- 21 Şubat 2017
- 1.380
- 623
- 43
- 41
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #27.761
Çok geçmiş olsun canımSagol canim aynen agzimi kapatip lavaboya yetişeyim derken elimden fiskiran atıklar yüzüme gözüme yapisti iyy cok igrenç:) bir de eşim arkama geçmiş bir eliyle yuzümü gözümü temizliyor bir eliyle karnımı tutmuş kasma diye yalvarıyor bayağı aksiyon oldu gece gece:) hayatimda böyle bişey girmedim ben demek ki üşütmekten şimdi daha emin olsum. Allah bi daha hicbirimize yasatmasin canim..
canım çok geçmiş olsun bende bayramda tatildeyken hemde evlilik yıldönümümüzde yaşadım bunu kus kus geberince hastaneye götürdü eşim orda 6 saat yattım serum verdiler sonra bi ilaç verdiler ki ertesi güne kadar ölü gibi yattım ama kasılmaktan bebek ve ben o kadar kötü olmuştuk ki cidden bebek hiç hareket etmemişti o günSelam kızlar dün bişeyden zehirlendim sanırım. Saatlerce mide ağrısı çektim gece 2.30 gibi hayatimda gördüğüm en kötü istifrayi yaptim. Halilara yerlere her yere kustum ölüyordum nerdeyse. Eşim hastaneye götürmek istedi ama ben istemedim. Adamcagiz sabaha kadar temizledi yerleri uykulu uykulu. Bebegim karnimda o kadar sıkıştı ki kanama olmaktan çok korktum kusarken eşim hep karnimi tutup yalvardı kasılma kasılma diye.. Valla bebek de bayıldı mi napti anlamadik bu sabah başladı tekrar hareket etmeye.. Kabus gibi bir geceydi. Bugün pazar doktorum izinlidir yoksa giderdim hastaneye. Insallah bebege bir zarar gelmemistir yaaa
canım 32. haftanın içinde istediğin gün gidebilirsin sonucta 37+0 da cıkacagın için o gün kesin belirli olduğundan gittiğin gün fark etmiyor 32. hafta yazıyor raporda +1 +2 falan yzmıyor önemlı olan cıkacagın gün olduğundan su gunden sonra izinlidir yazıyorKızlar şimdi biz istersek 32+0 dan sonra izinli olabiliriz ama mesela kendimizi iyi hissettik 10 gün daha çalışıp ayrıldık diyelim. Bu 10 günü doğum sonrasına aktarıyorlar değil mi ?bu arada yarın bebişi görmeye gidicez. En son 27+3 te gitmiştim. Şuan çok garip bi heyecan var içimde
kuzum demir ilacını aç karna ya da gece falan alıyorsan inanılmaz ishal ve sabah mide bulantısı yapıyorYok canım hiç Çeşme suyu içmem.anlamıyorum durup dururken başlıyor.farklı yeşimim birşeyde yok.
çok geçmiş olsun canım annen iyi mi?Kızlar nasılsınız okuyup yazamıyorum annem rahatsızdı onun yanındaydım bu haftasonu, biraz dinlendim banada iyi geldi. Yarın lohusa pijama takımlarımıda alıp kapanışı yapıyorum. Bütün eksiklerimiz tamamlandı çok şükür
Salı günüde doktor kontrolüm var 24. Haftadan beri gitmiyordum acaba kaç kilo oldu herşey yolundamı diye merak içindeyim
ikisindede natural elektronik yazıyorPembeli olan canim üsttekinden ablamin vardi pilli o bana verdigi bunu bilmiyorum manuel olani olabilir bu dimi. Elektriklilerden daha cok randiman aliyorlar.
benim hemen hemen bütün kontrollerde başı aşağıdaydı çok felaket kasık ağrılarım ve kemik ağrılarım oluyordu bu yüzdenmiş ama dr sürekli değişir o dedi gün içeridinde döndüğünü hissesiyorum ben son ayda tamamen aşağıya yerleşir demişti.İzin felanda almadım hala çalışıyorum, bir sıkıntı yok bizde çok şükür.Merhaba arkadaşlar bizde 29 haftanın içindeyiz 27 haftada kızım baş aşağı döndü hala da öyle 2 hafta izin aldım işten yattım sürekli ama hala dönmüyor Dkt korkuttu erken doğum falan diye ama şimdi işe gitmek zorundayım sizin bebişler nerde bu kadar erken baş aşağı döndümü neler yaptınız çok korkuyorum bilgisi olan yazsın lütfen
güneş elkeyin yanına Doğan GüneşBen de koyacağım vefat etmiş biz tanışmadan önce. Daha cinsiyet bile belli değilken ben teklif ettim erkekse koyalım diye eşim çok sevindi. Ben zaten eşimi mutlu etmek için teklif etmiştim. Ama çok sonra kv ye söyledik o hiç sevinmedi sanki. İsim 'doğan' bu arada. Ama yanına bir türlü bulamadık tek kalacak herhalde böyle giderse
haftaya pazartesi alıcam canım Dr.'a sormuştum geçen hafta 32+0 olması gerekiyormuş tam o zaman gel demiştiKizlar bu arada çalisan arkadaslardan 32 hafta raporunu alan var mi?
