- 3 Ekim 2012
- 2.434
- 2.339
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #27.781
Beni 31+5 te çağırdı. Ozaman yazarım demişti 5 hafta öncehaftaya pazartesi alıcam canım Dr.'a sormuştum geçen hafta 32+0 olması gerekiyormuş tam o zaman gel demişti
32+0 iken almak gerekmiyor mu canimBen ayın 11'inde 32+1 ken alacağım
Canim temel şeyleri yedigimden emin oluyorsam ben içim rahat ediyor her gün mutlaka 1 yumurta 3bardak süt meyve ve 5 ceviz kesinlikle yemeye çalışıyorum onun dışında et balik sebze bakliyatlari haftanın günlerine yayiyorum sen ne güzel öğlen ece de gidiyormussun ben bazen evden götürüyor bazen de dışardan söylüyorum mecburen.Evim okula çok yakın canım 5 DKK bile sürmüyor boş derslerimde ve öğle arasında evdeyim sürekli yiyorum herşeyden ama ne bileyim içim rahat değil protein ağırlıklı beslenemedim bugünlerde hiç kaynanam gil 3 haftadır bizdeler o yüzden yemek düzeni m bozuldu biraz bir yandan iyi oluyor yemekleri birlikte yapıyoruz ama bir yandan da bana lazım olan şeyleri yiyemiyorum
Tabiki ne kadar çalışırsak eklenir mutlakaKızlar şimdi biz istersek 32+0 dan sonra izinli olabiliriz ama mesela kendimizi iyi hissettik 10 gün daha çalışıp ayrıldık diyelim. Bu 10 günü doğum sonrasına aktarıyorlar değil mi ?bu arada yarın bebişi görmeye gidicez. En son 27+3 te gitmiştim. Şuan çok garip bi heyecan var içimde
Aslında 32+0 pazar gününe denk geldiğinden ,ayın 11 inde yani ptesi günü çağırdı dr um.
Seninle günlerimiz aynı zaten.
Oğlum 15 günlükken ailecek grip olduk. En çabuk oğlum iyileşti. Ben zaten ayakta geçirdim. Paşa torunu kocam ise 1 hafta ölüyorum diye yattıGünaydın kızlaar :)
Boğaz enfeksiyonu grip falan ortaya karışık bişeyler oldum çok ağır değil şimdilik ama gece her yerim zonkladı ağrıdan çok zor uyudumİnşallah artmadan geçer ve umarım bu son olur En korktuğumda bebek minikken hasta olmak inşallah olmam grip aşısı olmadım hamileyim diye.. Bana çok faydası vardı aşının
Benim eşim de olmuştu 15-20 günllükken ayrı oda da yattı ayrı oda da oturdu almadım yatak odasına bebekle yatak odasında takıldıkOğlum 15 günlükken ailecek grip olduk. En çabuk oğlum iyileşti. Ben zaten ayakta geçirdim. Paşa torunu kocam ise 1 hafta ölüyorum diye yattı
Ben de ocak annesi olucam canım sezaryen zatenya bende ocak annesi olacakmışım gibime geliyor bende takip edeyim orayı neler oluyor bakim
göbüş ve göbeğin altı kasık kısmı kaşınıyor bebek büyüdüğü için sanıırm
dışarı çıkıyorum aslında ama oturduğum yerde bunalıyorum dün oturmaya gittik arkadaşlara evleri bebekten dolayı cok sıcaktı sıcaktan fenalık gecırdım bı de oturdukca batma oldu ayagımı da uzatamadıgım ıcın kendimi cok rahatsız hissettim
galiba yavaştan bunalmıma giriyorum cocuk agladıkca kızın elindeydi allahım bende mi böyle olcam falan oldum yemek dahi yiyemedi kız sürekli bi ağlama durumu bebekte gördükçe gözüm korkuyor galıba
Ocak annelerinin 2.bebişi de doğmuş 36. Haftada
Konu açılmışken allah aşkına doğurunca evi hamam gibi yapmayın derim Soğuktan çok sıcak zararlıdır aslında ama kimse farkında değil 27 derece ev gördüm buharlaşmaya ramak kalmıştı ya
Kizlar bebek bezini ne kadar stokluyoruz :) valla kimisi diyor sakin alma 2 paket al bulunsin bebek sevmezse hepsi kaliyor. Kimiside diyor ki yig tepe tepe gerekirse depo tutkadam cok karisik. Suan icin 126 li 1 numara premium care bir pakette 2 numarasından aldim. Birisi 2 5 kilo birisi 3 6 kilo diyordu. Ama daha alsammi yoksa dogunca duruma goremi alsak.
Bilmiyorum gozum korktuBen bu stoklama olayını anlamadım yahu, sanki dağ başında oturuyoruz, kar yolları kapattı 3 ay markete ulaşım yok gibi bir anlatım var. Tükeniyor fabrikadan bekliyoruz da benim mi haberim yok acaba. Tabi doğu görevinde olanlar ya da küçük ilçede yaşayanlar için durum farklı olabilir ama senin benim gibi büyük şehirde yaşayanlar için stoklamak gereksiz geliyor bana.
