2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Sağol canım cvp için ever doktor hep erken doğum olabilir yat sürekli dedi şaşırdım kaldım yani kafam karıştı
Bsy degl canm bnm ama bnm bebiste tam vajinami ustunde kendi doktorumda devlet hastanesinde ki doktorda erken dogum risk yaratmaz dedi cunku bebek dogana kadar 10 kez yer değiştirecektir dedi korkma genede dikkat et kendini yorma

Kilo ve boya takılma bence, hem ultrason ölçümlerinde değişim oluyor gem de her bebek aynı olamaz.

Normal Doğuma yaklaşımı da çok iyi bence doktorunun, sezeryan gerekse bile son haftada da yapılabilir. Takip edip bebek iyi olduğu sürece doğalına bırakmak çok güzel gerçekten

Benim kp yaşıyor ama bizim ki de kesindi eşim ben hep yıllardır dedim Babamın adını koyacağım diye bana mı sormuş derken şu erkeklerin de bu mantığı var bende şimdi adamı kırmak istemiyorum zaten sürekli istediğin bir isim koy yanına diyor

Valla çok takılmıyordum şimdiye kadar ama dediği ölçü gözümde çok zayıf canlandı o yüzden. Ben de normal istiyorum ama ne bileyim dönmeyince genelde son haftaya kadar bekletmiyorlar doktorlar. Bı terslik olur diye korktum açıkçası çok kabus görüyorum bununla ilgili.

Ben de koyacağım vefat etmiş biz tanışmadan önce. Daha cinsiyet bile belli değilken ben teklif ettim erkekse koyalım diye eşim çok sevindi. Ben zaten eşimi mutlu etmek için teklif etmiştim. Ama çok sonra kv ye söyledik o hiç sevinmedi sanki. İsim 'doğan' bu arada. Ama yanına bir türlü bulamadık tek kalacak herhalde böyle giderse

Keşke bana 1200 gr deseydi aynı zamanda bana 1400 gr dedi kafaya taktım fazla mı diye çünkü oğlum küçüktü bu bebek için de doktor oğlun gibi demişti şimdi böyle 1400 gr deyince acaba şekerden şekerim vardı keşke bana 1200 gram deseydi aynı zamanda bana 1400 gram dedi kafaya taktım fazla mı diye çünkü oğlum küçüktü bu bebek için de doktor oğlun gibi demişti şimdi böyle 1400 gr deyince acaba şekerim sınırdaydı iri bebek mi olacak korkusu oldu ben de doktor bu tür şeyler için şuan erken dedi bebek için de normal dedi şekerim yeniden mi Ölçtütsem

Kayınvalden neden sevinmedi ki acaba
Doğan ismi gayet güzel

Kızlar slm , tecrübeli annelere bir sorum var. Bebeğiniz için hangi şampuan kullandınız , çeşitli markaların bebek yağı ,şampuanı, pişik kremi falan olan avantajlı çantalı setleri var onlardan alayim diyorum. Benim araştırdığım uni baby , seba med, chicco, mustela ,bi de bübchen diye bir marka varmış onu da tavsiye ediyolar. Hangisini tavsiye edersiniz?

Neden sevinmedi acaba belki sürekli söylemek istemiyordur aklıma gelir filan diye bazı insanlar istemiyor söyleyemem diyor. Bizim ki de tek kalacak böyle giderse bakalım. Doğan can vardı benim arkadaşım bitişik gibi ama biz hep ikisini birden söylerdik

Biz uzun süre Mustela kullandık diğerleri de iyi bence onları da kullandık sonra annemin evinde Dalin vardı Dalin dan sonra oğlumun kafasında konak çıktı doktor görünce sarı Dalinle mi Yıkadığınız dedi kullanmayın dedi yani ne kadar doğru bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…