2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Günaydın kızlar dün çok fena kalça ağrısı çektim doğuruyorum sandım vajina kemiklerim bile ağrıdı şimdide sırtım çok fena aynı durumu yaşayan varmı resmen kemiklerim ağrıyor

Günaydın kızlar dün çok fena kalça ağrısı çektim doğuruyorum sandım vajina kemiklerim bile ağrıdı şimdide sırtım çok fena aynı durumu yaşayan varmı resmen kemiklerim ağrıyor
D vitaminin azalmis olabilir canim. Biz kis annelerinin derdiymis bu gunes alamadigimiz icin oluyormus. D vitamini magnezyum vs kullaniyormusun? Kullanmiyorsan bir d vitaminini olctur derim.

D vitaminin azalmis olabilir canim. Biz kis annelerinin derdiymis bu gunes alamadigimiz icin oluyormus. D vitamini magnezyum vs kullaniyormusun? Kullanmiyorsan bir d vitaminini olctur derim.
Hiçbirini kullanmıyorum cnm doktor magnezyum ve kalsiyum yazmıştı almamıştım alayım bari.
Sırt ağrımla bel ağrım çok kötü yatınca sorun yok ayakta kitleniyorum

Hiçbirini kullanmıyorum cnm doktor magnezyum ve kalsiyum yazmıştı almamıştım alayım bari.
Sırt ağrımla bel ağrım çok kötü yatınca sorun yok ayakta kitleniyorum
Kullan bence de. Yinede d vitamini bi olctur mutlaka. Bendegrnelde dusuktur d vitamini. Normalde de dvit ampul icerim 3 ayda bir. Simdi yine dusuk malum cocukta somuruyor. Suan oyle bir agrim yok ama ben kalca krkiklerimdennve dizlerimden anlardim hemen degerin dustugunu atardim bir shot devit ampul

o dvit damladan evde var ben de kullanayım dıyorum yazın ıyı ıkmıstı d vıtamınım ama dusmustur artık
nasıl kullanıyorsun cnm onu ben bılmıyorum içilcek mi ekmege mı sürülcek

Bende gebe kalmadan önce içiyordum cnm evde de var devit damla içsem hamilelikte kullanılıyormu

o dvit damladan evde var ben de kullanayım dıyorum yazın ıyı ıkmıstı d vıtamınım ama dusmustur artık
nasıl kullanıyorsun cnm onu ben bılmıyorum içilcek mi ekmege mı sürülcek

Bende gebe kalmadan önce içiyordum cnm evde de var devit damla içsem hamilelikte kullanılıyormu

Benim kullandigim damla degildi. Ampul olarak aliyordum ben. Bu igne yapilan ampullerden kirip Kasiga dokup iciyordum. Hamilelikte uygun mu bilmiyorum. Bana magnezyumda olsun diye hapini verdi cunku. Eczaneye danismak lazim.

Benim kullandigim damla degildi. Ampul olarak aliyordum ben. Bu igne yapilan ampullerden kirip Kasiga dokup iciyordum. Hamilelikte uygun mu bilmiyorum. Bana magnezyumda olsun diye hapini verdi cunku. Eczaneye danismak lazim.
Benımki xde ampul canım dırek ıceyım ben verılıyor dıye bılıyorum hamılelere

kızlar biz kızımız daha cinsiyeti belli olmadan kız olursa adı ipek olsun demiştik
ama şimdi bakıyorum her yerde ipek ismi algıda seçicilik mi oldu ne kapı süsü bakıyorum süs bakıyorum hep ipek ismine denk geliyorum ben kendi adım gibi çok bulunmayan bir isim olsun istiyorum ipek de pek yoktu diye düşünmüştük ama maşallah o gün alıs verıs merkezinde 3 kız cocugunun ismi ipekti
bi doğum gününe gittik arkadaşın bi kız arkadaşı vardı kızı hiç uzaktan sevmem eşime falan cok bakmıstı benle degıl eşimle konusamaya calısmıstı bizde o zaman nişanlıydık o kızında adı ipekmiş meğer gıcık kaptım
ikinci olarak eliz düşünmüştük ama ipek agza o kadar takıldı ki hep ipek diye bahsediyoruz
2 isim koymaktan yana değiliz eşimle bende
belis de düşündük ama melisten bozma gibi geldi

eşim ipekten pek dönme taraftarı değil

herkes de ipek diye seviyor ama ipek ismini sagda solda duydukça ben isimden soğudum fakat ağzımda hep ipek kızım ipoşuma gidiyor

ne yapayım sizce bana akıl verin

Benımki xde ampul canım dırek ıceyım ben verılıyor dıye bılıyorum hamılelere
Hayir kizlar ampül kullanilmiyor hamilelikte sakın.Benim d vitamini yerlerde 11di degerim 2 haftadir iciyorum damla seklinde olan ampül degil.
Vitaminler yağda çözünüyor diye az bise yagin icine damlatip iciyorum.insallah yukselir d vitamini az olunca kalsiyumda dusuyormus geceleri fena kramplar giriyor bacagima.

