2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Suluhana yeni gittim buna brnzer vardı. Harflerde vardı joy boy süsleme malzemeleride. En fazla 50 lira harcarsın buna. Ben çerceve aldım ici kadifeli çicekle süsleyip isim yazacağim toplamda 55 lira harcadım aynisına 150 lira demişlerdi banada.

Çok güzel sade şık olmuş güle güle kullansın

Çok güzel olmuş canım sağlıklı güzel günlerde kullanın :)

Muhtesem olmus bayildim gule gule saglikla kullansin odasini

Cok guzel olmus canim gule gule kullanin :)) isikli agacina bayildim ayrica bende benzeri bir duvar susu begendim instagramda ama guvenemedim yaptirmaya. Sen nereye yaptirdin?

çok teşekkürler kızlar, amin inşallah. sizlerin ki de çok güzel oluyordur eminim.

nemesis ben odayı yaptırdığım yere yaptırdım canım, adı baby mio. instagramdan iletişime geçebilirsin sahibi meral hanım. hatta adımı verebilirsin. ama eskişehir e nasıl gönderilir bilmiyorum :)

Kizlar 5 saatlik yola gitmeyi düşünüyorum ama korkuyorum. Seyahat eden var mı bu haftalarda? Bana bi yardım edin çok kararsızım.

Eki Görüntüle 2074088
Eki Görüntüle 2074090 Eki Görüntüle 2074091

Bizim odanın şimdiki durumu, renkler fotoğrafta biraz koyu çıktı. Avizemiz de henüz asılı değil :)

Güle güle kullanın çok güzel olmuş oda ferah ve düzenli görünüyor, mışıl mışıl uyusun

Bizim yatak klasik montessori, eşim çatı kısmına salıncak kurarız bebek sallanır diyor

Bir de yatak nevresimini filan diktirdin mi? Ben instagramda bir kaç sayfaya sordum benim yatak boyutu da büyük olduğundan yapamayız dediler

Kizlar 5 saatlik yola gitmeyi düşünüyorum ama korkuyorum. Seyahat eden var mı bu haftalarda? Bana bi yardım edin çok kararsızım.
Ptz den bu yana 1350 km yol gitmişim. Bide kendi başıma. Yarın da 220 km daha gideceğim. Mecburum. Bence doktoruna sor. Riskin yoksa gidilir. Ama hamileliğin seyrini doktorun biliyor

Ptz den bu yana 1350 km yol gitmişim. Bide kendi başıma. Yarın da 220 km daha gideceğim. Mecburum. Bence doktoruna sor. Riskin yoksa gidilir. Ama hamileliğin seyrini doktorun biliyor
Başlarda riskim vardı o yüzden evham yaptım ama çok şükür bayadir iyi gidiyoruz. Dr 2 saatte bir mola vererek gidebilirsin dedi. Insallah sıkıntı olmaz.

Ben ucakla seyehat ettim onceki hafta yarinda 4 saatik yola gidicem bir problem yadamiyorum.riskli bir durumun yoksa cekinme hic yolculuktan

37 haftada seyahat ettim 5.5 saatti. 36da gidip 37de döndüm 37+3 te doğum yaptım ama soktor alakalı değil demişti.

Banada yan korumaligi yapamayiz diyorlar ve cok gereksiz pahalli fiyatlari ben etrafta bir yirganci bulup diktircem sende bir terzi bul kumasini gotur dikerler bosver instagrami

Kızlar ya ilk defa 7 ay sonra size bi soru sormak istiyorum. Normalde hiç ama hiç pimpirikli bi insan değilimdir. Hayırlısı der geçerdim. Bugün anneme geldim 2 gece öncesi karnımdan bişey lök diye kasıklarıma doğru geçiş yapmıştı. Bebek aşağıda toparlanmıştı resmen ve hafif bi ağrı yapmıştı. Anneme hiç bahsetmedim bundan fakat bugün bebeği aşağıda taşıyorsun galiba kızım sen miğden bomboş dedi. Sonrada doktoruna bi sor bakalım dedi. Sizde bu durumu yaşıyor musunuz? Fikri olan varsa yardımcı olabilir mi

37 haftada seyahat ettim 5.5 saatti. 36da gidip 37de döndüm 37+3 te doğum yaptım ama soktor alakalı değil demişti.
2 saatte 1 mola vermem gerekiyormuş ama siz de vermiş miydiniz? Ve bu molalar 5 10 dk yeter mi? Umarım yolculukla ilgili değildir sizin doğum :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…