2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Aslında ceren hanım çok rahat bir doktor gibiydi
Rahat zaten. Ama sanirim acibademin lab. Bu aralar sikintiliymis degerler yanlis cikiyormus. Sorun cerende degil.labaratuarda. o yuzden acibadem disindabir yere yaptirmami istedi testi. Cunku boyuma ve kiloma göre doz dogruymus ve dozu azaltirsak bebek tehlikeye girermis.

doz ne kadardı canım?

aaa bu ilginç işte, çok yoğunsa kan pıhtılaşman fazladır diye düşündürdü bana ama tabi doktor değiliz.
Yok tam aksine pihtilasmamda degil sorun. Ilac kanimin fazla sulanmasina sebep oluyor.o da nedensiz kanamaya sebep oluyor. Zaten 2.testi ilk testin sonucunda sulanma fazla diye yaptirmistik teyid amacli. Simdi deger gittikce artti. Doktorum yine guvenemedi. Bagimsiz bir labaratuarda yaptir tahlili dedi. Akside bebegi riske atacakmis.

Eee göbüşler ne alem de kızlar haftamız büyüdü kıca göbüş görelim artık 30+3 , +10 kilo bnm göbek bayağı aşağıda yalnız sanki Eki Görüntüle 2073650

Maşallah benimde böyle aşağıda

benim kan sulandırıcı için yaptırdığım test geçen seferkinden bile fazla çıktı. ama benim doktor hala sonuca güvenemiyor. 3. bir tahlil istedi. valla delireceğim.

Canım sen galiba o test bu test derken doğuracaksın bidaha son kez yaptır bakalım ne çıkacak

Kızlar bendede hergün bir felaket kızım grip olduğunda hemen banada bulaştı öksürükle boğuşurken bugünde çocuk ishal mide bulantısı ile uyandı.hastaneye gittik serum aldı şimdi evdeyiz bende ishal oldum hemen arkasından odamı bulaştı neoldu hiç anlamadım inanın kafayı yiycem.

Maşallah benimde böyle aşağıda

Canım sen galiba o test bu test derken doğuracaksın bidaha son kez yaptır bakalım ne çıkacak

Bu kez iki ayri hastanede yaptiracagim. 4. Bir terlst isteme ihtimaline karsi.

Bende öyleydim geçen yazdım görmüşsündür belki basınçtan oluyormuş.
Sadece basinctan degilki. Sabah yastigimda kan oluyor burnum.kanamis oluyor. Dilim kanamis oluyor. Yada gun icinde birden kaniyor.

Bu kez iki ayri hastanede yaptiracagim. 4. Bir terlst isteme ihtimaline karsi.

Sadece basinctan degilki. Sabah yastigimda kan oluyor burnum.kanamis oluyor. Dilim kanamis oluyor. Yada gun icinde birden kaniyor.
Bende tansiyon nedeniyle olabilir diye okudum ama senırım senin ki iğnelere bağlı.

Kızlar ya bu aksam coraspınımı ıctımmı ıcmedımmı hatırlayamıyorum napsam alsammı bırtane acaba almasam neolur

Kızlar ya bu aksam coraspınımı ıctımmı ıcmedımmı hatırlayamıyorum napsam alsammı bırtane acaba almasam neolur
Mukerrer almak tehlikeli canim. Yarin aksam alirsin zaten coraspinin etkisi 3 gun filan suruyormus. Bir sey olmaz. Bende artik karistiriyorum hangi hapi ne zaman ictim. O yuzden hafyalik ilac kutusu aldim. Her gunun ilacini pazardan dolduruyorum. Baktim ilac yerinde icmemisim deyip iciyorum.

Bende tatlı yedim şimdi vicdan yapıyorum. Şeker hastalığı sonucunda gebelikteki risklere bakıp psikolojimi daha çok bozuyorum .

Tamam canım cok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…