2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Aynen o düşunceyle canımla ugraşırken gelenleri nasıl ağırlarımı değil bebeğimin ve benim sağlığımıza odaklanmak zorundayım diye düşünerek hiç araştırmamıştım. Etraftan sormaya başladılar kendimi "suçlu" hissetmeye başladım. Sanki ilgilenmem gereken biseymiş ve ihmal ediyomuşum gibi hissettirildim

kızlar elimle beraber ayaklarım ve yüzüm de şişti ben bu şişlik için ne yapabilirim bazıları bı kupa yeşil.ay içiiliyor diyor ödem atıcı şişlik giderici bsy kullanamıyoruz demi hamileyken

Yanlış olmasın ama yeşil çay tansiyon yüksekliğine sebep olabilir ve kafein iceriyo diye biliyorum "bitkisel" diye bir gün 3 fincan içmiştim (güya kahve tüketmiycem sagliklı diye yeşil çay içicem hesapta) o gun ve akabindeki günlerde kendime gelemedim bir türlü...hemşire arkadaşımla paylaştım tansiyona baktı olmadığı kadar fırlamış ve 'yeşil çay pek masum degil" demişti....belki de bende bu etkiyi yarattı..aklını karıştırmak istemem ama tecrübemi fe paylaşmış olayım.

Bazı ilaçların da bu tarz yan etkileri olabiliyo...misal oligofere baktim bugün yan etkilere kendimi garip hissettiğim icin..."yüzde dudaklarda şişlik bunlar cok ciddi yan etkiler" diyodu...ekstra kullandığiñ alışılagelmişin dışında bisey varsa dikkate almak gerek

Hastanenin ikramı düşünmesi ne hoş...ben doğum paketinde bunlar var mı sormadim hiç...

İçmedim bende doktor normal olur son aylar diyor hatta yaz olsa dahada şişerdin diyor
artık sık sık yürüyüş yapacağım belki iner şişlik

Eee göbüşler ne alem de kızlar haftamız büyüdü kıca göbüş görelim artık 30+3 , +10 kilo bnm göbek bayağı aşağıda yalnız sanki Eki Görüntüle 2073650

Maşallah size...ben şu an + 11 kg'dayım...
30 + 4...
Size en erken doğum tarihi söylendi mi ?
Ben p-tesi sordum 20 Ocak öncesi (her şey yolunda giderse, suyum...v.s) erken sayılir dedi...20 Ocak 5 Şubat arası dedi. Ocak sonu olabilir dedi...çunkü ben Dr'a eğer sömestır tatiline (çocuklariyla) giderse planlayalım diye bir ön soru şeklinde aklımda olsun istedim

Kızlar 3 gündür çok kötü bel ağrısı çekiyorum birdaha temizlik falan yapmıcam

Geçen hafta aynı şey bana oldu "kapıları sileyim bir de fırının taaa içini bir de buzdolabini sileyim...sonra cok ugrasamam derken...belim günlerce kendine gelemedi...insanın kendine ettiginı cümle alem toplansa edemezmiş...bazen hamile olduğumuzu unutuyoruz.

Ben eşim her dakika yanımda olsun isterim ondan ayrı bir güç alıyorum doğuma kadar sonra dinlenebilir
Bende adamı kovup kovup sonra nerde bu adam diye söyleniyordum

Eş desteği önemli ama o an karar veriyor insan bir gelsin bir gitsin deyip dengesini bozdum

Heleki normal doğumsa bence en güzeli. O sancıyla oda süslenmez zaten sonrada uyumak istedim ben hep gözüm birsey görmedi. Annenler uzak değilse yetisir zaten. 10 12 saat sürüyor ilk doğum.

Aynen cnm kendimize eziyet ediyoruz

Magvital aynısını yazmış demekmiş allah allah agrın kesildi ise içme bence ne olur ne olmaz

Nasıl görünmüyor hala çok İlginç ya, böyle olunca hep kız derler ama bildiğim biri var onun ki erkekti :)
Sağlıklı doğsun da gerisi sürpriz artık :)
Esinde gizlemiş kendini.
Cok ilginç normalde deseler inanmam ama demek ki oluyor böyle şeyler hayatta :) varsın sürpriz olsun saglıklı olsunda

Bende adamı kovup kovup sonra nerde bu adam diye söyleniyordum

Eş desteği önemli ama o an karar veriyor insan bir gelsin bir gitsin deyip dengesini bozdum

Ben bağırıp durdum ilk doğumda o kadar ki doğum sonrası sesim kısıldı eşimde baya Nasip lendi bu durumda bağırmak iyi geliyor bana

Aynen öyle kacacak diye aklım oynuyor sag salim kavuşalım da merak içindeyim cinsiyeti için :)
Bnde o kurkular var canm insallah sag salim kucagmiza aliriz bugun konturolum vardi orda bi arkadsslar tanistim 32 haftalik olmus bugun ogrendi cinsiyet i onun ki kizmis genelde kendini saklayan bebisler kiz oluyorlar seninkide kizdir

Dün netten baktım bende altınyatağa. Bebek yatağı boyutları bize uymayacak. Bebek yatağını seçip büyüğünü mü yaptırdın canım? Bir de sorması ayıp ne kadara geldi

Evet canım altın bebek modelinde istediğin ölçüyü yapıyorlar. Üstelik bambu su geçirmez alezini de yatağına uygun ölçüde yapıp gönderiyorlar. Ben yatak ve aleze toplam 550 tl verdim.

Bnde o kurkular var canm insallah sag salim kucagmiza aliriz bugun konturolum vardi orda bi arkadsslar tanistim 32 haftalik olmus bugun ogrendi cinsiyet i onun ki kizmis genelde kendini saklayan bebisler kiz oluyorlar seninkide kizdir
Cevre de erkekte fazla saklayan bizde bir sonraki kontrolde herhalde görürüz cinsiyetini :) senin bebiş kaç kilo benimki bana zayıf geldi sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…