- 9 Şubat 2007
- 6.965
- 3.485
- 698
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #27.561
Aynısını bende düşünüyorum sunun neresine 400 lira gitmiş olabilir en fazla 100 tl gitmiştir malzemesinebende kısa süreli bir şok geçirdim ne yalan söyleyim kumaşla kaplı avize yani bendemi bu işe girsem diye düşünmedim değil
Gerçekten bende sasırdım yeri Ataşehir deymis atölyenin dedim oradakiler alıyor galiba ama yazık ya resmen ev kirası parasıŞaka mı bu yaa insanlar bu işi iyice abartmis ama talep var demek ki inanılır gibi değil eğil..
Gayet güzelmiş ne kadarsa yaptırıyorsun cnmbende kapı süsü bunu yaptırıyorum SILA olarak ahşap hem hastanede kullanıcam hemde sonrasında beşiğinin üstüne duvara asıcam
Bana sağlık ocağında vermişlerdi yazın damla seklinde artık ben de kullanicam kış geldiBende gebe kalmadan önce içiyordum cnm evde de var devit damla içsem hamilelikte kullanılıyormu
Bi arkadaşımın kızının adı ipek güneş çok güzel bi isim bence yani güzel isim ipek ben de nil düşünüyorum bi yandan da çok kısa geliyoraslında eşim mobılyacı istediğim modeli yaptırır ama ben ugrasmak ıstemıyorum az kaldı diye :)
önceden ipek ismini duymazdım şimdi sanki her yerden ipek diye kız çocuğu çıkıyor
benimde çevremde hiç yok belki de çevremızde tek olacak :) umarım inş :)
tuhaf sacma isimleri bende sevmıyorum mesela ares hira falan gibi isimleri sevmiyorum
mesela benim ismim ekin okulda bi tek ben vardım anaokulu ılk okul lıse unıde bıle sınıfta tek ekin benden öyle olsun istiyorum
kendi ismim olmasa ekin koyardım kızımın ismini
ablamın evrim yani bizim gibi değişik bulunmadık olsun istediğim için ipek seçmiştim şidmi her yerden duyuyorum
bence ayaz aras güzel isimler
evet algıda seçicilik olabilir eşiminde ikinci ismi var hiç bilmez söyle dönüp bakmaz kaç kere ikinci ismini söylemediği ve yazmadığı için kartlarda falan sorun yaşadık adam o kadar benimsememiş ikinci ismi
zaten tek bi ismi anne baba olarak biz söyleyeceksek 2. isim kullanılmayacaksa boşa konuluyor gibi geliyor ki eşimde öyle olmuş
bence ömerin yanına selim güzel gider :) bu da benden öneri olsun
Yusufun yanına emir yakışıyor yusuf emir:)Bende iki isim hiç istemiyorum her zaman derdim çocuğuma iki isim koymam çünkü kullanılmıyor ama eşim sağolsun babasının adını koymak istiyor yusuf bende mecburen yanına kendi istediğim ismi koyacağım ama o kadar isteksiz im ki isim bile düşünmüyorum bazen sinirlenip aman sadece yusuf olsun diyorum kendi kendime çok dertliyim anlayacağın ben isim konusunda :)
Yok artık 100 tl bile yoktur maliyeti iyice sapittilar böyle hobi malzemeleri satan bi yerde mutlaka bulursun o yuvadan ankarada vardir eminim ben kucuk bi ilcede yasiyorum orda bile malzeme dolu dedigin gibi bi ailenin kira parası yazık vallaKızlar ben bu kapı süsünü cok beğendim fiyatını sordum 400 lira dedi sok oldum böyle hazır yuva bulup kendim üstünü süslemek istiyorum Ankara’da böyle hasır yuva göreniniz oldu mu suluhan da Kızılay’da falan
Bunuda çok araştırdım 230 dan başladı fiyatlar en son 70 tl ye anlaştım instagramda birisiyle yapılıyor şimdi gelince yine atarım burayaAynısını bende düşünüyorum sunun neresine 400 lira gitmiş olabilir en fazla 100 tl gitmiştir malzemesine
Avize olayı da cidden cok ayrı resmen yüzde binbeşyüz karla satıyorlar nerde avize satan barsa hep zengin orta halli ticaretciye hiç denk gelmedim avize satan
Gerçekten bende sasırdım yeri Ataşehir deymis atölyenin dedim oradakiler alıyor galiba ama yazık ya resmen ev kirası parası
Gayet güzelmiş ne kadarsa yaptırıyorsun cnm
baya uyguna anlaşmışsınBunuda çok araştırdım 230 dan başladı fiyatlar en son 70 tl ye anlaştım instagramda birisiyle yapılıyor şimdi gelince yine atarım buraya
zaten renkli ahsapları bu şekilde ben pembe beyaz yaptırıyorum gökkuşağını kendim boyuycam bitekbaya uyguna anlaşmışsınboyamasını da yapacak mı peki?
