2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
süt sağma ben almadım işe baslarken alırım diye düşündüm şimdi eveyim emer nasıl olsa diye
alsam mı bilemedim

Ben sut sagma olarak avent aldim. İlk gunden itibaren kullanilma ihtimali olduggunu dusunup aldim. Medela kullanan arkadasim hastane modeli olmadigi surece hepsi ayni bence dedi. Yani icinde sut uzun sure kalirsa bir ise yaramiyormus. Emzirdikten sonra kalanlar icin bunlar birde calisirken sagip koymak icin. Avent kullananlar memnundu. Medelayi cok duymadim heralde pahali diye.

Bende doktroa gittim bugun. Kasilmam var gibi hissediyordum. Nstye aldi bir sey cikmadi cok sukur. Ama 1hafta rapor verdi. İste cok yoruluyorum iyi olur benim icin dinlenirim bu hafta. 32 den once bir dinleneyim bari dimi :))
Sirt ustu yatma olayini sordum cok. Da takilma dedi. Rahatsiz olursan hissedersin zaten dedi. Tansiyonda falan oynama yapabiliiyormus. Belki gece uyanmamizin sebebi odur rahatsiz olup uyandiriyordur bebege bir sorunu yok zaten. Zaten ilerleyince saga uada sola yatma istegi olucak dedi.

Ters yazmışım aslında dediğin gibi düşünmüştüm. Çok sulanması da iyi değil, pıhtılaşması zaten riskli. Her tarafı şeyli değnek işte

Ters yazmışım aslında dediğin gibi düşünmüştüm. Çok sulanması da iyi değil, pıhtılaşması zaten riskli. Her tarafı şeyli değnek işte

0.4 e düşseler yeterli olur bence, ben 0.4 devam ediyorum ve sınır içindeyim.

valla artık iyice irite oldum zaten. doktorum bir özel lab. önerdi ama oraya yaptırmayacağım. başka 2 hastanede tahlil vereceğim. ona göre davransın. 5. bir tahlil istersede artık içimden nasıl bir canavar çıkar düşünemiyorum bile

Bugün beşik içi takımını getirdi annem seriyoruz, bitsin çekip gönderirim tabi. Dolap ve 4 çekmeceli şifonyeri de var onları da gönderirim.

Ben onun neredeyse yarı fiyatına yaptırdım ve mobilyadan anlayan biri geldi, ağacını ve boyasını çok beğendi.

İpek ismini çok severim ama 3 arkadaşım koydu. Onun dışında da bu ara çok koyan var gerçekten. Bence daha farklı bir isim daha iyi ama tabi sizin içinize sinmeli.

Kızlar yazamıyorum misafirlerden dolayı pek ancak okuyabilirsem okuyorum , bir kaç güne gidici gibiler zaten bakalım doğuma tekrar gelecekler..

Gitmeden de bebeğin eksikleri varsa alalım dediler ben sürekli evde olduğum için manuel sağma makinesi alayım diyorum oğlumda manuel işimi görmüştü tabi ama plastik şey sonuçta işim bitince atmıştım yeni almak gerekecek onu aldırırım biberon burun aspiratörü felan öyle ufak tefek şeyleri kalmıştı zaten heves etmişler alsınlar bakalım :)

Ya öyle de işte ne bileyim iki isim fikrine alışamıyorum hiç bakalım artık bir tam karar verebilsem içime sinen bir isim bulabilsem

aventin hangisiydi acaba bundada 2 çeşit var

Eklentiler

• philips-avent-scf31213-cantali-elektronik-x.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 100
  • IMG-20160101-WA0003.webp
    44,3 KB · Görüntüleme: 101
Kızlar ben bu kapı süsünü cok beğendim fiyatını sordum 400 lira dedi sok oldum böyle hazır yuva bulup kendim üstünü süslemek istiyorum Ankara’da böyle hasır yuva göreniniz oldu mu suluhan da Kızılay’da falan

Eklentiler

• 87C3F362-4BAF-4FE8-8D91-C4099B4A399C.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 109
ooooooooooo maşallah bu iş hepten ticarete döndü zaten bende çocuk odası avizesi beğenmiştim 225 tl dediler.aynı kumaştan alıp kapmadım bizim avizeyi aynısı oldu maliyet 12,5 tl

ooooooooooo maşallah bu iş hepten ticarete döndü zaten bende çocuk odası avizesi beğenmiştim 225 tl dediler.aynı kumaştan alıp kapmadım bizim avizeyi aynısı oldu maliyet 12,5 tl
VALLA SOK OLDUM 400 TL DİYİNCE

Şaka mı bu yaa insanlar bu işi iyice abartmis ama talep var demek ki inanılır gibi değil eğil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…