- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #27.681
Valla çok takılmıyordum şimdiye kadar ama dediği ölçü gözümde çok zayıf canlandı o yüzden. Ben de normal istiyorum ama ne bileyim dönmeyince genelde son haftaya kadar bekletmiyorlar doktorlar. Bı terslik olur diye korktum açıkçası çok kabus görüyorum bununla ilgili.
Hamza guZel bi isim ama bu isimlerin tek degil ikili kullanılması gerektiğini çocuğun taşıyamadığını duydum güçlü ve kuvvetli isimlerin yanına ikinci bir isim olmalıymış birkaç kişiyle de konuştum dini yonden tek konulan güçlü isimlerin sorun çıkardığını duydum çocukların küçükken cok hastalanması gibiSonunda isme karar verdik dogurmadan
Hamza olacak insaallah. Biraz ağır isimler seviyorum ben tam gönlüme göre oldu
Canim benim şekerim yok 28. Hafta da 1380 gr diKeşke bana 1200 gr deseydi aynı zamanda bana 1400 gr dedi kafaya taktım fazla mı diye çünkü oğlum küçüktü bu bebek için de doktor oğlun gibi demişti şimdi böyle 1400 gr deyince acaba şekerden şekerim vardı keşke bana 1200 gram deseydi aynı zamanda bana 1400 gram dedi kafaya taktım fazla mı diye çünkü oğlum küçüktü bu bebek için de doktor oğlun gibi demişti şimdi böyle 1400 gr deyince acaba şekerim sınırdaydı iri bebek mi olacak korkusu oldu ben de doktor bu tür şeyler için şuan erken dedi bebek için de normal dedi şekerim yeniden mi Ölçtütsem
Ben mustela aldım onu cok önerdiler deneyebilirsinKızlar slm , tecrübeli annelere bir sorum var. Bebeğiniz için hangi şampuan kullandınız , çeşitli markaların bebek yağı ,şampuanı, pişik kremi falan olan avantajlı çantalı setleri var onlardan alayim diyorum. Benim araştırdığım uni baby , seba med, chicco, mustela ,bi de bübchen diye bir marka varmış onu da tavsiye ediyolar. Hangisini tavsiye edersiniz?
Bazı anneler üzülüyor özellikle ölduyse@sinayropenmaviucurtma33 Valla söylemeye mı üzüldü yoksa benim bu kadar düşünceli olmama mı bilemedim. ayrıca 2 ay önce dedik kv ye. Ama her fırsatta tekrar soruyor ne koyacaksınız diye. Kabullenemedi de sanırım tuhaf
Bende bu aralar gerginin sol da batma var eller yine sis ve hissiyatsız sürekli huysuz bi haldeyimSinirlerim bozuk 2gündür üzerimde bir sabırsızlık gerginlik var. Eşime de kızdım akşam, babası da burdaykenhaklı olduğumu düşünüyorum ama o da kendini haklı görüyor belliki konuşmuyoruz 2saattir. Kendimi ev işine verdim ıvır zıvır şeyler yaptım. Şimdi de sırtımın ağrısından ağladım uyuyamıyorum
Hamza guZel bi isim ama bu isimlerin tek degil ikili kullanılması gerektiğini çocuğun taşıyamadığını duydum güçlü ve kuvvetli isimlerin yanına ikinci bir isim olmalıymış birkaç kişiyle de konuştum dini yonden tek konulan güçlü isimlerin sorun çıkardığını duydum çocukların küçükken cok hastalanması gibi
Mesela Şamil tek konmamalıymis keza Muhammed
Yine tabi sizin kararınız ben dip not düşeyim
Hamza guZel bi isim ama bu isimlerin tek degil ikili kullanılması gerektiğini çocuğun taşıyamadığını duydum güçlü ve kuvvetli isimlerin yanına ikinci bir isim olmalıymış birkaç kişiyle de konuştum dini yonden tek konulan güçlü isimlerin sorun çıkardığını duydum çocukların küçükken cok hastalanması gibi
Mesela Şamil tek konmamalıymis keza Muhammed
Yine tabi sizin kararınız ben dip not düşeyim dedim
Canim benim şekerim yok 28. Hafta da 1380 gr di
Doktor cok iyi dedi bence evham yapma belki son haftalarda almayacaktır hem tosun olsun sağlıklı olduktan sonra sıkıntı olmaz
Ben mustela aldım onu cok önerdiler deneyebilirsin
Bazı anneler üzülüyor özellikle ölduyse
Bir de bazı kişiler ölen kişilerin ismini koymak istemiyor kaderi ayni olursa diye mesela erkenden vakitsiz ölduyse
Belki kaynana ondan üzülüyordur ikinci bi isim ekleyin yanına :)
Bence Doğan ismi güzel ve yanına da yakışır her isim
Toprak Doğan
Topraktan gelen anlamıyla bence güzel olur
Hepimizden topraktan geldiğimize göre ikili şekilde iyi olabilir fikir tabi benim ki
Kayınvalide sonuçta belli olmaz hangisine üzüldüğü@sinayropenmaviucurtma33 Valla söylemeye mı üzüldü yoksa benim bu kadar düşünceli olmama mı bilemedim. ayrıca 2 ay önce dedik kv ye. Ama her fırsatta tekrar soruyor ne koyacaksınız diye. Kabullenemedi de sanırım tuhaf
Kayınvalide sonuçta belli olmaz hangisine üzüldüğü@sinayropenmaviucurtma33 Valla söylemeye mı üzüldü yoksa benim bu kadar düşünceli olmama mı bilemedim. ayrıca 2 ay önce dedik kv ye. Ama her fırsatta tekrar soruyor ne koyacaksınız diye. Kabullenemedi de sanırım tuhaf
Teşekkür ederimOlumlu düşün ki pozitifleri çek kendine, sağlıkla dğsunlarda en önemlisi bu. Doktoruna da güveniyorsan rahat ol, sonuçta herhafta durumuna bakacaktır.
