- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #27.801
Ben de son günlerde yarım kilo verdim. Olsun o kadar artık aç geziyoruz resmen:) öğünlerime de çok dikkat edemiyprum usandım aynı yemrkleri yemekten:/ ondan zayıfladım sanırımMerhaba arkadaşlar , özellikle şeker diyeti yapan arkadaşlar kilolar ne durumda ben sanki zayifliyorum gibime geliyor
benim daha belli değil normalmi sezeryami bakalım kısmette ne varsaBen de ocak annesi olucam canım sezaryen zaten
canım bende prima premium care 1 ve 2 numara aldım 1 numarayı ilk haftalarda kullanır diye düşündüm sonra zaten 2 ye terfi ediyor inşallahKizlar bebek bezini ne kadar stokluyoruz :) valla kimisi diyor sakin alma 2 paket al bulunsin bebek sevmezse hepsi kaliyor. Kimiside diyor ki yig tepe tepe gerekirse depo tutkadam cok karisik. Suan icin 126 li 1 numara premium care bir pakette 2 numarasından aldim. Birisi 2 5 kilo birisi 3 6 kilo diyordu. Ama daha alsammi yoksa dogunca duruma goremi alsak.
banyodan cıkınca onla suyunu alıyormussun sonra bornozmus ya da ıcıne koyuyormussun havlununKızlar çanta olarak ne aldınız ben karar veremiyorum bir de Muslin örtüler var ya büyük onlar ne işe yarıyor bi tane aldım anakucaginin üzerine örtmek için baSka ne işe yariyor
bende gece boyu mide yanmasıyla uğraştım sabahta çıkardım safra çok kötüyüm cumadan beri sola yatıyorum olmuyor sağa yatıyorum olmuyor karnım birden büyüdü 2 hafta önce görenler bu ne diyor bol gelen badiler şuan dap dar
ve inanılmaz kaşıntım var kuku üzerinde baktk eşimle çatlakta değil ama dün kaşımaktan yara yapmışım
neden anlamadım halbuki basından beri hındıstan cevizi yagu suruyorum farklı bsy de sürmedim dsem ki o alarji yaptı oda yok anlamadım terliyorum bu ara cok terin asitinden mi kaşınıyorum acaba diye düşünüyorum artık
kendimi iyice agırlasmıs kötü ve hantal hissediyorum sanki 2 güne doğuracak gibiyim ki artık cidden rahatsız olmauya basladım doğsun şu bebe modundayım
3. trimest gerçekten zormuş hiç hoşlaşmadım kendisiyle :)
sağ tarafta ki batmamış geçenlerde öylemiştim doktora idrar ver dedi bsy cıkmamıs böyle adet sancımsı bi agrı acaba kasılmam mı sancı mı oluyor çözemedim
Ocak annelerinin 2.bebişi de doğmuş 36. Haftada
Kizlar bebek bezini ne kadar stokluyoruz :) valla kimisi diyor sakin alma 2 paket al bulunsin bebek sevmezse hepsi kaliyor. Kimiside diyor ki yig tepe tepe gerekirse depo tutkadam cok karisik. Suan icin 126 li 1 numara premium care bir pakette 2 numarasından aldim. Birisi 2 5 kilo birisi 3 6 kilo diyordu. Ama daha alsammi yoksa dogunca duruma goremi alsak.
Kızlar çanta olarak ne aldınız ben karar veremiyorum bir de Muslin örtüler var ya büyük onlar ne işe yarıyor bi tane aldım anakucaginin üzerine örtmek için baSka ne işe yariyor
Aynen cani ben de 1-1,5 kilo vermis durumdayim.Merhaba arkadaşlar , özellikle şeker diyeti yapan arkadaşlar kilolar ne durumda ben sanki zayifliyorum gibime geliyor
Boşuna stoklama derim. Indirim için söylüyorlar ama hep indirim denk geliyor. Öyle ya da böyle. Ben sadece 1 paket 1 numara alacağm onuda muhtemelen 88li paketlerden alırım. 2 numara zaten cok çabuk geçiyor 3 uzun süre gidiyor. Ama almaya yok niyetim. E bebekte premium care sürekli aylık pakette kampanyada. Oğluma hala premium care kullanıyroum 5 numara ve uzunnn süredir böyle ama hic stok yapmadim. Aylık aldim hep.
Bide sık seyahat ediyrouz biz tatil gezme derken. Yanımda bez taşımadım hić hep gidince aldım boşa eşya.
