayı bırak eşimi istemedim odada

Hastanede değilde eve gelince hatıralık hoşuma gidiyor. Hastane odasını süslemeyi sevmiyorum zaten 1 gece kalıniyor birde normal.olunca. o sancıylada süslü odayı bırak eşimi istemedim odada

Ben eşim her dakika yanımda olsun isterim ondan ayrı bir güç alıyorum doğuma kadar sonra dinlenebilir

bizde de kalabalık olur hastane. zaten suit oda için anlaştık hastaneyle. halalarım kuzenlerim teyzelerim ananem annemin teyzeleri onların çocukları vs derken sanırım rahat 50 kişi olacaklar bu saydığım daha kız tarafı birde. erkek tarafı hastaneye gelemez sanırım çünkü bursadalar. ha deyince çıkıp gelemezler :) ha gelirlerse de sayı 75
allahtan ikram olayını hastane yapıyor lohusa şerbeti süsleme kanepe ikramı kurupasta vs. bende çikolata yada kurabiye yaptıracağım :)

Ay sabahkileri yeni okuyorum. Ayol bende 30+3 müşüm. 36da gelse. Aneeem. Bittim. İnşallah 40 ta gelir. Şubat tatilinde yeğenler gelirse oğlum onlarla takılır beni aramaz.Yoksa evi yıkar paşam. Geçen gece uyuturken sordum. Oğlum diyelimki biz seninle güzel bir oyun oynuyoruz, çok hoşuna giden bir oyun, ama kardeşin uyandı ve ağlamaya başladı, biraz salladık pış pış yaptık susar diye ama daha fazla ağlamaya başladı, galiba çok acıkmış, acaba ne yaparız dedim. Oyunumuza devam ederiz dedi..ama acıkmış oğlum canı yanıyo kucaklanmak istiyor kendisini çok yalnız hissediyor dedim.ozaman onu kucağına al öyle oyna benle dedi.

Abowww sctin :))

Bende susleme ve hediye işlerine girmeyecek olanlardanim.Normal bir kutu cikolata ve fidan verecegim gelenlere.Fidan icin eşim suluhandan aldi jüt kumaşi ve kurdele kendim suslicem.Benimde kimse olmaz gelen giden hastaneye annem babam yetisirler mi o bile meçhul cunku normal dogum olsun istiyorum o zaman haber alip gelecekler.Kayinvalidemler zaten gelemicek kayinpederim kemoterapi goruyor.Eve gelmek isteyeni ben kabul etmicem haziran gibi cagiririm, en yakin arkadaşim gelir sadece.

ben doğurduğumu kimseye söylemeyeceğim. En güzeli o. Zaten oğlumda bir aile ddostlarımız geldilerdi. 2 saat durdular. Tutup kollarından çıkaracaktım da kalkamadım. Uyumak istiyorum yorgunum bıdı bıdı bıdı konuşuyorlar.

Onu yazacaktım da dedim şimdi bebelere yanlış örnek olmiyim
Benimde gorumcemle gorumcemin cocuklar bizdeydi hafta sonu. Kizi 6 yasinda beni de cok seviyor. Ilk hamile.oldugumu ogrenince bana kusmustu. Simdi de son geldiginde beraber yatalim deyince annesi izin vermedi sen deli yatiyorsun yanlislikla tekmelersin diye. Yine kustu bana. Giderken opmeden gitti :)

Esimde diyor kardes kislancligini da ogrenmis olduk diye

Onda sikinti olacagini sanmiyorum. Hastane anne bebek odasi ile misafir odasini ayiriyor. Anne bebek odasinda ilk 24 saat surekli hemsire kaliyor es disinda pek kimse giremiyor.

Anne de doğru dememiş kız. Başka türlü ayrı yatmaya ikna edeymiş. Üç gün sonra sana değil bebeğe kızgınlık besler

Çok güzel fikir. Biz oğlumda lojmanın bahçesine çam dikmiştik. Kırklarelideyken. Ama kurumuş bizden sonra

Anne de doğru dememiş kız. Başka türlü ayrı yatmaya ikna edeymiş. Üç gün sonra sana değil bebeğe kızgınlık besler
Annesi cok net. Bir sey olmayacaksa neden olmayacagini sebebiyle soyluyor. Bahane uydurmuyor.
Hafya sonuda Benim yanimda uykuya dalana kadar kalmisti yine ama sabah kendi yataginda uyaninca yine kustu :))
Gerci diyor ben ona oyuncaklar getircem beraber oyniycaz parka gitcez filan diye ama bakalim :))

Kızlar sohbetiniz çok güzeldi. Sabah ptz den bu yana 1000 km lik yolu çiğnemiş oldum. Bugün izinliyimde cafede oturup bir kahve içtim. Şimdi oğlumu okuldzn alıp babamıza gideceğiz. 110 km daha çiğneyeceğim. Yarında 220 km. Artık bariyerleri ve kesikli yada düz çizgileri görmekten gına geldi. Pompacılarla kanki oldum. Yanına çay koyalım abla diyorlar. Eyvallah içmiş say birader diyorum

Ahahahabhaahaha ay yıkıldım çok tatlı ya o oyun oynanacak arkadaş

bende baslarda 2. arkasına yaparım 2 yasında yapayım dıyenlerdendım ama agırlastıkca ve sorumlulugu gordukce 2. bebek mi amanın diyorum kardeş tabiki önemli ama artık eskisi gibi sıcak bakamıyorum 2. cocuga önceden cok daha sıcak bakıyordum hatta durumum olsun 3 4 dogururum dıyordum cunku bız kalabalık bı aıle degıslız ozenmısımdır

ama sımdı yok anam ben almayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…