2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Olumlu düşün ki pozitifleri çek kendine, sağlıkla dğsunlarda en önemlisi bu. Doktoruna da güveniyorsan rahat ol, sonuçta herhafta durumuna bakacaktır.

Sinirlerim bozuk 2gündür üzerimde bir sabırsızlık gerginlik var. Eşime de kızdım akşam, babası da burdayken haklı olduğumu düşünüyorum ama o da kendini haklı görüyor belliki konuşmuyoruz 2saattir. Kendimi ev işine verdim ıvır zıvır şeyler yaptım. Şimdi de sırtımın ağrısından ağladım uyuyamıyorum

merhabalar,
ben yatak odası için sepet beşik aldım, iç korumaları ve yorganın kılıfları çıkmıyor sabit yapmışlar. yıkamak istiyorum ama bozulmasından da korkuyorum. daha önce kullanıp yıkayan var mı aranızda. teşekkürler

Sonunda isme karar verdik dogurmadan

Hamza olacak insaallah. Biraz ağır isimler seviyorum ben tam gönlüme göre oldu
Hamza guZel bi isim ama bu isimlerin tek degil ikili kullanılması gerektiğini çocuğun taşıyamadığını duydum güçlü ve kuvvetli isimlerin yanına ikinci bir isim olmalıymış birkaç kişiyle de konuştum dini yonden tek konulan güçlü isimlerin sorun çıkardığını duydum çocukların küçükken cok hastalanması gibi
Mesela Şamil tek konmamalıymis keza Muhammed
Yine tabi sizin kararınız ben dip not düşeyim dedim

Canim benim şekerim yok 28. Hafta da 1380 gr di
Doktor cok iyi dedi bence evham yapma belki son haftalarda almayacaktır hem tosun olsun sağlıklı olduktan sonra sıkıntı olmaz

Ben mustela aldım onu cok önerdiler deneyebilirsin
Bazı anneler üzülüyor özellikle ölduyse
Bir de bazı kişiler ölen kişilerin ismini koymak istemiyor kaderi ayni olursa diye mesela erkenden vakitsiz ölduyse
Belki kaynana ondan üzülüyordur ikinci bi isim ekleyin yanına :)
Bence Doğan ismi güzel ve yanına da yakışır her isim
Toprak Doğan
Topraktan gelen anlamıyla bence güzel olur
Hepimizden topraktan geldiğimize göre ikili şekilde iyi olabilir fikir tabi benim ki

Bende bu aralar gerginin sol da batma var eller yine sis ve hissiyatsız sürekli huysuz bi haldeyim
Sağıma yatıyorum olmiyor soluma yatıyorum olmiyor is güç yapamamak da beni sinirlendiriyor sanki böyle kötürüm gibi hissediyorum iyice sinirleniyorum kendi işimi kendim halletmeye cok alışmışım
Bu arada eşimde tripleri mi yiyor tabi

Teşekkür ederim. Benimdd aklıma takıldı ama sonra arkadaşım konulabilir dedi. 2.isim kullanılmayınca aynı şey diyede açıkladi bizde kullanamayız muhtemelen. Benimde 2 adım.var eşiminde. Bana 6 7 yaşına kadar 2 adla hitap ettiler ama sonra yine tek adım söylendi sevmiyoruz eşimde bende iki isim. Hamza biraz ağır duruyor ama sevdik

Anlamı çok güzel oldu gerçekten ben bunu eşime bir söyleyeyim.
Kv ye gelince istemiyorum dese bile razıyım onu da demiyor ki. İlk söylediğimde konu orda bitti mesela hiç cevap vermedi iyi veya kötü. Ne bileyim ben de şaşırdım. Sonra da tekrar tekrar sorması tuhaf geldi. Dediğin gibi kaderi benzer diye düşünüyo olabilir ama ağzı yok mu söylesin. Herşeyi söyler normalde. Ben bir ara direkt sormayı düşünüyorum çünkü merak ediyorum. Hatta kv bizde şu an. Ev görmeye geldi. Kahvaltıda konu açılırsa söylerim bakalım.