Bence yeter iki paket, baktın azalmaya başladı bir paket daha alırsın. O sırada beze uyumu da belli olur internetten gerisini söylersin.
Boşuna stoklama derim. Indirim için söylüyorlar ama hep indirim denk geliyor. Öyle ya da böyle. Ben sadece 1 paket 1 numara alacağm onuda muhtemelen 88li paketlerden alırım. 2 numara zaten cok çabuk geçiyor 3 uzun süre gidiyor. Ama almaya yok niyetim. E bebekte premium care sürekli aylık pakette kampanyada. Oğluma hala premium care kullanıyroum 5 numara ve uzunnn süredir böyle ama hic stok yapmadim. Aylık aldim hep.Kizlar bebek bezini ne kadar stokluyoruz :) valla kimisi diyor sakin alma 2 paket al bulunsin bebek sevmezse hepsi kaliyor. Kimiside diyor ki yig tepe tepe gerekirse depo tutkadam cok karisik. Suan icin 126 li 1 numara premium care bir pakette 2 numarasından aldim. Birisi 2 5 kilo birisi 3 6 kilo diyordu. Ama daha alsammi yoksa dogunca duruma goremi alsak.
Ben de 2 paket molfix Yenidoğan 70 li aldım. Oğluma prima pisik yapmıştı hiç kullanamamistim bu gibi durumlarda stoklamamak en iyisiKizlar bebek bezini ne kadar stokluyoruz :) valla kimisi diyor sakin alma 2 paket al bulunsin bebek sevmezse hepsi kaliyor. Kimiside diyor ki yig tepe tepe gerekirse depo tutkadam cok karisik. Suan icin 126 li 1 numara premium care bir pakette 2 numarasından aldim. Birisi 2 5 kilo birisi 3 6 kilo diyordu. Ama daha alsammi yoksa dogunca duruma goremi alsak.
aslında orası öyle çok şükür sağlıkla elime alacağım inş ama insanın gözü kokuyor tabi görünce inş bendee kolay atlatırım ve zaman çabucak geçer :)Öyle düşünme işte, onlar bize Allah ın bir mucizesi, ağlasa da uyumasa da en değerlilerimiz olacaklar. Bu kadar güzel bir duygu olmasa annelerin çoğu delirir herhalde :)
Ben hamile kalmaya çalışırken özellikle tüp bebek sürecinde öyle insanlar tanıdım ki, şimdi zorlandığım anda onlar geliyor aklıma. Emin ol sağlıklı bebeklerine kavuşmuş kadınlar dünyanın en şanslıları arasında. Evet belki ilk günler en zoru olacak, bebek bize biz bebeğe alışırken kolay olmayacak ama hepsi yoluna girecek
kuzum alerji olabilir diye ben stok yapmadım prima premium are 1 numara aldım 50 li bir de eşim inidirm gorunce 2 numara almışKizlar bebek bezini ne kadar stokluyoruz :) valla kimisi diyor sakin alma 2 paket al bulunsin bebek sevmezse hepsi kaliyor. Kimiside diyor ki yig tepe tepe gerekirse depo tutkadam cok karisik. Suan icin 126 li 1 numara premium care bir pakette 2 numarasından aldim. Birisi 2 5 kilo birisi 3 6 kilo diyordu. Ama daha alsammi yoksa dogunca duruma goremi alsak.
Bende 3 haftadır şeker diyetindeyim başlarda verdim şimdi sabit.Korktum hatta verince inşallah bebek alıyordur diye ama kontrolde yavruşun kilosu gayet iyiydi inşallah almam bundan sonra da.Merhaba arkadaşlar , özellikle şeker diyeti yapan arkadaşlar kilolar ne durumda ben sanki zayifliyorum gibime geliyor
Bu hafta hiç uymadım diyete tatlı yedimMerhaba arkadaşlar , özellikle şeker diyeti yapan arkadaşlar kilolar ne durumda ben sanki zayifliyorum gibime geliyor
Kızlara katılıyorum stok yapmak bence de gereksiz 1 2 paket yeterli. Biz dışarı çıkamıyorız ilk zamsnlar belki ama eşler her gün dışarda onu da onlar halletsin artık:))Kizlar bebek bezini ne kadar stokluyoruz :) valla kimisi diyor sakin alma 2 paket al bulunsin bebek sevmezse hepsi kaliyor. Kimiside diyor ki yig tepe tepe gerekirse depo tutkadam cok karisik. Suan icin 126 li 1 numara premium care bir pakette 2 numarasından aldim. Birisi 2 5 kilo birisi 3 6 kilo diyordu. Ama daha alsammi yoksa dogunca duruma goremi alsak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?