2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Teşekkür ederim canım :)

Biz de daha isim bulamadık ama senİn için bir isim geldi aklıma, Rüya :)

Çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsunn. Ben de aynısını 1 ay önce yaşadım akşam 6 da yediğimi gece 12 de uyanıp kustum fışkırırcasına hatta altıma kaçırdım o arada Midemi üşüttüğümden oldu diye düşünmüştüm. Ilık şeyler iyi gelebilir.

Ben okula götürüyorum canım saklama kabı ile. Akşamdan hazırlasan. Ya da çantana badem fındık felan koysan.
Evim okula çok yakın canım 5 DKK bile sürmüyor boş derslerimde ve öğle arasında evdeyim sürekli yiyorum herşeyden ama ne bileyim içim rahat değil protein ağırlıklı beslenemedim bugünlerde hiç kaynanam gil 3 haftadır bizdeler o yüzden yemek düzeni m bozuldu biraz bir yandan iyi oluyor yemekleri birlikte yapıyoruz ama bir yandan da bana lazım olan şeyleri yiyemiyorum

Kızlar ben gene haftada bir kesin ishalim.karın ağrısıyla beraber yarın kontrolümde var umarım bebek için bir sıkıntı olmuyordur.çok moralim bozuk neden böyle oluyor anlayamıyorum

Kızlar şimdi biz istersek 32+0 dan sonra izinli olabiliriz ama mesela kendimizi iyi hissettik 10 gün daha çalışıp ayrıldık diyelim. Bu 10 günü doğum sonrasına aktarıyorlar değil mi ?bu arada yarın bebişi görmeye gidicez. En son 27+3 te gitmiştim. Şuan çok garip bi heyecan var içimde

Kızlar ben gene haftada bir kesin ishalim.karın ağrısıyla beraber yarın kontrolümde var umarım bebek için bir sıkıntı olmuyordur.çok moralim bozuk neden böyle oluyor anlayamıyorum
Çeşme suyu mu içiyorsun cnm? Sudan olabilir. Bende hep kabız oluyorum. İshal nasıl bişey unuttum

Bizden alıyormuş bebişlerimiz ihtiyacını canını sıkma sen :)

Kızlar dagide lohusa gecelik ve sabahlık indirimde haberiniz olsun bedenleri büyük ama.

Eklentiler

• 99281357-1E77-4485-9C46-BABBD3389414.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 89
  • 01E8253B-F108-4214-AB0E-40BB62753A41.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 91
Sagol canim aynen agzimi kapatip lavaboya yetişeyim derken elimden fiskiran atıklar yüzüme gözüme yapisti iyy cok igrenç:) bir de eşim arkama geçmiş bir eliyle yuzümü gözümü temizliyor bir eliyle karnımı tutmuş kasma diye yalvarıyor bayağı aksiyon oldu gece gece:) hayatimda böyle bişey girmedim ben demek ki üşütmekten şimdi daha emin olsum. Allah bi daha hicbirimize yasatmasin canim..

Allah şifa versin cnm..

Ben doktoruma sordum tam 32+0 olunxa mi geleyim diye farketmez 32 yaziyoruz rapora dedi 3 hafta sonra gel dedi kafam karisti.32+olunca yaziyorlar yani

Aslında 32+0 pazar gününe denk geldiğinden ,ayın 11 inde yani ptesi günü çağırdı dr um.

Bana da 11 inde gel dedi.

Seninle günlerimiz aynı zaten.

Aynen ben de bi yandan çıkarıp bi yandan elimle git işareti yapıyodum :) amin canım amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…