bende gece boyu mide yanmasıyla uğraştım sabahta çıkardım safra çok kötüyüm cumadan beri sola yatıyorum olmuyor sağa yatıyorum olmuyor karnım birden büyüdü 2 hafta önce görenler bu ne diyor bol gelen badiler şuan dap dar
ve inanılmaz kaşıntım var kuku üzerinde baktk eşimle çatlakta değil ama dün kaşımaktan yara yapmışım
neden anlamadım halbuki basından beri hındıstan cevizi yagu suruyorum farklı bsy de sürmedim dsem ki o alarji yaptı oda yok anlamadım terliyorum bu ara cok terin asitinden mi kaşınıyorum acaba diye düşünüyorum artık
kendimi iyice agırlasmıs kötü ve hantal hissediyorum sanki 2 güne doğuracak gibiyim ki artık cidden rahatsız olmauya basladım doğsun şu bebe modundayım
3. trimest gerçekten zormuş hiç hoşlaşmadım kendisiyle :)
sağ tarafta ki batmamış geçenlerde öylemiştim doktora idrar ver dedi bsy cıkmamıs böyle adet sancımsı bi agrı acaba kasılmam mı sancı mı oluyor çözemedim
geçmiş olsun canım umarım ilerlemeden atlatırsınGünaydın kızlaar :)
Boğaz enfeksiyonu grip falan ortaya karışık bişeyler oldum çok ağır değil şimdilik ama gece her yerim zonkladı ağrıdan çok zor uyudumİnşallah artmadan geçer ve umarım bu son olur En korktuğumda bebek minikken hasta olmak inşallah olmam grip aşısı olmadım hamileyim diye.. Bana çok faydası vardı aşının
Bu hafta alıp ayrılacağımKizlar bu arada çalisan arkadaslardan 32 hafta raporunu alan var mi?
göbüş ve göbeğin altı kasık kısmı kaşınıyor bebek büyüdüğü için sanıırmhepimizde benzer şeyler var canım ama artık zor aylarındayız, elinden geldiğince pozitif olmaya çalış yoksa daha da aşağı çekiyor insanı. giyin süslen, evde de bakımlı ol, dışarı çık birileriyle görüş filan daha iyi olıuyorsun.
bu arada göbek dışında tüm vücudun şiddetli şekilde kaşınırsa doktoruna bildir
göbüş ve göbeğin altı kasık kısmı kaşınıyor bebek büyüdüğü için sanıırm
dışarı çıkıyorum aslında ama oturduğum yerde bunalıyorum dün oturmaya gittik arkadaşlara evleri bebekten dolayı cok sıcaktı sıcaktan fenalık gecırdım bı de oturdukca batma oldu ayagımı da uzatamadıgım ıcın kendimi cok rahatsız hissettim
galiba yavaştan bunalmıma giriyorum cocuk agladıkca kızın elindeydi allahım bende mi böyle olcam falan oldum yemek dahi yiyemedi kız sürekli bi ağlama durumu bebekte gördükçe gözüm korkuyor galıba
ya bende ocak annesi olacakmışım gibime geliyor bende takip edeyim orayı neler oluyor bakimOcak annelerinin 2.bebişi de doğmuş 36. Haftada
bende aynı düşünüyorum ev 26 dereceydi cocuk altını degıstırırken sustu bi uzun kollu zıbın bi kulotlu çorap alt ust gıydırdı cocuk iyiydi tulumu gıyıdırınce aglamaya basladı ve cocuk altı acılınca cok rahat kakasını yaptı hep altı acılınca yapıyormusKonu açılmışken allah aşkına doğurunca evi hamam gibi yapmayın derim Soğuktan çok sıcak zararlıdır aslında ama kimse farkında değil 27 derece ev gördüm buharlaşmaya ramak kalmıştı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?