2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Çok geçmiş olsun canım

Kızlar nasılsınız okuyup yazamıyorum annem rahatsızdı onun yanındaydım bu haftasonu, biraz dinlendim banada iyi geldi. Yarın lohusa pijama takımlarımıda alıp kapanışı yapıyorum. Bütün eksiklerimiz tamamlandı çok şükür
Salı günüde doktor kontrolüm var 24. Haftadan beri gitmiyordum acaba kaç kilo oldu herşey yolundamı diye merak içindeyim

canım çok geçmiş olsun bende bayramda tatildeyken hemde evlilik yıldönümümüzde yaşadım bunu kus kus geberince hastaneye götürdü eşim orda 6 saat yattım serum verdiler sonra bi ilaç verdiler ki ertesi güne kadar ölü gibi yattım ama kasılmaktan bebek ve ben o kadar kötü olmuştuk ki cidden bebek hiç hareket etmemişti o gün
allah kolaylık versin bol su dinlenmece hiç kendini yorma

canım 32. haftanın içinde istediğin gün gidebilirsin sonucta 37+0 da cıkacagın için o gün kesin belirli olduğundan gittiğin gün fark etmiyor 32. hafta yazıyor raporda +1 +2 falan yzmıyor önemlı olan cıkacagın gün olduğundan su gunden sonra izinlidir yazıyor
10 gün sonra çıkabilirsin iş yerine bildirmen gerekiyor

Yok canım hiç Çeşme suyu içmem.anlamıyorum durup dururken başlıyor.farklı yeşimim birşeyde yok.
kuzum demir ilacını aç karna ya da gece falan alıyorsan inanılmaz ishal ve sabah mide bulantısı yapıyor
demir ilacı kullanıyorsan o seni ishal edebilir

çok geçmiş olsun canım annen iyi mi?
her şey yolundadır inş
benimde pijama kaldı çantamı hazırlayacağım çok korku sardı sanki iki gün sonra doğracak mış gibi paniğim var

bende gece boyu mide yanmasıyla uğraştım sabahta çıkardım safra çok kötüyüm cumadan beri sola yatıyorum olmuyor sağa yatıyorum olmuyor karnım birden büyüdü 2 hafta önce görenler bu ne diyor bol gelen badiler şuan dap dar
ve inanılmaz kaşıntım var kuku üzerinde baktk eşimle çatlakta değil ama dün kaşımaktan yara yapmışım
neden anlamadım halbuki basından beri hındıstan cevizi yagu suruyorum farklı bsy de sürmedim dsem ki o alarji yaptı oda yok anlamadım terliyorum bu ara cok terin asitinden mi kaşınıyorum acaba diye düşünüyorum artık

kendimi iyice agırlasmıs kötü ve hantal hissediyorum sanki 2 güne doğuracak gibiyim ki artık cidden rahatsız olmauya basladım doğsun şu bebe modundayım
3. trimest gerçekten zormuş hiç hoşlaşmadım kendisiyle :)

sağ tarafta ki batmamış geçenlerde öylemiştim doktora idrar ver dedi bsy cıkmamıs böyle adet sancımsı bi agrı acaba kasılmam mı sancı mı oluyor çözemedim

Son düzenleme:
benim hemen hemen bütün kontrollerde başı aşağıdaydı çok felaket kasık ağrılarım ve kemik ağrılarım oluyordu bu yüzdenmiş ama dr sürekli değişir o dedi gün içeridinde döndüğünü hissesiyorum ben son ayda tamamen aşağıya yerleşir demişti.İzin felanda almadım hala çalışıyorum, bir sıkıntı yok bizde çok şükür.

güneş elkeyin yanına Doğan Güneş

Günaydın kızlaar :)
Boğaz enfeksiyonu grip falan ortaya karışık bişeyler oldum çok ağır değil şimdilik ama gece her yerim zonkladı ağrıdan çok zor uyudum İnşallah artmadan geçer ve umarım bu son olur En korktuğumda bebek minikken hasta olmak inşallah olmam grip aşısı olmadım hamileyim diye.. Bana çok faydası vardı aşının

hepimizde benzer şeyler var canım ama artık zor aylarındayız, elinden geldiğince pozitif olmaya çalış yoksa daha da aşağı çekiyor insanı. giyin süslen, evde de bakımlı ol, dışarı çık birileriyle görüş filan daha iyi olıuyorsun.

bu arada göbek dışında tüm vücudun şiddetli şekilde kaşınırsa doktoruna bildir

geçmiş olsun canım umarım ilerlemeden atlatırsın

göbüş ve göbeğin altı kasık kısmı kaşınıyor bebek büyüdüğü için sanıırm
dışarı çıkıyorum aslında ama oturduğum yerde bunalıyorum dün oturmaya gittik arkadaşlara evleri bebekten dolayı cok sıcaktı sıcaktan fenalık gecırdım bı de oturdukca batma oldu ayagımı da uzatamadıgım ıcın kendimi cok rahatsız hissettim
galiba yavaştan bunalmıma giriyorum cocuk agladıkca kızın elindeydi allahım bende mi böyle olcam falan oldum yemek dahi yiyemedi kız sürekli bi ağlama durumu bebekte gördükçe gözüm korkuyor galıba

Son düzenleme:

Konu açılmışken allah aşkına doğurunca evi hamam gibi yapmayın derim Soğuktan çok sıcak zararlıdır aslında ama kimse farkında değil 27 derece ev gördüm buharlaşmaya ramak kalmıştı ya

Konu açılmışken allah aşkına doğurunca evi hamam gibi yapmayın derim Soğuktan çok sıcak zararlıdır aslında ama kimse farkında değil 27 derece ev gördüm buharlaşmaya ramak kalmıştı ya
bende aynı düşünüyorum ev 26 dereceydi cocuk altını degıstırırken sustu bi uzun kollu zıbın bi kulotlu çorap alt ust gıydırdı cocuk iyiydi tulumu gıyıdırınce aglamaya basladı ve cocuk altı acılınca cok rahat kakasını yaptı hep altı acılınca yapıyormus
bende sıcaktan olabilir mi dedim hemen yanlıs anlasıldım
yok yok ne alakası var
normalı 25 derece dedıler bemnım bildiğim 21 -23 arası hatta bazı doktorlar 19-21 bile diyor dedim
soyleyınce yanlıs anlasılıyorum tmm ev 25 olsun okey de üst üste giydirince o cocuk resmen 30 uzerı hıssedıyor bari üst üste giydirme cocugu özellikle erkek çouklarda alt kısmın kat kat gıydırılmemesi ilerki yaşlarda sperm sayısının düşmesine testis sorunları yaşamasına sebep oluyor
cocuk bence sıcaktan aglıyor eli ayagı isinımıyor diye gıyrdırdı dedım o üşümez karnı sırtı sıcaksa sıkıntı yok ama hanı ben anneyım sen anne olmadın nerden bıleceksın bakısına maruz kalıyorum
valla annemde ablamda cocuk gelişimci zamanında anaokulumuz da vardı 22 derece sabitti eğer cok kar yagarsa ankarada dona çekerse 24 e cıkarıyordu annem ki aktif cocuklar surekli hareket edince daha da artıyor vucut ısısı

cocugu cok da kat kat gıydırmeme taraftarıyım ev o kadar sıcaksa bence corap zıbın bı de tulum yeterli gelir dıye dusunuyorum valla ben hamileyim diye sen yanıyorsun dediler ama eşim o kadar üşeyen bi tiptir dün tısortle oturmasına ragmen bunaldım dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…