Canım benim bebekte makat duruşa geçti yine sanırım sürekli dönüyor şimdilik böyle olması normaldir diyorum bende daha bir kaç hafta sonra baş aşağı olması gerek su an için fark etmez bence inşallah dönerler tabi kiTeşekkür ederimdoktoruma da güveniyorum ama söz konusu benim çocuğum olunca tedirgin oluyorum. Sağlıklı olmasını diliyorum tabi ki en başta. Ama ne bileyim rüyalardan çok etkileniyorum ya.
Canım benim bebekte makat duruşa geçti yine sanırım sürekli dönüyor şimdilik böyle olması normaldir diyorum bende daha bir kaç hafta sonra baş aşağı olması gerek su an için fark etmez bence inşallah dönerler tabi ki
Ben olsam sevinirdim ne güzel normal doğum yanlısı bir doktor bulmak kolay değil bu devirde. Bazı bebekler doğum anında dönüyormuş canım ama çoğu doktor beklemiyor doktoruna güveniyorsan hiç korkmaZaten çok döndüğünü hissediyorum. Gece falan uyuyamıyorum. Doktora gittiğimde ters durduğu zaman denk geldi. Doktor da son haftaya kadar beklerim diyince korktum. Hiç duymadım daha önce 40. haftaya kadar dönmesini bekleyen doktor. Zaten ben mesela doğum fiyatı hakkında bilgi almaya gittiğimde ordaki kadın hastanemizde normal doğum yapılıyor dedi ben şaşırdım. Ameliyathaneniz mı yok dicektim ki doktorun onceliginden dolayı böyle demiş. Çok zorunda kalırsa sezeryanla alıyor dedi sonra da.
Canim benim de 27. Haftada basi asagidaydi. Doktor boyle kalsa bile herhangi bir erken dogum belirtisi olmadigini soyledi. Hatta ben vajinada baski ve hassasiyet hissediyorum onun bile pozisyondan degil buyuk ihtimalle mantar ekfeksiyonu olabilecegini soyledi. Belki sana baska bisey gordugu icin yat demistir.Merhaba arkadaşlar bizde 29 haftanın içindeyiz 27 haftada kızım baş aşağı döndü hala da öyle 2 hafta izin aldım işten yattım sürekli ama hala dönmüyor Dkt korkuttu erken doğum falan diye ama şimdi işe gitmek zorundayım sizin bebişler nerde bu kadar erken baş aşağı döndümü neler yaptınız çok korkuyorum bilgisi olan yazsın lütfen
Günaydın hanımlar, dün akşam bebisi hissedemedim pek sadece zorla 1 veya 2 kez tık etmiştir karnım ondan da çok emin olamadım. Bir de sağ göğsümün altında batma var. Daha önceki günlerde de ara ara oluyordu. Benim gibi olanlar var mı yani bazı günler bebeği hissedemeyenler bir de arada batma hissi yaşayanlar? Evham kraliçesi oldum çıktım cumartesi kontrolüm var ama beklemek eziyete dönüştü
Benim batma her yerimde oluyor. Gogus altinda olunca nefes alamiyorum bazen.Günaydın hanımlar, dün akşam bebisi hissedemedim pek sadece zorla 1 veya 2 kez tık etmiştir karnım ondan da çok emin olamadım. Bir de sağ göğsümün altında batma var. Daha önceki günlerde de ara ara oluyordu. Benim gibi olanlar var mı yani bazı günler bebeği hissedemeyenler bir de arada batma hissi yaşayanlar? Evham kraliçesi oldum çıktım cumartesi kontrolüm var ama beklemek eziyete dönüştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?