2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Günaydın çok karnım ve belim ağrıyor ayrıca bu bende bulantı yapıyor napsam ki bebekte çok hareketli

Evet baştan nasıl kullanılırsa öyle gider aslında bende okulda iki isimli öğrencilerime iki ismiyle sesleniyorum sonuçta ailesi koymuş diyorum. Bakalım içime sinen bir şey olursa iki isim koyarım bu gidişle ama bulamadım henüz

Benim de ismi Yusuf olan öğrencim var , soyadıyla birlikte söylüyorum. :) Yusuf adı az geliyor .. eğer sınıfta onun adıyla bir öğrenci var ise , o zaman ikili isimler işe yarıyor, kızlar da 2.ad olarak Nur ismi pratik o yüzden..

Ha ha oda iyiymiş az gelmesi iki isim olsa daha iyi olurdu diyorsun yani :) Tamam düşüneceğim bunu işte ben ayaz düşünüyorum ama yanına çok modern mi kalıyor

Kızlar selam doktordan çıktık bu kez farklı bir doktora gittim tüm tahlillerimi gösterdim şikayetlerini anlattım Baya ilgilendi kanamamim nedeni için polip olabilir dedi alttan muayene etmem gerekir dedi gerçekten de polip varmış bir iki cm kanamam o yüzden oluyormus bebise sıkıntı değilmiş baya rahatladım ama yine fazla hareket yasak dinlenmeye devam 1400gr olmuş karın çevresi boy falan normal ama kafa baya geri çıktı 26+6gibi biseydi sanırım sorun değil dedi ama şimdi de buna taktım kafayı umarım önemli bişey değildir

En azından sebebini öğrenmiş oldun ve ciddi bişey olmadığını öğrendin iyi olmuş canım kafa için de bazen büyük diyorlar bazen de küçük bebisler o arayı son haftalarda kapatiyor merak etme

Bayıldım.... çok zevkli ve renkler...detaylar ince bir zevkin eseri...Güle güle-sağlıkla iyi günlerde kullanın bebeğinizle

Canım oda şahane olmuş
Hayırlı sağlıklı uslu günleri ömrü olsun inşallah

Bayıldım odanıza sağlıkla güzel günleriniz olsun inşallah.

Çok çok güzel olmuş Güle güle uyusun büyüsün odasında. .

Odanız çok güzel olmuş. Sağlıkla büyütün. Nevresim takımı ve yatak korumaları var ya yanda onları nereye yaptırdınız?

Herkese çok çok teşekkürler, amin inşallah sağlıklı günlerde kullanalım hepimiz tüm hazırlıklarımızı.

mucka canım çatılı olanlardan özellikle istemedim ben, arkadaşın oğlu ona tutunup sallanırken ciddi şekilde düşünce korktum ben. Size de Öner'im zamanı gelince onun önlemini almaya çalışın.

mucka A asya17 bizim yatak içimizi komple annem dikti. Yan korumalar, nevresim, yatak örtüsü, yastıklar hepsini. Allah razı olsun bizi büyük masraftan kurtardı. Üstelik ne istesem dikiyor :) chicco nexttome için de minnacık nevresimler hazırladı :)

Gözün aydın, sebebi bulunmuş ya içini rahatlatır en azından. Şurada kaldı 1,5-2 ay onda da dinlenerek geçirirsen tamamdır bu iş

Her iki isimde çok güzel allah gönlüne göre versin benimde kızımın ismi nasipse zeynep olcak benimde anacigimin ismi oğluma eşim koymuştu hatta k Valide ozaman takılıyorum kız olursa zeynep koy benim için fark etmez diye şimdi allah nasip ederse kızım olcak zeynep olcak diyince kıskandı bi babanıza danışın oğlun ismi koyarken danismadiniz diyor kaldıkikayinpederim öyle karışan biri değil bide kayinpederin iki ismi var muhammed ilk ismi anliyacagin yani kiskaniyorlar nedense isim sorun haline geliyor eşime allah razı olsun oda bana destek çıkti isim kararlaştırıldı

Arkadaşlar çok özür dileyerek soruyorum az önce lavaboda tuvalet kağıdına sümüksü kıvamda açık kahverengi kirli sarı gibi akıntı geldi,doktoruma yazdım ama henüz dönmedi,fikri olan var mı?

Koyu renk değilmiş canım, bu aylarda akıntılar normal yazıyor kitaplarda. Koku yoksasorun yoktur diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…