2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Canım bende dün çok az hissettim bugün de aynı şekilde devam ediyor cok cok az hareket bazı günler çok oluyor merak etme bende ilk olduğunda korkmuştum buraya da yazmıştım hatta ama şimdi alıştım :) tabi ki sabah 10 kere ve akşam 10 kere hissetmek gerekiyormuş takip et yine de

Ev dağınıkmış gibime geliyor yapamayınca da daralıyorum. Dün akşam baya bi zorlamışım kendimi bir de kızınca ne yaptığımı bilemedim. Yatağa yattım sırtımın ağrısından uyuyamadım. Kalktım koltuğa uzandım daha sert rahat olur diye eşim kaldırdı ordan da. Bu sefer ağladım diye burnum genzim tıkandı nefes de alamıyorum. Tam bir işkence oldu yani. Ben burnumdan nefes almazsam uyuyamam. Sonra dik oturarak nefesimi kontrol ettim de öyle yatabildim. Doğumu düşündüm de nefes hakkaten çok önemli. O haldeyken doğuruyor olsam yapamazdım herhalde nefes alamıyorsun çünkü

Benim eşim de bana alışık aslında triplerime peşimden de koştu hakkını yemiyim de ben sinirlenmiştim oralı olmadım

Selam kızlar dün bişeyden zehirlendim sanırım. Saatlerce mide ağrısı çektim gece 2.30 gibi hayatimda gördüğüm en kötü istifrayi yaptim. Halilara yerlere her yere kustum ölüyordum nerdeyse. Eşim hastaneye götürmek istedi ama ben istemedim. Adamcagiz sabaha kadar temizledi yerleri uykulu uykulu. Bebegim karnimda o kadar sıkıştı ki kanama olmaktan çok korktum kusarken eşim hep karnimi tutup yalvardı kasılma kasılma diye.. Valla bebek de bayıldı mi napti anlamadik bu sabah başladı tekrar hareket etmeye.. Kabus gibi bir geceydi. Bugün pazar doktorum izinlidir yoksa giderdim hastaneye. Insallah bebege bir zarar gelmemistir yaaa

Canm bnm ya geçmiş olsun nden oldu ki acaba ? bebek hareketliyse korkma
midende zorlanmıştır yoğurt ye sulu yemk ye kaybettigin sıvı yerine bol bol su ic

P-tesi kontrolde Dr' um ultrason esnasinda bebegim icin "baş aşagıya pozisyonunda" dedi ama asla bunun bir erken doğum belirtisi olabilme ihtimalinden söz etmedi. "Her sey normal ilerliyor" dedi çok şükür
Bence bir yanlış anlama olmuştur. Bana sadece sezaryen planladığımız icin "bu pozisyon normal doguma uygun" dedi. Döner mi tekrar diye sordum "bu haftalardan sonra pek dönmezler" dedi.
Endişe etmeyin lütfen. Ben doktor değilim, neyin yanlış neyin doğru oldugunu bilmiyorum ama bana söylenen bu.

Canm bnm ya geçmiş olsun nden oldu ki acaba ? bebek hareketliyse korkma
midende zorlanmıştır yoğurt ye sulu yemk ye kaybettigin sıvı yerine bol bol su ic
Sagol canim valla noldu ben de anlamadim disaridan da bisey yemedik kac gündür. Uzerim açık uyuyorum ve genelde cok ince giyinirim usutmus de olabilirim. Allah kimseye yasatmasin çok kötüydü midem rahatladı ama kasıklarım hala ağrıyor resmen doğuracam sandim o kadar kasildim bayilacaktim nerdeyse..

Çok geçmiş olsun...normalden farkli bisey yediniz mi, veya belki üşüttüyseniz diycem ama kesinlikle doktora iletin...dinlenmeye çalışın.