Benim rahim girişinde alt bölgede resmen aşağiya çekilme oluyo sanki yürürken doğuruverecekmişim gibi....yorulmuştum fazlaca geçen hafta onun üstune oldu, doktora sordum bebeğin başı aşağıda yani normal doğum pozisyonuna uygun (sezaryen olacak bu arada) başı baskı yapıyo ondan olabilir dedi...burda da bazı arkadaşlar aynı şeyden söz etmiş.

Aynı modeli başka yere yaptır fotoğrafı varsa yaparlar. Bizim 3900e geldi yatak dolap bir de sallanan koltuk aldım kendime

İpek güzel isim annemin ismi bence değiştirme. Bizde defne koyucaz. Herkeste var evet ama olmayan çok değişik isim koyucam diye de uğraşmadım. Kullanışlı ilerde okulda dalga geçilmeyecek bir isim olsun, kulağıma hoşgelsin dedim

doktor bana devit 3 günde 6 damla kullan dedi
arkadaşımın 20 günlük kızı var adı ipek, çevrem de ipek koyan tek o var.

Ipek güzel isim evet bu aralar bende çok duyuyorum ama hiç duyulmamış tuhaf isimler de saçma oluyor bir yandan ama bende böyle seylere biraz takıyorum bende yusuf un yanına ayaz mı koysam diyorum sonra çok yaygın olur herkeste olur diye pek içime sinmiyor. Ama sen benimsemişsin artık yine de biraz daha araştır ama artık diğer isimler içine sinmez bence

Ben çok konulmasina takılmıyorum ki ipek çok olan bir isim değil. Algıda seçicilik biraz. Benim oğlumun adı ömer 2016da en cok konulan 2.isimmiş

Iki isim içinse bende sevmiyorum. Benimde eşiminde 2 adı var uyumluda ama sonrasında zor oluyor kullanmak.

Biz hala isim bulamadık tabi seçenek bile yok. Doğunca yüzüne bakıp koyacagız artık

aslında eşim mobılyacı istediğim modeli yaptırır ama ben ugrasmak ıstemıyorum az kaldı diye :)
önceden ipek ismini duymazdım şimdi sanki her yerden ipek diye kız çocuğu çıkıyor

doktor bana devit 3 günde 6 damla kullan dedi

arkadaşımın 20 günlük kızı var adı ipek, çevrem de ipek koyan tek o var.
benimde çevremde hiç yok belki de çevremızde tek olacak :) umarım inş :)

tuhaf sacma isimleri bende sevmıyorum mesela ares hira falan gibi isimleri sevmiyorum
mesela benim ismim ekin okulda bi tek ben vardım anaokulu ılk okul lıse unıde bıle sınıfta tek ekin benden öyle olsun istiyorum
kendi ismim olmasa ekin koyardım kızımın ismini
ablamın evrim yani bizim gibi değişik bulunmadık olsun istediğim için ipek seçmiştim şidmi her yerden duyuyorum

bence ayaz aras güzel isimler

evet algıda seçicilik olabilir eşiminde ikinci ismi var hiç bilmez söyle dönüp bakmaz kaç kere ikinci ismini söylemediği ve yazmadığı için kartlarda falan sorun yaşadık adam o kadar benimsememiş ikinci ismi

zaten tek bi ismi anne baba olarak biz söyleyeceksek 2. isim kullanılmayacaksa boşa konuluyor gibi geliyor ki eşimde öyle olmuş
bence ömerin yanına selim güzel gider :) bu da benden öneri olsun

erkek çocuk isimlerinde de bulut aren arden aras derin ediz düşünmüştük
hatta bir de erkek cocuk olursa kızdan sonra kızı eliz koyarsak diğeri de ediz olur uyumlu olur bile dedik
tarihten fatih ismini çok seviyorum
bir de umut ismi de erkeğe çok yakışıyıor bana göre

kızda da ebrar ve erva cok koyuyorlar bu aralar
ama ebrar erkeğe de konuluyormus bence erkekte de güzel durur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…