2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Benim batma her yerimde oluyor. Gogus altinda olunca nefes alamiyorum bazen.
Hareket takibi konusunu doktor takipte ol dedi bana.kucuk bile olsa gunde 10 defa hissetmem gerekiyormus.
Ben de sordum takip edeyim mi diye et ama hissedemeyince panikleme dedi. Bakalım cumartesiye kadar sabredicem.

Neyse hiç degilse sırf bi kişiye has bi durum değil o yüzden normal diye düşünmekte yarar var sanırım :) ben herşeyi arastirmaktan bunaldım valla artık ama elimde değil.

Belki de o yüzdendir aynen takılma iyi düşün :)

Çoook geçmiş olsun

Cok geçmiş olsun. Insaallah hemen toparlarsın.

Geçmiş olsun canım bu daha çok mide üşütmesi gibi mide üşütmesinde midene giren her şey direkt geri çıkıyor hiç bir şey durmuyor mide de haşlanmış patates filan bastırır ancak
Tüm gün kuru biseyler yedim canim ama toplasan bir öğün etmez.. Dogru soyledin patates hic aklima gelmemisti sagolasin. Mideden basladik bagirsak agrisi da basladi bugün..

Tüm gün kuru biseyler yedim canim ama toplasan bir öğün etmez.. Dogru soyledin patates hic aklima gelmemisti sagolasin. Mideden basladik bagirsak agrisi da basladi bugün..
Ishal de olabilirsin o xaman canım her an dikkat et su iç bol bol rica ederim bir an önce iyileşirsin inşallah zor bir durum

Kızlar ya ben hiç iyi beslenemiyormuşum gibi hissediyorum üzülüyorum taktım baya bu konuya çalışınca beslenme düzeni çok zor oluyor Ya da ben beceremiyorum

Kızlar ben artık bebek hareketini tekmeler şeklinde değil de azcık daha sert dönme şeklinde hissediyorum. Sizinde öyle mi?

Kızlar ya ben hiç iyi beslenemiyormuşum gibi hissediyorum üzülüyorum taktım baya bu konuya çalışınca beslenme düzeni çok zor oluyor Ya da ben beceremiyorum
Benimde ayni maalesef 6 saat mesai hergun ogle arasi olmadan ara ogunlerle gecitiriyorum resmen surekli b12im dusuk cikiyor igne oluyorum.ben kendimi bebegimin gelisimi normal diye avutuyorum sende onu dusun sadece.Stres cok daha zararli

Benimde ayni maalesef 6 saat mesai hergun ogle arasi olmadan ara ogunlerle gecitiriyorum resmen surekli b12im dusuk cikiyor igne oluyorum.ben kendimi bebegimin gelisimi normal diye avutuyorum sende onu dusun sadece.Stres cok daha zararli
Benim B12 den filan hiç haberim yok doktorum tahlil yapmıyor hiç. Ya işte insan takıyor evde olsak düzenli bir şekilde yapıp yapıp yeriz hazır şeyler zaten zararlı bugünlerde çok acıkıyorum bir de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…