2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ben ayın 11'inde 32+1 ken alacağım
32+0 iken almak gerekmiyor mu canim

Canim temel şeyleri yedigimden emin oluyorsam ben içim rahat ediyor her gün mutlaka 1 yumurta 3bardak süt meyve ve 5 ceviz kesinlikle yemeye çalışıyorum onun dışında et balik sebze bakliyatlari haftanın günlerine yayiyorum sen ne güzel öğlen ece de gidiyormussun ben bazen evden götürüyor bazen de dışardan söylüyorum mecburen.

Tabiki ne kadar çalışırsak eklenir mutlaka

Aslında 32+0 pazar gününe denk geldiğinden ,ayın 11 inde yani ptesi günü çağırdı dr um.

Seninle günlerimiz aynı zaten.

Hmm pazar ise o zaman öyle olur bazı drlar kesin 32+0 da gelinir diyorlarmis..seninki zaten kendi demis

Oğlum 15 günlükken ailecek grip olduk. En çabuk oğlum iyileşti. Ben zaten ayakta geçirdim. Paşa torunu kocam ise 1 hafta ölüyorum diye yattı

Oğlum 15 günlükken ailecek grip olduk. En çabuk oğlum iyileşti. Ben zaten ayakta geçirdim. Paşa torunu kocam ise 1 hafta ölüyorum diye yattı
Benim eşim de olmuştu 15-20 günllükken ayrı oda da yattı ayrı oda da oturdu almadım yatak odasına bebekle yatak odasında takıldık

Öyle düşünme işte, onlar bize Allah ın bir mucizesi, ağlasa da uyumasa da en değerlilerimiz olacaklar. Bu kadar güzel bir duygu olmasa annelerin çoğu delirir herhalde :)

Ben hamile kalmaya çalışırken özellikle tüp bebek sürecinde öyle insanlar tanıdım ki, şimdi zorlandığım anda onlar geliyor aklıma. Emin ol sağlıklı bebeklerine kavuşmuş kadınlar dünyanın en şanslıları arasında. Evet belki ilk günler en zoru olacak, bebek bize biz bebeğe alışırken kolay olmayacak ama hepsi yoluna girecek

Konu açılmışken allah aşkına doğurunca evi hamam gibi yapmayın derim Soğuktan çok sıcak zararlıdır aslında ama kimse farkında değil 27 derece ev gördüm buharlaşmaya ramak kalmıştı ya

Kesinlikle haklısın, bebekli evlere gidince kızamık çıkartıyorum resmen.

Kizlar bebek bezini ne kadar stokluyoruz :) valla kimisi diyor sakin alma 2 paket al bulunsin bebek sevmezse hepsi kaliyor. Kimiside diyor ki yig tepe tepe gerekirse depo tut kadam cok karisik. Suan icin 126 li 1 numara premium care bir pakette 2 numarasından aldim. Birisi 2 5 kilo birisi 3 6 kilo diyordu. Ama daha alsammi yoksa dogunca duruma goremi alsak.

Ben bu stoklama olayını anlamadım yahu, sanki dağ başında oturuyoruz, kar yolları kapattı 3 ay markete ulaşım yok gibi bir anlatım var. Tükeniyor fabrikadan bekliyoruz da benim mi haberim yok acaba. Tabi doğu görevinde olanlar ya da küçük ilçede yaşayanlar için durum farklı olabilir ama senin benim gibi büyük şehirde yaşayanlar için stoklamak gereksiz geliyor bana.

Bence yeter iki paket, baktın azalmaya başladı bir paket daha alırsın. O sırada beze uyumu da belli olur internetten gerisini söylersin.

Bilmiyorum gozum korktu

Boşuna stoklama derim. Indirim için söylüyorlar ama hep indirim denk geliyor. Öyle ya da böyle. Ben sadece 1 paket 1 numara alacağm onuda muhtemelen 88li paketlerden alırım. 2 numara zaten cok çabuk geçiyor 3 uzun süre gidiyor. Ama almaya yok niyetim. E bebekte premium care sürekli aylık pakette kampanyada. Oğluma hala premium care kullanıyroum 5 numara ve uzunnn süredir böyle ama hic stok yapmadim. Aylık aldim hep.

Bide sık seyahat ediyrouz biz tatil gezme derken. Yanımda bez taşımadım hić hep gidince aldım boşa eşya.

Ben de 2 paket molfix Yenidoğan 70 li aldım. Oğluma prima pisik yapmıştı hiç kullanamamistim bu gibi durumlarda stoklamamak en iyisi

Kızlar ben de interneten bebek sampyani kremler falan aldım uretim tarihleri son kullanma tarihleri yazmiyor bulamadim lot numaralarına göre netten mi bakmak gerekiyor bilen var mi

aslında orası öyle çok şükür sağlıkla elime alacağım inş ama insanın gözü kokuyor tabi görünce inş bendee kolay atlatırım ve zaman çabucak geçer :)

kuzum alerji olabilir diye ben stok yapmadım prima premium are 1 numara aldım 50 li bir de eşim inidirm gorunce 2 numara almış
zaten 15 gün sonra 2 ye gecersınız dıyorlar o yüzden 1 de 2 de fazla almayın dediler
bızım arkadasın bebek 3600 dogru suan 40 gunluk 6 kılo olmus onlar 3 e gecxtı aldıkları iki ellerinde kalmıs sızıntı yapmıs bencede hıc stok yapma ındırım hep oluyor eşim 45 dıye almıs mesela dun baktık ki 40 liraydı daha da inebiliyor

o yüzden bebeğin büyüme durumuna göre alırsın

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar , özellikle şeker diyeti yapan arkadaşlar kilolar ne durumda ben sanki zayifliyorum gibime geliyor

Merhaba arkadaşlar , özellikle şeker diyeti yapan arkadaşlar kilolar ne durumda ben sanki zayifliyorum gibime geliyor
Bende 3 haftadır şeker diyetindeyim başlarda verdim şimdi sabit.Korktum hatta verince inşallah bebek alıyordur diye ama kontrolde yavruşun kilosu gayet iyiydi inşallah almam bundan sonra da.

Kızlar çanta olarak ne aldınız ben karar veremiyorum bir de Muslin örtüler var ya büyük onlar ne işe yarıyor bi tane aldım anakucaginin üzerine örtmek için baSka ne işe yariyor

Kızlara katılıyorum stok yapmak bence de gereksiz 1 2 paket yeterli. Biz dışarı çıkamıyorız ilk zamsnlar belki ama eşler her gün dışarda onu da onlar halletsin artık:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…