2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Merhaba arkadaşlar , özellikle şeker diyeti yapan arkadaşlar kilolar ne durumda ben sanki zayifliyorum gibime geliyor
Ben de son günlerde yarım kilo verdim. Olsun o kadar artık aç geziyoruz resmen:) öğünlerime de çok dikkat edemiyprum usandım aynı yemrkleri yemekten:/ ondan zayıfladım sanırım

canım bende prima premium care 1 ve 2 numara aldım 1 numarayı ilk haftalarda kullanır diye düşündüm sonra zaten 2 ye terfi ediyor inşallah

Eklentiler

• 310097682_tn30_0.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 45
Kızlar çanta olarak ne aldınız ben karar veremiyorum bir de Muslin örtüler var ya büyük onlar ne işe yarıyor bi tane aldım anakucaginin üzerine örtmek için baSka ne işe yariyor
banyodan cıkınca onla suyunu alıyormussun sonra bornozmus ya da ıcıne koyuyormussun havlunun
bende bı tane aldım
onun kucuklerı de agız sılmeye omza koymaya falan yarıyormus
agız bezı alacagım yumusak o kadar bana cok gereksız bsy gelıyor nedense muslın bez arkadaısm bı aldı 10 u gecmıstır aldıgı nedense sacma geldı bana battanıye vs var pıke de yazın var kullanacagım yer bulamadım bende

Benimde midem yanıyor yine yeniden gece uykudan uyandım. Aynı şekilde karnım da sivrilmeye başladı sanki bana baya büyük geliyor. Göbek deliğim dışarı doğru yöneldi. 3haftadır deliksiz uykum yok, bu da beni yoruyor. İki gündür de sırt ağrısı çekiyorum eşim masaj yapıyor. Gün içinde de dik oturmaya destekli oturmaya baya dikkat ediyorum, yine de oluyor. Öyle böyle geçecek sanırım yapacak bişey yok

Ocak annelerinin 2.bebişi de doğmuş 36. Haftada

36. Hafta yine iyi canım ya

Bende senin gibi aldım. 1 ve 2numara. Gerisini almıcam şimdilik. Evde ufak bir yığıntı oluştu bebek eşyalarından. Açıp düzenleyip kaldırıyorum aldıklarım eklenince yine aynısı oluyor. Oda gelsin elimdekileri yıkayıp yerleştirip kaldırayım ondan sonra eksiğe gediğe bakıcam. Alırsam 2numara alırım herhalde

Kızlar çanta olarak ne aldınız ben karar veremiyorum bir de Muslin örtüler var ya büyük onlar ne işe yarıyor bi tane aldım anakucaginin üzerine örtmek için baSka ne işe yariyor

Çanta ben de almadım henüz. Ama o muslin örtüler için hayat kurtarıcı diyorlar. Puset üstüne, alt açma, banyo sonrası havlu içi, bir yere gidince çarşaf gibi çok amaçlı kullanılıyormuş.

Dogru diyorsun. Zaten hepsiburada ertesi gun gonderiyor. Acil durumda eczanelerde bile var. Sehrin gobeginde neyin telasiysa :))

Ben de 2 paket molfix Yenidoğan 70 li aldım. Oğluma prima pisik yapmıştı hiç kullanamamistim bu gibi durumlarda stoklamamak en iyisi

Bir arkadasimda aynisini dedi. Prima molfix huggies hepsi alerji yapmis.kullanamadi hic. Dogum oncesi aldiklari elinde kalmis.

Kızlara katılıyorum stok yapmak bence de gereksiz 1 2 paket yeterli. Biz dışarı çıkamıyorız ilk zamsnlar belki ama eşler her gün dışarda onu da onlar halletsin artık:))
Git getir kole derim olmadi iskele babasi degil neticede

canım bende prima premium care 1 ve 2 numara aldım 1 numarayı ilk haftalarda kullanır diye düşündüm sonra zaten 2 ye terfi ediyor inşallah

Aynen bende 1 ve 2 aldim. Ilk haftalarda idare eder sonrasi allah kerim :)

Ben daha odsyi yerlestirmedim ya cok useniyorum. Uyku setini vs yikamam laizm halbuki odasini hazirlamak icin. Her hafta pazar gunu halledeyim diyorum.her pazsr yataktan çıkmamak icin bin tane bahane buluyorum.

Bende 3 haftadır şeker diyetindeyim başlarda verdim şimdi sabit.Korktum hatta verince inşallah bebek alıyordur diye ama kontrolde yavruşun kilosu gayet iyiydi inşallah almam bundan sonra da.
Bende 4 hafta oldu diyete başlayalı ilk haftalardan bu yana verdim kilo . Aslında bu yandan mutlu oldum kilo almayınca. Bende korkmuştum bebek beslenemez diye ama kontrolde benimki de iyiydi maşallah . Bebisler besleniyor demek ki .

Herkese mrb nasılsınız kizlar bel agrilari kaburga agrilari basladimi sizde de bnde cok var ya
Şekeri olan arkadaslar bn gene seker konturol zmnim gelmisti cuma gunu kan vermistim bugun drya gosterecem aclik 100 tokluk ikisaar 136 çıkmış sizce nasil cokmu yüksek ya birde bu haftalarda daha yukseliyormus dikkat edin

İyi canım ama yine küveze girmiş solunum probleminden

Kizlar esim 2 hafta sonra 6 gunluk is seyahatine gidiyor. Ben 31. haftamda olucam sizce evde 5 gece yalniz kalayim mi? Anneler uzakta bizim , birilerinin evine de gitmek istemiom. Erken dogum riski falan da simdilik yok gibi. Ne dersiniz?

Bu hafta hiç uymadım diyete tatlı yedim
Evde olunca insanın uyması daha kolay oluyor ama misafir gelince ya da sen gidince sıkıntı oluyor benim için. Bu hafta bende de öyle oldu. Hatta sütlü tatlı filan da yedim. Sonra bayağı stres yaptım bisey olur bebege diye . Stres de etkiliyor ama o yüzden iyiyse kötüyse sabretcez. Doktor bana nefsini korleyecek kadar yiyebilirsin demişti. Inşallah bebeklerin sağlığı iyi olur da biz dayanırız bi şekilde

bende böyleyim 30. haftaya girince resmen onun agırlıgını yasadım bırdek lak dıye duzenım sarsıldı kıloda almısım oda hantallastırdı benı 90 olmusum :/

Kizlar esim 2 hafta sonra 6 gunluk is seyahatine gidiyor. Ben 31. haftamda olucam sizce evde 5 gece yalniz kalayim mi? Anneler uzakta bizim , birilerinin evine de gitmek istemiom. Erken dogum riski falan da simdilik yok gibi. Ne dersiniz?
valla ben bızımkını artık halı saha macına bıle gondemryecegım 1 2 saat telefon emanette ulasamam dıye
sen gıtmek ıstemıyorsan yanına bırı gelsın cnm

Bu hafta hiç uymadım diyete tatlı yedim
Evde olunca insanın uyması daha kolay oluyor ama misafir gelince ya da sen gidince sıkıntı oluyor benim için. Bu hafta bende d
Ben de son günlerde yarım kilo verdim. Olsun o kadar artık aç geziyoruz resmen:) öğünlerime de çok dikkat edemiyprum usandım aynı yemrkleri yemekten:/ ondan zayıfladım sanırım
Bende artık ne yesem bilmiyorum menü aynı olunca el pratiklesiyor ama o güzel az kaldı öyle böyle zaman hızlı geçiyor ne yapalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…