bir de kızlar ben de ahşap yaptıracağım. ankamall de hobimit diye bir mağaza var hobi malzemeleri satılıyor. Suluhanda da mağazası var. instagramda ankarahobisanat. ben orda yaptıracağım ham ahşap kendim boyayacağım fikir açısından bakabilirsiniz. ahşap yapanlara göre nispeten daha uygun geldi bana
Ozaman doktor bırak dediği anda bırak cok kullanıp dogumu engelleme ileri haftalar için konusuyorum Bn sezeryanım ondan kullan dedım doktorama içmeyi unuttuğum günün ertesi başlıyor ağrı
harika olmuş güle güle kullanınBir de yatağımız montessori ve merdiveni var. Amaşu an üst seviyede duruyor, 7.aydan sonra alt seviyeye alıp kapımızı açacağız kısmetse :)
Cok begendim allahım bebeğini o yatakta yatırmayı sizde doya doya büyütmeyi nasip etsin inşallahEki Görüntüle 2074088
Eki Görüntüle 2074090 Eki Görüntüle 2074091
Bizim odanın şimdiki durumu, renkler fotoğrafta biraz koyu çıktı. Avizemiz de henüz asılı değil :)
Gule gule kulansin minik saglikla gelsin de.Benimde mobilyalar geldi simdi kuruyorlar cok heyecanliEki Görüntüle 2074088
Bizim odanın şimdiki durumu, renkler fotoğrafta biraz koyu çıktı. Avizemiz de henüz asılı değil :)
Harika olmuş canım güle güle sağlıklı günlerde kullanın inşallah:)Eki Görüntüle 2074088
harika olmuş güle güle kullanın
Cok begendim allahım bebeğini o yatakta yatırmayı sizde doya doya büyütmeyi nasip etsin inşallah
Gule gule kulansin minik saglikla gelsin de.Benimde mobilyalar geldi simdi kuruyorlar cok heyecanli
Harika olmuş canım güle güle sağlıklı günlerde kullanın inşallah:)
Eki Görüntüle 2074088
Eki Görüntüle 2074088
Çok güzel sade şık olmuş güle güle kullansınEki Görüntüle 2074088
Yuh ya valla maliyeti 20 liradır en fazla ne kadar cizdansızlar kar et etde arkadas 380 lira edeceğine 80 lira et milleti kandırıyorlar. Tamam çok güzel ama kesinlikle kendin yapabilirsin canımKızlar ben bu kapı süsünü cok beğendim fiyatını sordum 400 lira dedi sok oldum böyle hazır yuva bulup kendim üstünü süslemek istiyorum Ankara’da böyle hasır yuva göreniniz oldu mu suluhan da Kızılay’da falan
Evet canım benim eşimde eren önerdi yusuf eren ama ben istemedim emir de güzel Aslında bakalım teşekkür ederim :)Bana sağlık ocağında vermişlerdi yazın damla seklinde artık ben de kullanicam kış geldi
Bi arkadaşımın kızının adı ipek güneş çok güzel bi isim bence yani güzel isim ipek ben de nil düşünüyorum bi yandan da çok kısa geliyor
Yusufun yanına emir yakışıyor yusuf emir:)
Yok artık 100 tl bile yoktur maliyeti iyice sapittilar böyle hobi malzemeleri satan bi yerde mutlaka bulursun o yuvadan ankarada vardir eminim ben kucuk bi ilcede yasiyorum orda bile malzeme dolu dedigin gibi bi ailenin kira parası yazık valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?