Çok geçmiş olsun...normalden farkli bisey yediniz mi, veya belki üşüttüyseniz diycem ama kesinlikle doktora iletin...dinlenmeye çalışın.
Aslinda farkli bişey son birkac gündür yemedim canim. Sıcağa hic gelemiyorum kombiyi kapattim bu havada. Ve geceleri eşim devamlı uyarıyor üstünü kapat yorganin üstünde degil altinda uyu diye.. Sanirim usuttum.. Korkuyla sabaha kadar bebegin kibirdamasini bekledik cok şükür simdi kıpır kıpır.. Doktora soyleyecegim bugun pazar rahatsiz etmek istemiyorum. Bu gebelik zehirlenmesi falan böyle olmuyor dimi o haftalar sonra anlaşılıyor.. Ayy Allah korusun

Cok zor bisey biliyorum bnde de ilk aylarda olmustu uc dört gun kendime gelemezdim hele ki suan birde gibek buyuk daha zor insallah birdaha yasatmasin Allah üşütmüş olabilirsin dikkat et canm ya

Kustugun icin bebege bisey olmaz neticede hamilelik kusmak üzerine uzmanlik yaptiriyor insana :) ama kaybettigin siviti alman lazim. Bolca su ic. İçine limon sik.

Allah korusun canım, gebelik zehirlenmesi benim de aklımı karıştirdı 2 hafta önce ben de o esnada(istigfar) efor sarfederken bebegim zarar gorüyor diye korktum...gebelik zehirlenmesi mi dedim çünkü kaşıntı da olmuştu ki hiç kaşınmam normalde, eşim " her seyi okuyosunuz aklıniz karışıyo" dedi. Havalar çok degısken ve tehlikeli...ben normalde üşürdüm simdi daraliyorum kombiyi kısıp duruyorum surekli odalari havalandirayim derken farkinda olmadan üşütüyoruz.

Cok zor bisey biliyorum bnde de ilk aylarda olmustu uc dört gun kendime gelemezdim hele ki suan birde gibek buyuk daha zor insallah birdaha yasatmasin Allah üşütmüş olabilirsin dikkat et canm ya
Evet canim valla koca göbek kasilinca esnemiyor da taş gibi olup kalıyor bebegim ne hale geldi Allah bilir.. Insallah bir daha yaşamam. Kimse yasamaz

Kustugun icin bebege bisey olmaz neticede hamilelik kusmak üzerine uzmanlik yaptiriyor insana :) ama kaybettigin siviti alman lazim. Bolca su ic. İçine limon sik.
Sabaha kadar su bile içemedim canim sanki midemin bagirsakla baglantisi kesilmis gibi her seyi yukari yolladi süt icmeye calistim boguldum neredeyse. Sabahki idrarim da o kadar koyuydu ki susuz kaldigim oradan belliydi. Insallah toparlarim bugün hala midem suyu kabul etmiyor

Aynen canim valla benim eşim de kziiyor hemen kendine teşhis koyma en kötü ihtimalleri okuma diye.. Ama elimizde degil evham yapıyoruz böyle durumlarda. Komsularim evime gelmiyorlar soğuk diye :)) ama ben üşümuyorum şu an kombi yanmiyor ve benim üzerimde sadece esimin tişörtu var altimda atlet ic camasiri bile yok.. Giyinince de nefes alamiyorum sanki.. Valla bu hamilelik gercekten cok fatkli seyler yaptiriyor insana

Allah allah. Neden olduki. Çok geçmiş olsun. Bende bebeğe bişi olduğunu hiç zannetmiyorum. Çok geçmiş olsun. Dün ev temizliği falan yaptınmı hiç. Ya bide su içemiyorsan serum falan taktır. Susuz olmax

Oyy iste sut olmamis. Sut daha cok kusturur insani. Sadece su bulandirir yine midemi. Icine limon sik biraz bal koy ilik olsun. Yudum yudum ic.

Sagol canim. Insallah bebek iyidir canim cok şükür sabahtan beri hareketleri baya düzeldi. Su yutamiyorum malesef. Valla hic giyinip de hastaneye falan da gitmek istemiyorum. Bugün duzelmezsem yarin giderim doktora su çok önemli. Ama mide direkt geri çeviriyor

Benim plasenta önde galiba çünkü dr kontrollerinde bebisi plasentadan dolayı 3 boyutlu ultrasonda göremedik 2 sefer. Ben işte 10 kez sayamıyorum ama bugün tatlı yedikten sonra bikaç kez vurdu. Neyse iyi düşüneyim iyi olsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…