- 19 Nisan 2012
- 5.854
- 4.334
- 248
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #27.501
D vitaminin azalmis olabilir canim. Biz kis annelerinin derdiymis bu gunes alamadigimiz icin oluyormus. D vitamini magnezyum vs kullaniyormusun? Kullanmiyorsan bir d vitaminini olctur derim.Günaydın kızlar dün çok fena kalça ağrısı çektim doğuruyorum sandım vajina kemiklerim bile ağrıdı şimdide sırtım çok fena aynı durumu yaşayan varmı resmen kemiklerim ağrıyor
Hiçbirini kullanmıyorum cnm doktor magnezyum ve kalsiyum yazmıştı almamıştım alayım bari.D vitaminin azalmis olabilir canim. Biz kis annelerinin derdiymis bu gunes alamadigimiz icin oluyormus. D vitamini magnezyum vs kullaniyormusun? Kullanmiyorsan bir d vitaminini olctur derim.
Kullan bence de. Yinede d vitamini bi olctur mutlaka. Bendegrnelde dusuktur d vitamini. Normalde de dvit ampul icerim 3 ayda bir. Simdi yine dusuk malum cocukta somuruyor. Suan oyle bir agrim yok ama ben kalca krkiklerimdennve dizlerimden anlardim hemen degerin dustugunu atardim bir shot devit ampulHiçbirini kullanmıyorum cnm doktor magnezyum ve kalsiyum yazmıştı almamıştım alayım bari.
Sırt ağrımla bel ağrım çok kötü yatınca sorun yok ayakta kitleniyorum
o dvit damladan evde var ben de kullanayım dıyorum yazın ıyı ıkmıstı d vıtamınım ama dusmustur artıkKullan bence de. Yinede d vitamini bi olctur mutlaka. Bendegrnelde dusuktur d vitamini. Normalde de dvit ampul icerim 3 ayda bir. Simdi yine dusuk malum cocukta somuruyor. Suan oyle bir agrim yok ama ben kalca krkiklerimdennve dizlerimden anlardim hemen degerin dustugunu atardim bir shot devit ampul
Bende gebe kalmadan önce içiyordum cnm evde de var devit damla içsem hamilelikte kullanılıyormuKullan bence de. Yinede d vitamini bi olctur mutlaka. Bendegrnelde dusuktur d vitamini. Normalde de dvit ampul icerim 3 ayda bir. Simdi yine dusuk malum cocukta somuruyor. Suan oyle bir agrim yok ama ben kalca krkiklerimdennve dizlerimden anlardim hemen degerin dustugunu atardim bir shot devit ampul
o dvit damladan evde var ben de kullanayım dıyorum yazın ıyı ıkmıstı d vıtamınım ama dusmustur artık
nasıl kullanıyorsun cnm onu ben bılmıyorum içilcek mi ekmege mı sürülcek
Bende gebe kalmadan önce içiyordum cnm evde de var devit damla içsem hamilelikte kullanılıyormu
ama içmeyi unuttuğum günün ertesi başlıyor ağrıMagvital aynısını yazmış demekmiş allah allah agrın kesildi ise içme bence ne olur ne olmaz
Benımki xde ampul canım dırek ıceyım ben verılıyor dıye bılıyorum hamılelereBenim kullandigim damla degildi. Ampul olarak aliyordum ben. Bu igne yapilan ampullerden kirip Kasiga dokup iciyordum. Hamilelikte uygun mu bilmiyorum. Bana magnezyumda olsun diye hapini verdi cunku. Eczaneye danismak lazim.
Bence sen yinede danis doktoruna nolur nolmaz..Benımki xde ampul canım dırek ıceyım ben verılıyor dıye bılıyorum hamılelere
Bende gebe kalmadan önce içiyordum cnm evde de var devit damla içsem hamilelikte kullanılıyormu
Hayir kizlar ampül kullanilmiyor hamilelikte sakın.Benim d vitamini yerlerde 11di degerim 2 haftadir iciyorum damla seklinde olan ampül degil.Benımki xde ampul canım dırek ıceyım ben verılıyor dıye bılıyorum hamılelere
Günaydın kızlar dün çok fena kalça ağrısı çektim doğuruyorum sandım vajina kemiklerim bile ağrıdı şimdide sırtım çok fena aynı durumu yaşayan varmı resmen kemiklerim ağrıyor
Güzel dolapmış bu sekillere uygun düz çekemecelik yaptırırım 4 lü yeter sanırım
baby casiti mobilyayı cok begenıyorum eşim gitmiş de ugramıs 15 bin demişler elimde ben 15 bine yemek odasını satıyorum demişçıkmış öylede 15 bin edecek bi ağaç da kullanmıyorlar diyo ama modelleri güzel çizimleri falan cidden
kızlar biz kızımız daha cinsiyeti belli olmadan kız olursa adı ipek olsun demiştik
ama şimdi bakıyorum her yerde ipek ismi algıda seçicilik mi oldu ne kapı süsü bakıyorum süs bakıyorum hep ipek ismine denk geliyorum ben kendi adım gibi çok bulunmayan bir isim olsun istiyorum ipek de pek yoktu diye düşünmüştük ama maşallah o gün alıs verıs merkezinde 3 kız cocugunun ismi ipekti