Ben de 2 paket molfix Yenidoğan 70 li aldım. Oğluma prima pisik yapmıştı hiç kullanamamistim bu gibi durumlarda stoklamamak en iyisi
aslında orası öyle çok şükür sağlıkla elime alacağım inş ama insanın gözü kokuyor tabi görünce inş bendee kolay atlatırım ve zaman çabucak geçer :)
kuzum alerji olabilir diye ben stok yapmadım prima premium are 1 numara aldım 50 li bir de eşim inidirm gorunce 2 numara almış
zaten 15 gün sonra 2 ye gecersınız dıyorlar o yüzden 1 de 2 de fazla almayın dediler
bızım arkadasın bebek 3600 dogru suan 40 gunluk 6 kılo olmus onlar 3 e gecxtı aldıkları iki ellerinde kalmıs sızıntı yapmıs bencede hıc stok yapma ındırım hep oluyor eşim 45 dıye almıs mesela dun baktık ki 40 liraydı daha da inebiliyor
o yüzden bebeğin büyüme durumuna göre alırsın
Git getir kole derim olmadiKızlara katılıyorum stok yapmak bence de gereksiz 1 2 paket yeterli. Biz dışarı çıkamıyorız ilk zamsnlar belki ama eşler her gün dışarda onu da onlar halletsin artık:))
canım bende prima premium care 1 ve 2 numara aldım 1 numarayı ilk haftalarda kullanır diye düşündüm sonra zaten 2 ye terfi ediyor inşallah
Benimde midem yanıyor yine yenidengece uykudan uyandım. Aynı şekilde karnım da sivrilmeye başladı sanki bana baya büyük geliyor. Göbek deliğim dışarı doğru yöneldi. 3haftadır deliksiz uykum yok, bu da beni yoruyor. İki gündür de sırt ağrısı çekiyorum eşim masaj yapıyor. Gün içinde de dik oturmaya destekli oturmaya baya dikkat ediyorum, yine de oluyor. Öyle böyle geçecek sanırım yapacak bişey yok
36. Hafta yine iyi canım ya
Bende senin gibi aldım. 1 ve 2numara. Gerisini almıcam şimdilik. Evde ufak bir yığıntı oluştu bebek eşyalarından. Açıp düzenleyip kaldırıyorum aldıklarım eklenince yine aynısı oluyor. Oda gelsin elimdekileri yıkayıp yerleştirip kaldırayım ondan sonra eksiğe gediğe bakıcam. Alırsam 2numara alırım herhalde
Bende 4 hafta oldu diyete başlayalı ilk haftalardan bu yana verdim kilo . Aslında bu yandan mutlu oldum kilo almayınca. Bende korkmuştum bebek beslenemez diye ama kontrolde benimki de iyiydi maşallah . Bebisler besleniyor demek ki .Bende 3 haftadır şeker diyetindeyim başlarda verdim şimdi sabit.Korktum hatta verince inşallah bebek alıyordur diye ama kontrolde yavruşun kilosu gayet iyiydi inşallah almam bundan sonra da.
İnşallah canım geç olsun da güç olmasın :))Oyyy, bizimkiler 20 Ocak tan önce gelmesinler lütfen :) ilk bebek 20 Ocak tan sonra inşallah :)
Evet canım doğum hiç belli olmuyor benim karnıma bile bastı ebeler düşün ama acilen sezaryena girmek zorunda kaldım iki türlü doğurdum oğlumubenim daha belli değil normalmi sezeryami bakalım kısmette ne varsa
İyi canım ama yine küveze girmiş solunum problemindenBenimde midem yanıyor yine yenidengece uykudan uyandım. Aynı şekilde karnım da sivrilmeye başladı sanki bana baya büyük geliyor. Göbek deliğim dışarı doğru yöneldi. 3haftadır deliksiz uykum yok, bu da beni yoruyor. İki gündür de sırt ağrısı çekiyorum eşim masaj yapıyor. Gün içinde de dik oturmaya destekli oturmaya baya dikkat ediyorum, yine de oluyor. Öyle böyle geçecek sanırım yapacak bişey yok
36. Hafta yine iyi canım ya
Bende senin gibi aldım. 1 ve 2numara. Gerisini almıcam şimdilik. Evde ufak bir yığıntı oluştu bebek eşyalarından. Açıp düzenleyip kaldırıyorum aldıklarım eklenince yine aynısı oluyor. Oda gelsin elimdekileri yıkayıp yerleştirip kaldırayım ondan sonra eksiğe gediğe bakıcam. Alırsam 2numara alırım herhalde
Evde olunca insanın uyması daha kolay oluyor ama misafir gelince ya da sen gidince sıkıntı oluyor benim için. Bu hafta bende de öyle oldu. Hatta sütlü tatlı filan da yedim. Sonra bayağı stres yaptım bisey olur bebege diye . Stres de etkiliyor ama o yüzden iyiyse kötüyse sabretcez. Doktor bana nefsini korleyecek kadar yiyebilirsin demişti. Inşallah bebeklerin sağlığı iyi olur da biz dayanırız bi şekildeBu hafta hiç uymadım diyete tatlı yedim
bende böyleyim 30. haftaya girince resmen onun agırlıgını yasadım bırdek lak dıye duzenım sarsıldı kıloda almısım oda hantallastırdı benı 90 olmusum :/Benimde midem yanıyor yine yenidengece uykudan uyandım. Aynı şekilde karnım da sivrilmeye başladı sanki bana baya büyük geliyor. Göbek deliğim dışarı doğru yöneldi. 3haftadır deliksiz uykum yok, bu da beni yoruyor. İki gündür de sırt ağrısı çekiyorum eşim masaj yapıyor. Gün içinde de dik oturmaya destekli oturmaya baya dikkat ediyorum, yine de oluyor. Öyle böyle geçecek sanırım yapacak bişey yok
valla ben bızımkını artık halı saha macına bıle gondemryecegım 1 2 saat telefon emanette ulasamam dıyeKizlar esim 2 hafta sonra 6 gunluk is seyahatine gidiyor. Ben 31. haftamda olucam sizce evde 5 gece yalniz kalayim mi? Anneler uzakta bizim , birilerinin evine de gitmek istemiom. Erken dogum riski falan da simdilik yok gibi. Ne dersiniz?
Evde olunca insanın uyması daha kolay oluyor ama misafir gelince ya da sen gidince sıkıntı oluyor benim için. Bu hafta bende dBu hafta hiç uymadım diyete tatlı yedim
Bende artık ne yesem bilmiyorum menü aynı olunca el pratiklesiyor ama o güzelBen de son günlerde yarım kilo verdim. Olsun o kadar artık aç geziyoruz resmen:) öğünlerime de çok dikkat edemiyprum usandım aynı yemrkleri yemekten:/ ondan zayıfladım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?