2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
bende kısa süreli bir şok geçirdim ne yalan söyleyim kumaşla kaplı avize yani bendemi bu işe girsem diye düşünmedim değil
Aynısını bende düşünüyorum sunun neresine 400 lira gitmiş olabilir en fazla 100 tl gitmiştir malzemesine
Avize olayı da cidden cok ayrı resmen yüzde binbeşyüz karla satıyorlar nerde avize satan barsa hep zengin orta halli ticaretciye hiç denk gelmedim avize satan
Şaka mı bu yaa insanlar bu işi iyice abartmis ama talep var demek ki inanılır gibi değil eğil..
Gerçekten bende sasırdım yeri Ataşehir deymis atölyenin dedim oradakiler alıyor galiba ama yazık ya resmen ev kirası parası

bende kapı süsü bunu yaptırıyorum SILA olarak ahşap hem hastanede kullanıcam hemde sonrasında beşiğinin üstüne duvara asıcam
Gayet güzelmiş ne kadarsa yaptırıyorsun cnm

Bende gebe kalmadan önce içiyordum cnm evde de var devit damla içsem hamilelikte kullanılıyormu
Bana sağlık ocağında vermişlerdi yazın damla seklinde artık ben de kullanicam kış geldi

Bi arkadaşımın kızının adı ipek güneş çok güzel bi isim bence yani güzel isim ipek ben de nil düşünüyorum bi yandan da çok kısa geliyor

Yusufun yanına emir yakışıyor yusuf emir:)

Yok artık 100 tl bile yoktur maliyeti iyice sapittilar böyle hobi malzemeleri satan bi yerde mutlaka bulursun o yuvadan ankarada vardir eminim ben kucuk bi ilcede yasiyorum orda bile malzeme dolu dedigin gibi bi ailenin kira parası yazık valla

Bunuda çok araştırdım 230 dan başladı fiyatlar en son 70 tl ye anlaştım instagramda birisiyle yapılıyor şimdi gelince yine atarım buraya

Bunuda çok araştırdım 230 dan başladı fiyatlar en son 70 tl ye anlaştım instagramda birisiyle yapılıyor şimdi gelince yine atarım buraya
baya uyguna anlaşmışsın boyamasını da yapacak mı peki?

bir de kızlar ben de ahşap yaptıracağım. ankamall de hobimit diye bir mağaza var hobi malzemeleri satılıyor. Suluhanda da mağazası var. instagramda ankarahobisanat. ben orda yaptıracağım ham ahşap kendim boyayacağım fikir açısından bakabilirsiniz. ahşap yapanlara göre nispeten daha uygun geldi bana

zaten renkli ahsapları bu şekilde ben pembe beyaz yaptırıyorum gökkuşağını kendim boyuycam bitek

Bir de yatağımız montessori ve merdiveni var. Amaşu an üst seviyede duruyor, 7.aydan sonra alt seviyeye alıp kapımızı açacağız kısmetse :)

harika olmuş güle güle kullanın

Cok begendim allahım bebeğini o yatakta yatırmayı sizde doya doya büyütmeyi nasip etsin inşallah

Gule gule kulansin minik saglikla gelsin de.Benimde mobilyalar geldi simdi kuruyorlar cok heyecanli

Harika olmuş canım güle güle sağlıklı günlerde kullanın inşallah:)

Çok çok teşekkürler hepinize, amin hepimiz sağlıkla Doğum yapıp sağlıkla alalım kucağımıza, güzel günlerde büyütelim inşallah :)

Yuh ya valla maliyeti 20 liradır en fazla ne kadar cizdansızlar kar et etde arkadas 380 lira edeceğine 80 lira et milleti kandırıyorlar. Tamam çok güzel ama kesinlikle kendin yapabilirsin canım

Evet canım benim eşimde eren önerdi yusuf eren ama ben istemedim emir de güzel Aslında bakalım teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…