bi doğum gününe gittik arkadaşın bi kız arkadaşı vardı kızı hiç uzaktan sevmem eşime falan cok bakmıstı benle degıl eşimle konusamaya calısmıstı bizde o zaman nişanlıydık o kızında adı ipekmiş meğergıcık kaptım
ikinci olarak eliz düşünmüştük ama ipek agza o kadar takıldı ki hep ipek diye bahsediyoruz
2 isim koymaktan yana değiliz eşimle bende
belis de düşündük ama melisten bozma gibi geldi
eşim ipekten pek dönme taraftarı değil
herkes de ipek diye seviyor ama ipek ismini sagda solda duydukça ben isimden soğudum fakat ağzımda hep ipek kızım ipoşuma gidiyor
ne yapayım sizcebana akıl verin
doktor bana devit 3 günde 6 damla kullan dediBende gebe kalmadan önce içiyordum cnm evde de var devit damla içsem hamilelikte kullanılıyormu
arkadaşımın 20 günlük kızı var adı ipek, çevrem de ipek koyan tek o var.kızlar biz kızımız daha cinsiyeti belli olmadan kız olursa adı ipek olsun demiştik
ama şimdi bakıyorum her yerde ipek ismi algıda seçicilik mi oldu ne kapı süsü bakıyorum süs bakıyorum hep ipek ismine denk geliyorum ben kendi adım gibi çok bulunmayan bir isim olsun istiyorum ipek de pek yoktu diye düşünmüştük ama maşallah o gün alıs verıs merkezinde 3 kız cocugunun ismi ipekti
bi doğum gününe gittik arkadaşın bi kız arkadaşı vardı kızı hiç uzaktan sevmem eşime falan cok bakmıstı benle degıl eşimle konusamaya calısmıstı bizde o zaman nişanlıydık o kızında adı ipekmiş meğergıcık kaptım
ikinci olarak eliz düşünmüştük ama ipek agza o kadar takıldı ki hep ipek diye bahsediyoruz
herkes de ipek diye seviyor ama ipek ismini sagda solda duydukça ben isimden soğudum fakat ağzımda hep ipek kızım ipoşuma gidiyor
Ipek güzel isim evet bu aralar bende çok duyuyorum ama hiç duyulmamış tuhaf isimler de saçma oluyor bir yandan ama bende böyle seylere biraz takıyorum bende yusuf un yanına ayaz mı koysam diyorum sonra çok yaygın olur herkeste olur diye pek içime sinmiyor. Ama sen benimsemişsin artık yine de biraz daha araştır ama artık diğer isimler içine sinmez bencekızlar biz kızımız daha cinsiyeti belli olmadan kız olursa adı ipek olsun demiştik
Ben çok konulmasina takılmıyorum ki ipek çok olan bir isim değil. Algıda seçicilik biraz. Benim oğlumun adı ömer 2016da en cok konulan 2.isimmişkızlar biz kızımız daha cinsiyeti belli olmadan kız olursa adı ipek olsun demiştik
aslında eşim mobılyacı istediğim modeli yaptırır ama ben ugrasmak ıstemıyorum az kaldı diye :)İpek güzel isim annemin ismibence değiştirme. Bizde defne koyucaz. Herkeste var evet ama olmayan çok değişik isim koyucam diye de uğraşmadım. Kullanışlı ilerde okulda dalga geçilmeyecek bir isim olsun, kulağıma hoşgelsin dedim
benimde çevremde hiç yok belki de çevremızde tek olacak :) umarım inş :)doktor bana devit 3 günde 6 damla kullan dedi
arkadaşımın 20 günlük kızı var adı ipek, çevrem de ipek koyan tek o var.
tuhaf sacma isimleri bende sevmıyorum mesela ares hira falan gibi isimleri sevmiyorumIpek güzel isim evet bu aralar bende çok duyuyorum ama hiç duyulmamış tuhaf isimler de saçma oluyor bir yandan ama bende böyle seylere biraz takıyorum bende yusuf un yanına ayaz mı koysam diyorum sonra çok yaygın olur herkeste olur diye pek içime sinmiyor. Ama sen benimsemişsin artık yine de biraz daha araştır ama artık diğer isimler içine sinmez bence
evet algıda seçicilik olabilir eşiminde ikinci ismi var hiç bilmez söyle dönüp bakmaz kaç kere ikinci ismini söylemediği ve yazmadığı için kartlarda falan sorun yaşadık adam o kadar benimsememiş ikinci ismiBen çok konulmasina takılmıyorum ki ipek çok olan bir isim değil. Algıda seçicilik biraz. Benim oğlumun adı ömer 2016da en cok konulan 2.isimmiş
Iki isim içinse bende sevmiyorum. Benimde eşiminde 2 adı var uyumluda ama sonrasında zor oluyor kullanmak.
Biz hala isim bulamadık tabi seçenek bile yok. Doğunca yüzüne bakıp koyacagız artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?