2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Banada yan korumaligi yapamayiz diyorlar ve cok gereksiz pahalli fiyatlari ben etrafta bir yirganci bulup diktircem sende bir terzi bul kumasini gotur dikerler bosver instagrami

Annem diker canım ya öyle yapcam bende sanırım. Hazır nevresim takımları 70tl filan, instagramdakiler 150-200 civarı fiyat veriyor. O paraya annem bana 3-4takım yapar. Yan korumasına da elyaf koyarız dedi. Bakalım daha yatak gelmedi. Ben de kumaş filan alamadım gidemedim. Gelecek hafta alırım inşallah da yapılır.

Benimki de hep aşağıda. Hatta az önce baya bi kasıklara indi geri geldi. Ben normal diye düşünüyorum ama içindd kalmasın sor istersen doktoruna da.

2 saatte 1 mola vermem gerekiyormuş ama siz de vermiş miydiniz? Ve bu molalar 5 10 dk yeter mi? Umarım yolculukla ilgili değildir sizin doğum :/
Yok zaten geldikten 3 gün sonraydı alakalı değil bencede. Vermiştim evet araba bile kullandım hatta sürekli yolculuk yaptım ben hiç sorun yaşamadim. Sadece elde ayakta şişme oluyor biraz o kadar. Yani olacak olsa giderken olurdu demek istedim ondan yazdım 36da gittim diye. Eğer tek yön gitsem yolculuktan derdim ama değildi:)

Zaten sizin hafta da ileriymis. Teşekkür ediyorum :)

Ya öyle de işte ne bileyim iki isim fikrine alışamıyorum hiç bakalım artık bir tam karar verebilsem içime sinen bir isim bulabilsem
Aslında ben de bu konuda hala kararsızım
Kıza iki isim isteniyorum
Aslında ismi büyük ihtimal aslışah olacak ama eğer iki isim olsaydı Aslı Şeyma da düşünebilirsen Şeyma annecimin adı tek şeymayı da eşim istemiyor annesi alınır şimdi oysa babasının adı oğlum

İpek ismini çok severim ama 3 arkadaşım koydu. Onun dışında da bu ara çok koyan var gerçekten. Bence daha farklı bir isim daha iyi ama tabi sizin içinize sinmeli.
Çevremde hiç İpek isimli biri YÖK ama benim de uzun zamandır çok beğendiğim bir isim
Çok narin tatlıhanfendi kızları çağrıştırıyor bana

Yusuf ismi çok güzel bence
Bir de heveslenip iki isim koyunca pişman oluyorsun amaaann tek isim de olabilirdi diyorsun
Ben de rahmetli kayompederimin adını koydum yanına ekle ama şimdi olmasa da olurdu diyorum

Eki Görüntüle 2074088
Eki Görüntüle 2074090 Eki Görüntüle 2074091

Bizim odanın şimdiki durumu, renkler fotoğrafta biraz koyu çıktı. Avizemiz de henüz asılı değil :)
Masallah hepsi süper olmuş güle güle sağlıkla kullansın beyfendimiz

Kapı süsü için çelenk tarzı bir şey arayan vardı mesajı bulup da alıntılayamadım ama nette bunu buldum belki faydalanabilir

https://www.funbou.com/dogal-kapi-celengi-2608
Canim cok teşekkür ederim Hızır gibi yetiştin cok sağol

Suluhana gidip bakayım olmadı arkadaşın dediği yerden sipariş ederim cok teşekkür ederim cnm

Çevremde hiç İpek isimli biri YÖK ama benim de uzun zamandır çok beğendiğim bir isim
Çok narin tatlıhanfendi kızları çağrıştırıyor bana
Valla kızlar konusunca sizlerle biraz rahatladım zaten baya ağzımıza yapıştı cinsiyet belli olmadan önce sumak diyorduk lakap olarak cinsiyet belli olur olmaz İpek oldu herkes de alıştı istesekte ağzımızdan atamayız artık bencede

Benimde bebekler aşağıda duruyor.ilkide öyleydi yine öyle. Bide şimdi döndü iyice indi bazen kasıklardan bile atta hisseddiyorum hareketleri düşün.

Doktora sormuştum ben plesanta önemli demişti rahim agzında da kısalık yok ona bakıyor bide. Sende bunları sor eğer normal derse sorun yoktur.

Cnm bilmiyorum tabi siz ne dusunuyorsunuzda ben iki ismim olmasindanda cok memnunum. Babam bize hep iki isim koymus ama tek ismi kullandik. Yani yanina guzellik katsin bizim kararkterimize diye koymus acikcasi ha diger ismime cok aliskin degillim normalde donup bakmam onu soyleyenlere alinmam. Ustume ama isime gelince de kullaniyorum :)) tek dezavantaji iki soyad kullanmamak oldu bana. ondada iki isimde nasil karisiklik.oluyorsa iki soyadi kullanincada ayni seyler oluyor sonucta diyerek bende kizima iki isim koyucam insallah

O zaman alınmaz canım sonucta babasının adını koymuşsun o zaman senin baban da alınsaydı. Bence istiyorsan koy aslı şeyma güzel olmuş yan yana ama aslışah ta güzel ve bende tek ismi daha çok seviyorum özellikle kız Çocuğunda

Yusuf ismi çok güzel bence
Bir de heveslenip iki isim koyunca pişman oluyorsun amaaann tek isim de olabilirdi diyorsun
Ben de rahmetli kayompederimin adını koydum yanına ekle ama şimdi olmasa da olurdu diyorum
Isim güzel ama insan kendisi seçmeyip direkt bu olsun denilince olmuyor hem benim kayınbabam yaşıyor üstelik yani allah uzun ömür versin tabi ki.. bilmiyorum canım sonra çocuğuma istediğim ismi koyamadım diye içimde kalır mı acaba diyorum

Bence içinde kalmasın iki isim koy kesinlikle. İster ikisini birden kullanırsın istersen sevdiğin ismi. Bir de baştan nasıl söylersen öyle alışıyorsun çevren de o şekilde alışıyor. Kardeşlerimin eşimin ve çevremdeki çogu çocugun iki ismi var biz alışkın olduğumuz için sanırım hiç zor gelmiyor iki isim kullanmak:) sanki birleşmiş bir isim olmuş gibi kolay söylüyoruz:))

Günaydın

Bugün cumartesi ama çalışıyorum hamileler haftada kaç saat çalıştırılabilir yasası yok mu yahu bu hafta 6.günüm, bide haftaya da yine böyle 6 olacak.

Bu arada rüyamda önce yeğenimi sonra bebeğimi emziriyordum dün gece de görmüştüm yine başka bir rüya galiba doğana kadar rüyada vakit geçiricez

2 saatte 1 mola vermem gerekiyormuş ama siz de vermiş miydiniz? Ve bu molalar 5 10 dk yeter mi? Umarım yolculukla ilgili değildir sizin doğum :/
Ucak seyahatinde problem yok ben kalkip her saat basi yuruyorum bir de bacak germe hareketleri var. ama arabayla mutlaka mola verip yurumem lazim benim elim ayagim cok sisiyor. 2 saat oturunca yuzugumu falan cikaramamistim elimden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…