2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Koyu renk değilmiş canım, bu aylarda akıntılar normal yazıyor kitaplarda. Koku yoksasorun yoktur diye düşünüyorum
Doktorum dinlenince geçer istirahat edelim artarsa haberleşelim dedi inşallah anlık bir şeydir,dünü de sıkıntılı geçirdiğim için tedirgin oldum,tabi internet araştırmalarım da cabası,kahverengi alıntı amniyon sıvısı yazmış bir yerde
Bu arada oğluşunun odasına bayıldım çok hoş olmuş iyi günlerde kullanın canım :))

Evet canım ben senin bu söyledigini çevremdekilere de söyledim ben mesela çift soyismi kullanıyorum eğer dedim kızıma çift isim verirsen istese bile kullanamayacak. Ya annesi gibi Bu soyismi meselesine takılar da kendi soyadını kullanmak isterse

Merhaba arkadaşlar bizde 29 haftanın içindeyiz 27 haftada kızım baş aşağı döndü hala da öyle 2 hafta izin aldım işten yattım sürekli ama hala dönmüyor Dkt korkuttu erken doğum falan diye ama şimdi işe gitmek zorundayım sizin bebişler nerde bu kadar erken baş aşağı döndümü neler yaptınız çok korkuyorum bilgisi olan yazsın lütfen

Aynen canım ben de daha çok beğeniyorum
Bir de öyle bir şey olmuş ki içimizden gönlümüzden geçen isimler var tabi amSanaa su sana niye kızıyorsun et iki isim olsun diye de uğraşıyorlar
Mesela diyor ki işte oğlumun adını mert koymak istiyorum yanına ikinci isim ne koyayım
İkinci isim aklınızda olan bir isim varsa olur yoksa sırf ikinci bir isim bulma ay arayışı bana saçma geliyor

Biz de ben oğlumun adını eşimin babasının adını koyduk ama o zaten kesin gibi bir şeydi eşinin babası eşim daha çocukken vefat etmiş Hiç aklında yoksa evet senin için zorlama oluyor yanında bir isim daha güzel olur aklına yatar

Oh çok güzel maşallah size

Canm bnmkide 30 haftada bas aşağı dönmüştü bu erken dogum belirtisi degl ki daha doguma kadar kac kez dönecek sana doktorun mu desi erken dogum belirtisi doye bnm dokturum gayet iyi dedi yani erken dogum belirtisi degl dedi

Ben de Öğrencilerimi hep iki ismi ile hitap ediyorum ama bence aileleri tek ismiyle sesleniyor
Bu arada bu akşam bu sana üçüncü mesajım

Benim 24 haftadan beri bas asagiydi. Son 2 haftadir makat geliş. Doktorum habire doner o iki kontrol arasinda kim bilir kac kere donmustur dedi. Hatta o donemdigini sandigimiz arada bile donmustur sonra tekrar donmustur vs dedi. Onemli olan dogum zamani sekli. Takma kafana. Sadece fazla ayakta kalma ki erken dogumu tetiklemesin. Benim doktorum 2 saat aktif olarak ayakta kaldiysan mutlaka 15 20 dk oturacaksin ayaklari uzatip demisti.

Canm bnmkide 30 haftada bas aşağı dönmüştü bu erken dogum belirtisi degl ki daha doguma kadar kac kez dönecek sana doktorun mu desi erken dogum belirtisi doye bnm dokturum gayet iyi dedi yani erken dogum belirtisi degl dedi
Sağol canım cvp için ever doktor hep erken doğum olabilir yat sürekli dedi şaşırdım kaldım yani kafam karıştı

Çok teşekkür ederim inşallah herşey yolunda gider hepimiz için

Teşekkürler canım, amin inşallah :)

Hihihiii evet Doğru hatırlıyorsun, biz doğayı çok sevdiğimiz için böyle bir şey olsun istedik. Babamızın ismine de çok uydu :)

Ben dün kontrole gittim 28+5de. Doktor herşeyin normal olduğunu söyledi. 1200 gr, 40 cm dedi ama bana tuhaf geldi. Ya boyunu fazla söyledi ya kilosunu az. Kilosu az gibi dedim yok normal dedi.

Neyse sonra ben baş aşağı dönmesi için kaçıncı haftaya kadar bekliyorsunuz dedim (çünkü doktordan doktora değişiyor) ben son haftaya kadar beklerim sezeryanla yapmamak için dedi. Bu iyi bişey mi kötü bişey mi bilemedim. Fikirlerinize ihtiyacım var doğrusu.

Tatlıminternette her şey felaket habercisi, gerilme onları okuyup. Senin oğluşlar annelerini sakin bırakmıyor hiç ama merak etme daha içerde kalır onlar
Çok teşekkür ederim, amin inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…