2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
çevremde şuan 2 tane miray 2 mira
sürüsüne bereket masal
alya arya lina mina ismi olan çocuk var ciddi anlamda çok duyuyorum
bir de elya var o fena değil beğeniyorum elya ismini
melina var
belki fikir olur
kuzenımin kızı da arven onuda beğenmiştim ama hiçbirinin anlamını bilmiyorum
ben biraz daha Türkçe bir isim olması taraftarıydım ki beğendiğim isimler hep Türkceymiş :)

bir de maysa var yeni moda :)
eski Türkçe de filiz anlamına geliyormuş

melinayı bende düşünüyordum. mel bal demek. melinada bak kız bal gibi kadın baldan kadın gibi bir anlama geliyor :)

Kızlar Selam;
Elektronik süt sağma makinalarından kullanan varmı? önerecekleri marka varmı acaba kullananlardan? Avent ve lansinoh'un kullanıcı yorumlarına baktım memnun olanda var olmayanda emin olamadım henüz araştırıyorum ama bebek 3,5 aylıkken çalışacak birisi olarak eğerki sütüm olursa mecburen alacağım

Bence vazgecmeyin koyacağınız her isim kadar kullanılan bir isim bence o size öyle denk gelmiş ipek güzel

Bence vazgecmeyin koyacağınız her isim kadar kullanılan bir isim bence o size öyle denk gelmiş ipek güzel
ağzımızda inanilmaz alıştı iş arkadaşlaırm bile ipek kız diye seviyor kanrnımı
annem ipek kızım napıyor diyo sanırım baska isim olsa bile agzımız alısmaz ipek hep dilimize gelir

annem ipek kızım napıyor diyo sanırım baska isim olsa bile agzımız alısmaz ipek hep dilimize gelir
Bizim de öyle eşim sadece bı ortamda ben Gökçe ismini beğeniyorum dedi bunu duyan kızım kardeşim Gökçe olcak Gökçe olcak diye diye bizi alıştırdı ki hiç aklımızda yoktu ve etraf de sizin hesap öyle demeye başladı. Biz de çok alıştık sanırım başka bi isme karar versek bu kadar alışamicaz

ilk bebegimde medela kullandim cokta memnun kaldim.kismetse 2. bebisimdede kullanicam .aventte eminim cok cok iyidir.

ipek ismine asigimm .malesef esimin ailesinde ve benim ailemde ipek ismi var diye koyamiyorum .hep derdim bekarken kizim olursa kesin ipek koyucam diye .kismet olmadi :)

Ben de medela kullandım bir kez arıza yaptı süt kaçmış içine firmaya gönderdim ücretsiz tamir ettiler gonderdiler onun dışında sorun yaşamadım güzel bence

Bende iki isim hiç istemiyorum her zaman derdim çocuğuma iki isim koymam çünkü kullanılmıyor ama eşim sağolsun babasının adını koymak istiyor yusuf bende mecburen yanına kendi istediğim ismi koyacağım ama o kadar isteksiz im ki isim bile düşünmüyorum bazen sinirlenip aman sadece yusuf olsun diyorum kendi kendime çok dertliyim anlayacağın ben isim konusunda :)

ilk bebegimde medela kullandim cokta memnun kaldim.kismetse 2. bebisimdede kullanicam .aventte eminim cok cok iyidir.

Ben de medela kullandım bir kez arıza yaptı süt kaçmış içine firmaya gönderdim ücretsiz tamir ettiler gonderdiler onun dışında sorun yaşamadım güzel bence
bu markayı yeni duydum baktım güzel birşeye benziyor ama fiyatı baya pahalıymış 545 tl dio

Eklentiler

• oyunmedswi.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 58
bu markayı yeni duydum baktım güzel birşeye benziyor ama fiyatı baya pahalıymış 545 tl dio
Benim kullandığım model resimdeki gibiydi fiaytinj hatırlamıyorum ama sizin yazdığınız kadar değil rastgele bı siteden aldım resmi de 259yaziyo

Eklentiler

• Screenshot_20171201-152804.webp
    8 KB · Görüntüleme: 42
Benim kullandığım model resimdeki gibiydi fiaytinj hatırlamıyorum ama sizin yazdığınız kadar değil rastgele bı siteden aldım resmi de 259yaziyo
sizin yazdığınız mini modeliymiş galiba normal boyut olanı en uygun 444 tl den başlıyor benim baktıklarımda ben avent e pahalı diyordum ama daha pahalısı varmış

Süt sağma ben lansinoh kullandım. Bende memmnundum. Avent kullalananlarda memnundu. Bence avent medela lansinoh daha ucuzu hangisiyse al derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…