Olumlu düşün ki pozitifleri çek kendine, sağlıkla dğsunlarda en önemlisi bu. Doktoruna da güveniyorsan rahat ol, sonuçta herhafta durumuna bakacaktır.
Teşekkür ederim doktoruma da güveniyorum ama söz konusu benim çocuğum olunca tedirgin oluyorum. Sağlıklı olmasını diliyorum tabi ki en başta. Ama ne bileyim rüyalardan çok etkileniyorum ya.

Teşekkür ederim doktoruma da güveniyorum ama söz konusu benim çocuğum olunca tedirgin oluyorum. Sağlıklı olmasını diliyorum tabi ki en başta. Ama ne bileyim rüyalardan çok etkileniyorum ya.
Canım benim bebekte makat duruşa geçti yine sanırım sürekli dönüyor şimdilik böyle olması normaldir diyorum bende daha bir kaç hafta sonra baş aşağı olması gerek su an için fark etmez bence inşallah dönerler tabi ki

Zaten çok döndüğünü hissediyorum. Gece falan uyuyamıyorum . Doktora gittiğimde ters durduğu zaman denk geldi. Doktor da son haftaya kadar beklerim diyince korktum. Hiç duymadım daha önce 40. haftaya kadar dönmesini bekleyen doktor. Zaten ben mesela doğum fiyatı hakkında bilgi almaya gittiğimde ordaki kadın hastanemizde normal doğum yapılıyor dedi ben şaşırdım. Ameliyathaneniz mı yok dicektim ki doktorun onceliginden dolayı böyle demiş. Çok zorunda kalırsa sezeryanla alıyor dedi sonra da.

Ben olsam sevinirdim ne güzel normal doğum yanlısı bir doktor bulmak kolay değil bu devirde. Bazı bebekler doğum anında dönüyormuş canım ama çoğu doktor beklemiyor doktoruna güveniyorsan hiç korkma

Kızlar günaydın 2 gündür sırt ağrısından yatamıyorum yan yatıyorum hep ama sırtımın yanları uyutmuyor artık daha 2 ay var napıcaz böyle

Günaydın hanımlar, dün akşam bebisi hissedemedim pek sadece zorla 1 veya 2 kez tık etmiştir karnım ondan da çok emin olamadım. Bir de sağ göğsümün altında batma var. Daha önceki günlerde de ara ara oluyordu. Benim gibi olanlar var mı yani bazı günler bebeği hissedemeyenler bir de arada batma hissi yaşayanlar? Evham kraliçesi oldum çıktım cumartesi kontrolüm var ama beklemek eziyete dönüştü

Günaydın kızlar nasılsınız
Homely_angel cnm odanız çok güzel bayıldım
İsimlere karar verilmiş ne güzel kızlar biz daha içimize sinen bir prenses ismi bulamadık
Bu hafta çok fazla bel ağrısı sırt ağrısı yaşadım magnezyum içince azaldı çok şükür sırtı ağrıyan arkadaşlar doktoruna danışsın
Birde ben+9 olmuşum onun etkisi mi bilmiyorum yoksa çok yürüyorum onun etkisimi şişliklerim başladı yüzüklerim zor çıkıyor artık

Canim benim de 27. Haftada basi asagidaydi. Doktor boyle kalsa bile herhangi bir erken dogum belirtisi olmadigini soyledi. Hatta ben vajinada baski ve hassasiyet hissediyorum onun bile pozisyondan degil buyuk ihtimalle mantar ekfeksiyonu olabilecegini soyledi. Belki sana baska bisey gordugu icin yat demistir.

Canım benim 15. Haftadan beri sol göğsümğn altı oturur pozisyondayken batıyor ağrıyor. Sonra da sırtıma tam o bölgenin arkasına ağrısı vuruyor. Bana zehir etti oturmayı resmen. Yürürken ayakta ya da yatarken sorun yok ama oturur vaziyette duramıyorum bildiğin. Göğsün dolup sarkmasına ve kilo almaya yoruyorum ben ama. 51.5 ile hamile kaldım şimdi 58.4 oldum. Aşırı bi kilo alımım da yok ama ne bileyim işte

Benim batma her yerimde oluyor. Gogus altinda olunca nefes alamiyorum bazen.
Hareket takibi konusunu doktor takipte ol dedi bana.kucuk bile olsa gunde 10 defa hissetmem gerekiyormus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…